Şimdi Ara

Faturalı hat taahhüt bitimi ve hattı taşıma işlemi zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 aylık taahhütlü faturalı hattımin taahhütü bitince taşımak istiyorum ancak bu islemi tam olarak ne zaman yapmam gerekiyor? 19 eylul de biteceğini düşünürsek tam 19unda mu hat taşıma işlemini baslatmam gerekiyor yoksa daha erken de başlatabilir miyim ? Taahhut bittikten 1 2 sonra edersem mevcut paketin pahalı ücretli halini 1 ay ödemek zorunda kalacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taahhüt bittikten sonra taşısan da 1 ay ödemezsin, kaç gün kullandıysan ona göre ödersin.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Taahhut bitmeden 3 5 gun once geçiş yapsam cayma bedeli mi yansitiyorlar o konuda bilginiz var mi ?

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gün önce başvurdum, taahhüt bitimine 3 saat kala geçiş oldu Turkcell cayma bedeli mesajı gönderdi ama kullandığım tarife katlamalı olduğundan çıkmış, şikayet oluşturdum sonradan borç çıkmadı ..

• taahhüt bozduğunda ya kalan ayları ödersin ya da kullandığın indirimleri geri ödersin, hangisi tüketicinin faydasına ise o yapılır. yani sen son ayın içinde başka yere geçsen bile normal son faturanı da ödersin biter. ceza falan çıkaramazlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.