Herkese Merhaba, Bildiğiniz gibi vodafone 0540'lı numaraları satışa sundu ve bir numarayı rezerve ederek, 1000 , 3000 ve 7500tl gibi özel numara ücretleri alarak hat tahsisi yapıyorlar. Bu güzel oltaya maalesef bende geldim, vodafone net eksik evrak mağdurlarını daha önce duymuşsunuzdur, aynı durum bu numara rezerve sürecinde de yaşanıyor. Kısaca süreci özetleyeyim. Mobil kanaldan başvuruda bulunuyorsunuz ve kurye adresinize gelerek kimlik fotoğrafınızı ve abonelik sözleşmesi evraklarını imzalatarak telefon üzerinden fotoğrafı çekip adresden ayrılıyor. Süreç bu aşamadan sonra başlıyor, evraklarınız vodafone gittiği için hattınızı açıyorlar ve kullanmaya başlıyorsunuz. 7500 tl ödeminizi ilk faturada yansıtıyorlar ve ödüyorsunuz Oda ne 1 ayın sonunda 1 sms ve sistemde evraklarınız eksik olduğu için hattınız kapatılacaktır 3 gün içerisinde verilen çağrı merkezi numarası veya bir vodafone bayiine gitmeniz gerektiğini belirtir bir mesaj. Çağrı merkezini aradığınızda hiçbir şekilde çözüm alamıyorsunuz bayiiye gidin cevabı ile karşılaşıyorsunuz. Vodafone ana bayiilerine gittiğiniz zaman ise bayiiler mobil kanal oldugu için kendilerinin işlem yapamadıklarını söylüyorlar bu şekilde ortada kalıyorsunuz hiçbir şekilde ulaşabileceğiniz bir kanal kalmıyor, günün sonunda süre dolduğu zaman hattı bir güzel kapatıp cayma bedeli ve mevcut faturlarınızı ödetiyorlar, ödediğiniz özel numara ücretide yanlarına kar kalıyor, ben BTK cimer vb tüm kanallardan şikayette bulundum ancak bir sonuç alamadım, hat muhtemelen kapanacak ve ödediğimle kalacağım. Adamlar sistemin açığını bulmuş kanun ve caydırıcılık olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlar maalesef. Konuyu açma sebebim bu sürece dahil olacakların kısa bir araştırma yaparak başvuruda bulunaması malum şikayet sayfalarında binlerce bu şekilde girdi mevcut. Tam bir rezalet.. |
Bildirim