< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone rezerve numara
-
-
Bu konuda endiseniz olmasin suan bi vodafone bimcell ve netgsm kaldi sifir hatlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 3 4 ay oncesinde isim icin 540 li bir hat aldim rezerve yontemi ile. Internetten numara secip ayni gun vodafone bayiden hatti aldim bir sikinti yasamadim.
Hatta biraz kasıp ustune dusersen guzel numaralar ekstra ucret cikmadan denk gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan Vodafone rezerve düşünüyorum ama Netgsmde aklımda
Keşke faturasız olsaydı Vodafone'da rezerve numara
Ben vodafoneden gectim.internet cok yavas oldugu icin
Evet maalesef Vodafonenin hızları yavaş ama kapsaması Ttye göre daha iyi görünüyor
Ben ankarada kullaniyorum tt kapsama daha iyi
Türk Telekomun kapsamındada gelişme var o zaman
Gelisiyor turk telekom
2019'da 5.8 İstanbul depreminde şebekeler gitmişti o zaman birgün şebekesiz kalmıştım tek hat kullanıyordum ama inşallah yine böyle bir durum yaşanmaz
malesef acil durumlarda tam hizmet veren olmaz istanbulda deprem oldugunda
Yıkım olmadan gitmişti Tt o zaman. Kastettiğim budur. İnşallah bu durumlara karşı önlemini almıştır Tt. Bu konuda umutluyum. 5.8 İstanbul depreminde kötü sınav veren Tt Maraş depreminde iyi vermiştir.
Deprem olmasi gereklimiyor malesef alt yapi iyi olmadigi icin hangisi kullanirsan kullan acil iletisim saglamiyorsa benim icin hepsi ayni onun icin bolgende hangisi iyi ise onu kullanmak daha iyi
Türk Telekomun kapsaması Vodafonenin kapsamasına yaklaştı mı
Ankarada gecti ama diger illeri bilmem
Turkcell den test ettiğim yerlerde bariz iyi, hızı çok az daha düşük ama Turkcell gibi çekmeme sorunu yaşatmıyor. Vodafone kapsamada daha iyi bence ama hız 30Mbps bantlarında hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel numarada sadece faturalı hat mı seçmek zorundayız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone yeni seri 0540'lı prefix numaraların rezerv edilip alınmasıyla ilgili daha önce açılmış ve tecrübelerin paylaşıldığı şu konudan yararlanabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158194392
Faturalı yada faturasız olarak rezerv edebilirsiniz. Ben adwt faturasız 1 adet faturalı almıştım farklı aylarda.
Rezerv ederken ekranda numaranın kaç TL olduğunu yazar,ücretsiz olanların yanında yada altında ücret yazmaz. Ücretsiz olanlar bayiden alırken ücret ödenmeden alınacak anlamına gelmez. Sadece normal sıfır hat ücreti neyse onu ödersiniz,Vodafone'ye, özel numara ücreti ödemezsiniz,bu ücretsiz demektir.
Mesela yanında 500 tl yazıyorsa sıfır hat ücreti neyse onu öder bir de 500 TL özel numara ücreti ödersiniz. Ben 3 adet numarayı ücretsizlerden seçtim,1 adet 500 TL,1 adet de 1000 TL yazandan. 1000 TL olan double nımara denilen sonu 4040 gibi bir numara,ama ben aldıktan sonra 2 kere zam yapıldı takip ettiğime göre. Daha önce 1000 TL'ye satılanlar şuan 3000 tl kategorisinde.
Şirkette kullanmak için birkaç whatsapp numarası lazımdı bir de X ve Instagram multi hesapları için numara lazımdı denk geldi.
Numaralar ilk açıldıktan sonra 90 gün başka operatöre taşınamıyor. 90 gün dolunca 3'ünü Turkcell ve Turk Telekom'a dağıttım 2 Turkcell 1 TT şeklinde.
Vodafone'de ücretsiz verilen yani özel numara ücreti olmayan 0540'lı seri sıralı sayılabilecek bir numara NET GSM 'de 10 Bin TL altında satılmıyor. NETGSM 'in özel numara diye sattığı numaraların fiyatı çok komik. 15 Bin TL'ye sattığı numaranın rastgele bir numaradan farkı yok. Ondan daha seri ardışık rakamlı numaraları bayilerden sadece normal hat ücreti vererek bulabilirsin zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 30 Temmuz 2024; 5:23:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araştırdım hocam teşekkürler. Sıfır numara olduğu için Vodafonedan güzel bir hizmet. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone sesli mesaj kapatma
- mobil veri e den h ye çevirme
- flash sms kapatma türk telekom
- vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapılan siteler
- vodafone telesekreter yönlendirme numarası
- ağda kayıtlı değil ne demek
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numara
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
- mobil imza nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X