Şimdi Ara

Netspeed vs Türknet hat taşıma kaosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netspeed müşterisiyim yoğun kopma ve teknik zayıflık nedeniyle hattımı uzun bir süre önce Türknete taşıdım, 1 haftadır hattım taşınamıyor çünkü Türknet başvurunuzda bir hata aldık diyor. Sonra hatanın netspeed firmasının taşıma başvurusunu sebepsiz yere reddetmesi olduğunu öğrendim. Netspeede sordum bize herhangi bir başvuru gelmedi dedi ve bunu Türknete iletmemi söylediler. Türknette biz başvurduk diyor ama netspeed başvuru yok diyor. Türknete hakkımı arayın yok mu bunun kanunu hukuku diyorum? BTK'da böyle bir kural yok diyor bana. Netspeede inandım ve bu saatten sonra başvuru gelmez, gelsede geçmem artık dedim. Sonra ben konuşmayı sonlandırktan sonra başvurumun iptal edildiği Türknet tarafından söylendi. Ve bu iptalin benim reddediğim söylenmiş. Ben kapaattıktan çok kısa bir süre içinde gerçekleşti bu olay. Netspeede söyledim ben kapattım 1 dk sonra başvuru geldi ve red mi ettiniz? bunlar ne iş ben çözemedim.

Bugün Türknet aradı ve bu konuyu üst yöneticileri ile görüşeceğini ve bunun arkasında olacağını benimde netspeedi aramamı söylediler. Sen bir şey yapamıyorsun ben ne yapacağım? 155'mi arayayım a.. . adamlar geçirmiyor öyle kaldık. İptal etsem yeni bir hat başvurusu yapsam 1 ay bekleyip üstüne kurulum ücreti vermek zorunda kalacağım. Türknet bana netpseed sorun çıkaran tek firma olduğunu söyledi. 1 haftadır orayı burayı arayıp sinirleniyoruz, çevremdekilerde senin derdini s.. parası neyse vereyim TT geç rezil olma diyor. Bende TT'ye fiber yalanı dolanı salladığı için gıcığım geçmiyorum. Bana kabin gelecek ankastre kutusu olmayacak ve modem vereceğiz diye sallıyor ama sonradan öğreniyorum bakır kablo geliyor. İmza atsak işimiz bitecek. Uzun lafın kısası kim yalan söylüyor çözemedim. Netspeed hareketleri %70 yalan söyleyen taraf olduğunu gösteriyor ama Türknete de güvenemiyorum. Sonuçta red etme hakları yok, BTK'ya ve altyapı sahibi telekoma bildirmeleri lazım. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Netspeed'ten nasıl kurtulabilirim? 3 gündür internet düzeldi.. 3 ay bana iç tesisatınızı değiştirin dediler ama bozuk tesisat kendi kendine mi düzeldi şimdi? ne hikmetse iptal için faks numarası istedikten sonra düzeldi. Yolu bilen varsa göstersin bende o yoldan gideyim bu işin sonuna varayım artık sıkıldım bunaldım.

• Türknet taşıma işlemi yapıldı ama netspeedtede internet var nasıl iş anlamadım. 35lik paket kullanıyordum ama Türknete geçtim adamlar hattımı 24e sabitlemiş ve teknik bilgi kısmını kaldırmış. Bakalım ne olacak.. pişman oldum. değmez. TT Fiber, Turkcell fiber dışında boş. 100 mbps ucuz istiyorsanız sadece millenicom geçin, millenide kötü ama en azından muhatap var.
  • netgalaksiden ciktim turknete basvuru yaptim. pazartesi kagitlari yollucam. aksamlari 5 ile 15 mbps almaktan biktim. risk aldik bakalim ama netgalaksiye kurus vermek istemiyorum artik
  • PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    Türknete geçtim, 75 destekliyor, 35'lik paketten 75'e yükselteceksin dediler. Hattım açıldı 24 Mbps sabitlemişler. Arıza kaydı oluşturdum, muhatap yok. Ne zaman dönseler artık, hız artırma bölümünde 75 mbps beklerken 16 mbps gördüm. :D Aklın varsa gelmezsin. Az bir şeyde koy millenicom dene oda olmasa TT ve Turkcell.. Kesenin ağzı kapanınca müşteri hizmetleri ve teknik destek yok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü76

