Şimdi Ara

Vodafone numara taşıma rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'a numara tasimak icin online basvuru yapacaktım, kimlik bilgileri eksik oldugu icin sayfayi kapatip ciktim. Daha sonra bilgileri tamamlayip tekrar basvurmak istedigimde "Islem yaptiginiz numara icin basvurunuz bulunmaktadir" dedi. Yarim birakilan basvuruyu onaylayacak sistemi 5 yasindaki cocuga mi yazdirdiniz Vodafone? Arayan soranda yok, yapacağınız işin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 28 Eylül 2021; 13:51:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Numara Taşıma Rezaletleri

Vodafone kullanıcıları, numara taşıma işlemleri sırasında sıklıkla çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Bu sorunlar arasında uzun bekleme süreleri, iptal edilen veya geciken işlemler ve ek ücret talepleri yer almaktadır.

Vodafone'a numara taşıma işlemi başlatmak için 0542 471 42 42 numaralı telefonu arayabilir veya 0850 480 0802 üzerinden yetkili bir müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz. Ancak, birçok kullanıcı, bu numaralarda uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını bildirmektedir.

Ayrıca, numara taşıma işlemi başlatıldıktan sonra bile, bazı kullanıcılar işlemin iptal edilmesi veya gecikmesiyle karşılaşmaktadırlar. Bu durum, kullanıcılarda mağduriyet yaratmakta ve hizmetlerin aksamasına neden olmaktadır.

Vodafone'a numara taşıma işlemi sırasında, ek ücret talepleri de sıklıkla karşılaşılan bir sorundur. Bazı kullanıcılar, sözleşmelerinde olmayan ek ücretlerin yansıtıldığını bildirmektedirler.

Eğer Vodafone'a numara taşıma işlemi sırasında sorunlarla karşılaşıyorsanız, +90 542 471 42 42 numaralı telefondan Vodafone Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak, kalabalık iletişim merkezleri nedeniyle uzun bekleme süreleri yaşayabileceğinizi unutmamalısınız.

Vodafone numara taşıma işlemleriyle ilgili sorunları önlemek için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Numara taşıma işlemini önceden başlatın ve sürecin tamamlanması için yeterli zaman verin.
    • Vodafone Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğinizde, işlemin durumu hakkında düzenli olarak bilgi alın.
    • Sözleşmenizde olmayan ek ücret taleplerine itiraz edin ve gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de 2 gün önce başvurdum gelen yok giden yokVodafone numara taşıma rezaleti  Turkcele devam.

Edit: 30 Eylülde hattım teslim edildi 3 ekimde hattım açıldı. Vodafone yanımda uygulamasını çok beğendim çok kullanışlı. Turkcell'e göre eskiden bu konuda geri kalıyordu.

Fiyatlar turkcele göre makul seviyede. Çekim gücü turkcelle bulunduğum konumda aynı gibi. Şebeke durumundaki veriler evin aynı odasında şu şekilde Turkcell lte -95dbm 45asu iken Vodafone lte -98dbm 43 asu

Vodafone speed test

Download 44.7

UP 10.9

Turkcellde download 80 90 civarı çıkıyordu. Ping Turkcellde daha iyi. Tabi bu verilerin çoğu gereksiz. 44mbit hız fazlasıyla yeterli.

Paketim 5GB 750DK ilk3ay 29tl sonraki 9 ay 33 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 4 Ekim 2021; 17:21:9 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcell'de pakette bitti. Kaldik oyle ortada 😒

• HayalistAkrep kullanıcısına yanıt

Birebir aynı durumdayım hocam, bugün aradılar o verdikleri numaradan fakat aktivasyon yada hatla ilgili bir şey için değil başka bir bilgilendirme için aramışlar. Bugün de bilgiler uyuşmadığı için iptal oldu diye mesaj geldi bayi ile konuştum sıfırdan başvuru olması gerekiyormuş cart curt bir ton saçma şey sıraladı. Bir numara taşıma da bile bu kadar rezillik çekmek gerçekten çok can sıkıcı. Toplan gel kampanyasından yararlanmıştım o da bedavaya gitmiş oldu sağolsunlar.

• emr0n kullanıcısına yanıt
    Hocam daha müşterisi bile değilken mağdur oluyoruz. Sanki onlar bize değilde biz onlara muhtaçmışız gibi at koşturuyorlar.

• Biz diyoruz bulaşma diye, adamlarda her şeyi yapıyor ne kadar dandik olduğunu görün bulaşmayın diye hem biz hem vodafone daha ne yapsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HayalistAkrep kullanıcısına yanıt

Valla sonuna kadar haklısınız hocam şu bir kaç gün içinde eğer geçemezsem Turkcell den faturalıya geçip devam ederim iyi yada kötü bir paket alıp ne yapayım yani. Bazı yerlerde Turkcell çekmiyordu Vodafone çekiyordu hadi bir de fiyatı uygun iken deneyeyim dedim ilk faturalı deneyeyim olacaktı ama ben hiç bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum. Bayi bayi dolaşıyorum kimi online da sıkıntı var biz buradan yapamıyoruz diyor, kimi adresine iste direkt burdan olmuyor diyor. En son gittiğim yerde hiç bir imza hiç bir şey almadan oldu diyip sim kart verdi bakalım bu da olmazsa zaten muhtemelen cayarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malum üye damlayıp yine vodafone'u kalaylamış

Edit : vf sistemsel ve 4.5g hızında kötü bir operatör.

