Şimdi Ara

VODAFONE ONLİNE HAT TAŞIMA SÜRECİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'a internet üzerinden hat taşımak isteyenlere örnek olması açısından, Turkcell'den Vodafone'a hat taşıma sürecimi yazıyorum.

23.03.2020 Saat 21:30 civarı internet üzerinden gerekli bilgileri girerek başvuru yaptım. 5 Dakika sonra başvuru teyidi için arandım ve taşımayı teyit ettim. Yine bundan 5 dakika sonra da Vodafone kuryesi arayarak adres bilgilerinin teyidini istedi.

24.03.2020 Sabah saatleri de kurye tarafından sim kartı teslimatı gerçekleşti. Teslimat sonrası Vodafone'dan aranarak bilgilerim tekrar teyit edildi.

25.03.2020 Saat 5:57 de Vodafone'dan mesaj aldım 26.03.2020 Saat 18:40 da hat açılacaktır diye.

Başvuru gününü saymazsak 3 gün gibi kısa sürede gerçekleşti. (Bulunduğunuz bölge'de Vodafone kuryesi yoksa sim kartının gelmesi 3-4 günü bulabiliyormuş, bunu göz önünde bulundurmak lazım.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Online Hat Taşıma Süreci

Vodafone'a hat taşıma işlemini çevrimiçi olarak kolayca tamamlayabilirsin. İşte adım adım Vodafone online hat taşıma süreci:

1. Başvurunu Yap: Vodafone'un resmi web sitesindeki "Hat Taşıma" sayfasına git ve gerekli bilgileri doldur.
    2. Taşıma Kodu Al: Mevcut operatöründen taşıma kodu al. Bu kod, genellikle SMS veya e-posta yoluyla gönderilir.
    3. Vodafone'a Bildir: Taşıma kodunu Vodafone'un web sitesindeki ilgili alana gir.
    4. Onayla: Taşıma işlemini onayla ve gerekli belgeleri yükle.
    5. Bekle: Hat taşıma işlemi genellikle 3 ila 7 iş günü içinde tamamlanır.

Vodafone Hat Kaç Günde Açılır?

Vodafone hat taşıma işlemi genellikle 3 ila 7 iş günü içinde tamamlanır. Bu süre, mevcut operatöründen Vodafone'a gerekli bilgilerin aktarılma süresine bağlı olarak değişebilir.

Taşıma işlemin tamamlandığında, Vodafone sana yeni SIM kartını gönderecektir. SIM kartı taktıktan sonra Vodafone hattını kullanmaya başlayabilirsin.

Vodafone online hat taşıma süreci ile ilgili soruların için Vodafone müşteri hizmetlerine veya resmi web sitesindeki "Sıkça Sorulan Sorular" bölümüne başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Haydi gazan mübarek olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğun bölgede Vodafone iyiyse güzel yoksa başına bela aldın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kendimi sefere çıkıyor gibi hissettim.
  • Ben de TT kullanıyorum. Vodafone uyumlu 7 hoşuma gitti ama güvenemiyorum. Çok olumsuz yorum var. Türkcelle mi geçsem napsam?

• Benim Vodafone'da geçtiğim paket 3 ay deneme hakkı sunuyor, beğenmezseniz bu 3 aylık süreçte cayma bedeli ödemeden başka operatöre geçebiliyorsunuz.
    Bu arada Vodafone bölgeden bölgeye dahi değişiklik gösterebiliyor kalite konusun da o yüzden memnun da kalabilirsiniz, bela da okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 25 Mart 2020; 12:26:13 >
  • Hızın iyi olması tamamen bulunduğunuz yerle alakalı örneğin izmir de oturduğum yerde aldığım hız 4-5 mb , şuan bingölde ilçesindeyim aldığım hız 30-40 bazen 50 inanılmaz ama garip cidden.En iyisi 3 ay deneme süreci var alıp deneyin kötü ise çıkarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 26 Martta geçiş yaptım Vodafone'a hayatım da ben bu kadar rezalet operatör görmedim, müşteri hizmetleri yok, konuşmalar kesiliyor, internet hızı 1 mbps bile değil. Adamların baz istasyonun'da jeneratör yok elektrik kesilince şebeke gidiyor. Böyle bir rezalet duydunuz mu hiç ? Turkcell veya Türk telekom'a geçerim 1 ay sonra.
  • Hocam doğrudur yaşadıklarınız ben buna bir şey demiyorum fakat bu sorunlar diğerlerinde de olabiliyor. Mesela babam türktelekom kullanıyordu onuda vodafone yaptık gayet memnun . Bu sıkıntılar yerden yere göre değişiyor sanırım bu yüzden kimse hiç kulllanmadığı bir operatörde direk faturalıya geçmesin.
  • Türk Telekom'a geçersiniz faturasız yeni paket geldi 750 DK, 1000 SMS, 20 GB 45₺ veyahut Faturalı kullanmak isterseniz Selfy ve Prime'da avantajlı paketler var geçiş yapacağınız zaman onlara'da bakabilirsiniz...

• Bulunduğum bölgede türk telekom ve turkcell çok iyi hizmet veriyor daha önce ikisini de kullandım.
  • Öneriniz için teşekkürler, ancak Türk telekom'dan ayrılalı 3 ay olmadığı için şuan geçiş yapınca yeni müşteri olarak sayılmıyorum büyük ihtimalle.
  • hocam memnunmusunuz vodafoneden peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Haydi gazan mübarek olsun
    hahahaha savaşa hazırlık var sandım ben ama
  • Hocam ilk ay 10 GB hediyesi için yanında uygulamasına giriş yapın diyor yüklenmesi sizde nasıl oldu

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Hat açıldığın da hesabıma tanımlanmıştı. Vodafone yanımda uygulamasına girdiğim de ise ilk 3 ay 10 GB olarak görünüyordu paket, ek bir işlem yapmadım yani.
  • Faturasiz hat için uygulanabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Hat açıldığın da hesabıma tanımlanmıştı. Vodafone yanımda uygulamasına girdiğim de ise ilk 3 ay 10 GB olarak görünüyordu paket, ek bir işlem yapmadım yani.
    Nasıl düzeldi mi senin sorunlar Amasya da sorun yok pek Turkcell gibi olmasa da iyi gidiyor

• mertvaran kullanıcısına yanıt
    Memnun olmadığım gibi geçtiğim güne de lanet okuyorum o kadar berbat çıktı maalesef.
  • burak550 B kullanıcısına yanıt
    Çok kötü muhtemelen 1 ay beklemeden başka operatöre geçiş yaparım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.