Türknete geçtim, 75 destekliyor, 35'lik paketten 75'e yükselteceksin dediler. Hattım açıldı 24 Mbps sabitlemişler. Arıza kaydı oluşturdum, muhatap yok. Ne zaman dönseler artık, hız artırma bölümünde 75 mbps beklerken 16 mbps gördüm. :D Aklın varsa gelmezsin. Az bir şeyde koy millenicom dene oda olmasa TT ve Turkcell.. Kesenin ağzı kapanınca müşteri hizmetleri ve teknik destek yok oluyor.
    Hangi bölgedesin hocam ? Benim bulunduğum sokaktaki arkadaşlarda hiçbir sıkıntı yokmuş bende netspeed'ten türknete geçiiş için işlem başlattım. hatamı ettim :)
  • mert478 M kullanıcısına yanıt
    Yarın düzeltseler sıkıntı olmayacak aslında, biraz Türknete sinirli olduğum öylede söyledim. Ama müşteri desteği TT'ye göre 0. Netspeedtede son zamanlarda müşteri hizmetleri telefonu açmıyordu, açıncada birşey değişmiyor. Türknetteki online işlemlerde yazıyla, Netspeedte telefonla arıza kaydı bırakıyorsun. Tamir süresi aynı.. Bu arada Türknet başvuruyor netspeed gerekçe göstermeden reddediyor. Bu yüzden aktivasyon süren bir kaç gün uzayacaktır. Şuan Turknette hızım sabitlendiği için 24 alıyorum, bu yükseltildiği zaman sıkıntı kalkacaktır. 10 lira farkla 55 mbps alabiliyorum. Sistemde gözükmüyor ama çözülecektir diye düşünüyorum. Tek isteğim şu hızlar her şey sabitlensin artık modem arayüzüne girmeyeyim. Faturayada otomatik ödeme talimatı verdim benden uzak dursunlar sadece internet versinler. :) Yeni modemde sipariş verdim. 370 TL ödedim. Sıfır sıkıntı çıksın istiyorum.

• Bölge falan fark etmiyor, modem XDSL değerlerini paylaş ona göre sana yorum yapabilirim. Kalite açısından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet Vs Vodafone
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü76

Bölge falan fark etmiyor, modem XDSL değerlerini paylaş ona göre sana yorum yapabilirim. Kalite açısından.
    2 yıldır netspeed kullanıyorum şu son 1-1.5ay o kadar beni bezdirdiki. Adamlara yazıyorum arıyorum adamlar diyorki senin alt yapında sorun var 16mbitten 12mbite sabitlettirdim. yine aynı sorunlar DSL sabit internet gidiyor diyorum modemin bozuk diyor evde farklı modem var onu takıyorum aynı problem. çıldırttılar beni bende türknet başvuırumu cuma günü yaptım sözleşmelerimde alt yapı kontrolümde 81mbit alabilr yazıyor. sokaktaki diğer arkadasımda geçen ay baglattı ondada 83mbit dmeişlerdi şuan 100/4 alıyor. bakalm ne olacak.

Şuan ADSL değerlerim bu şekilde.