Alternatifi Turkcell rahat'tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Eylül 2021; 21:46:56 >
  • Bana online başvuruda 2 sim kart yolladılar. İki başvuru açmışlar kazara. Hangi kart hangisi onu da bilmiyorlarmış.

Günde 4-5 kere arayıp ıslık dinlettiler, sabırla bekledim. Açılanlar oldu bi 4-5 kere de evet imza benim kartı aldım dedim.

Böyle işlerde vodafone ağır batırıyor. Redbox başvurumu da 1 ay sonra altyapı yok diye aramışlardı. Başvurduğumu unutmuşum.

Turk Telekom altyapılı alternatifler PTTcell gibi, f/p olarak gayet uygun, vodafone 'dan kat kat hızlı internet sunuyor..

• fbbergen F kullanıcısına yanıt

Benimde 5 tane başvuru gözüküyor, mesaj geliyor kurye ile yollayacağız diye takip etmek için başvurunuzu tıklayın diyor tıklıyorum başvuru yok diyor :D Saçma sapan işler Türk telekoma mı geçsem yoksa Turkcell'de mi kalsam bilemedim. Benim de şu an 2 sim kartım var :D Ya şöyle turkcell de adam akıllı bir paket olsa benzer paralara kalacağım da. Bakalım bu gidişle öyle gibi gözüküyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 29 Eylül 2021; 0:30:9 >
  • Ben Turk Telekom olan 2 hattımdan birini bazan Turk Telekom olmayan yerde diğer operatörler olabiliyor diye Vodafone'a taşımak için online başvuru yaptım. Ertesi gün arayıp bilgi teyidi yaptılar. Ancak aradan neredeyse 1 hafta geçti henüz kurye veya başka bir arayan olmadı. Daha ne kadar beklerim acaba, fikri olan var mı?

Yada Vodafone'a geçmekten vazgeçsem gidip Turkcell'e başvursam pat diye Vodafone ortaya çıkıp sorun çıkarır mı?

• Malesef azönce aradılar evraklar kuryedeymiş. 08504804577 den aradılar, ilk başta dolandırıcı zannettim açmadım, tekrar arayınca açtım, Vodafone çıktı.

• Vodafone yanımda uygulamasını indirdim, bir bakayım dedim, gayet güzel bilgilendiriyorlar. Umarım pişman olmam.

• 4 Eylül'de Turkcell'e online başvuruda bulundum, hattım 12 Eylül'de elime ulaştı. Turkcell'e geçişim ise 16 Eylül'ü buldu. Sanırım tüm operatörler sıkıntılı bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'a geçmekten vazgeçtim. Şöyle anlatayım, onlar yüzünden hatalı olarak alınan başvurumu sildirip faturasız olarak yeniden başvurdum ve telefona hattımı bayiden alabileceğim konusunda mesaj geldi. Bir kaç gün sonra ise bayiye gidildi ancak orada da başvurumun sistemde gözükmediği söylendi (Mesaj geldi ya nasıl sistemde gözükmez?) 3 Ay Super Kolay Paket 30 GB paketinin ise sadece faturalılara özel olarak verilebileceği belirtildi.

Anlayacağınız hem başvurumu yok saydılar hem de başvuru da seçtiğim paketi görmezden geldiler. "Yerim sizin gibi operatörü" diyip kapattım bende vodafone defterini. Hiç bulaşmayın bunlara, müşteri falan istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 4 Ekim 2021; 16:7:36 >
  • Bugün yine farklı bir 850 li numaradan arayıp 0542 li bir numaraya Kimlik resmimi atmamı istediler. Ama halen kurye sözleşmeyi ve sim karti getiremedi. Bakalım geçiş kaç gün sürecek. Acelem yok bekliyorum.

• Sevgili günlük, Vodafone 'a Online numara taşıma basvurumun üzerinden bugün 10 gün geçti. Henüz sözleşme ve simkart gelmedi. Daha onlar gelecek, imzalayacagim, gidecek, hat taşıma süreci başlayacak. Ben 1 ay tahmin ediyorum. Bakalım yanilacak mıyım?

• Bugün Kargo ile sözleşme ve Sim kart geldi. 05424714242 numaralı vodafone whatsapp hattına da kimlik resmimi atmam istendi. islemleri tamamladım bekliyorum.

• Verdikleri numaraya attığım kimlik ve evraklardan sonra gün boyu en ufak bir cevap yazmadilar. insan standart bir cevap hazırlar. Ne bileyim sloganımsı birsey yazar. En kötü ihtimalle evraklarınız sisteme işlendi teşekkür ederiz yazar.

• Benim geçişim tamamlandı bir süredir kullanıyorum, memlekette iken gayet düzgün idi (Balıkesir) fakat İzmire geldim internet hızı yerlerde sürünüyor dün 2-3 megabit falandı bugün 5-6 civarı geziniyor. 4G de iken böyle. Turkcell de yıllar yıllar önce 4.5G yeni çıktığı zaman yaptığım testi hatırlıyorum 95-100 megabit veriyordu. İnternet hızı gerçekten kötü Turkcell'in üstüne görmedim. El mahkum kullanmaya devam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.