Ne arayan var nede soran. İlk günde 2 kayıt açtım. Bu firmadan bir halt olmaz aklın varsa geçişi iptal et git başka firmaya. Arayacak muhatap yok çözüm yok. Ben böyle bir rezilliğe nasıl kendimi soktum hiç bilmiyorum. Telefonda daha düzgün Türkçe konuşmayı bilmeyen elemanları, güneydoğu şivesiyle konuşan hırto bana 75 versek gelir dedi bağlattım, bağlanana kadar kafa ütülediler. Sonuç bırak 75'i, 35 bile yok. Hız testinde 24 çıkıyor sabitlemişler. Netspeed'te arıyorsun çözüm yok ama burda arayacak yerde yok. TT dışında tek alternatif millenicom. Müşteri desteği olmayan firmadan bir halt olmaz. Adamlar destekleyen hatta 26 tanımlamışlar ve müşteriyi umursamadan cevap vermeden devam ediylorlar. İptal faksı çekiyorum şimdi. Boş.. Netseped kopmasa Türknetten iyi. Netspeed vs Türknet hat taşıma kaosu

• Börü76 B kullanıcısına yanıt
    aynsini netgalksidede var musteri destegi artik sifir telefon acmiyorlar ariza kaydi birakiyorsun. Turknet'de bi ara oyleydi musteri hizmetlerini kapatmisti

iyi en azindan 24 mbps internet var olmamasi sikinti olurdu heleki su karantina gunlerinde. Ben bugun gonderdim kagitlari utanmadan birde upload hizinini yukselttik diye mesaj atmis netgalaksi hiz testi yaptim saat 17:00 da hizim yine 20mbps filan cikti 50 mbps aliyorum
    100/8 alırsınız bu değerler ile. Netspeed'in VDSL'e geçiş sağlanması gerekiyordu. ADSL olarak bile 20Mbps'i alır bu hat.
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşabilir misiniz?
  • Netspeed 16 mbit adsl kullanicisiyim 16 mbit kullandim 1 sene hic sorun yok şu 1 aydir intrrnet gidio surekli diyorum bole bole hizinizi sabitliyelim duzelir
    12 kullaniorum suan yine ayni netspeed sorunlu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Netspeed öldü.. ama Türknet'de iyi değil. Bir hışımla yazmışım, gerçek tecrübe yorumum şu = İSS kalitesi kötünnü iyisi Türknet, Netspeed müşteri hizmetleri bakımından söyledim. Gerçi Netspeedte müşteri hizmetleri var ama oda müşteriyi oyalama geçiştirme.. klasik presedürü okur = kablo çıkar tak, iç tesisat kontrol et, altyapın adsl destekliyor der ama VDSL portta olduğun modemde gözükür. Yani diyecek söz bulamıyorum... iyi firma yok malesef. TT aradım; 1. konuşmamda GPON çekilecek dediler, 2. konuşmamda fiber kabin binaya gelecek dediler, 3. müşteri hizmetleride bakır optik fiber dedi, 4.de bu fiberv2 sadece TT müşterilerine özel dedi. Memleket b... yemiş.
    Bana hala dönen olmadı ve muhatap yok. Düşün hattın taşınıyor ve aptal bir personel hatası yüzünden günlerce düşük hız alıyorsun. Düzeltecek bir personelde yok, onu geçtim dönüp kusura bakmayın bile demiyorlar. Birde aradık ulaşamadık diye bot mesaj geliyor. Memlekette düzgün İSS yok, idare edeceğiz. Şuan kopmuyor o yüzden iyi, Netspeed 35 veriyor ama günde geçtim dakikada koptuğunu bilirim. Saatlerce gelmediğini de bilirim, bana hattımın 15 mbps desteklediğini ve ADSL hatta olduğumu sallamışlardı. Aynı port aynı altyapı 27 mbps sorunsuz alıyorum ve Türknet geçte olsa düzeltse 55 mbps rahat sorunsuz alacağım. TT kullanmayacaksan Türknet kullanacaksın gerisi boş. Belki millenide olur, oda iyi gidiyor gibi. Sırd müşteri hizmetleri var diye 14 lira fazla vermeye gerek duymuyorum çünkü Millenicom müşteri hizmetleri sadece konuşacak, çünkü altyapı TT'ye ait. Hepsi TT'nin gayrimeşur çocukları. Sahipleri ne zaman emretse o zaman verebiliyorlar ve tamir edebliyorlar.

• Cuma günü evrakları kargo ile teslim ettim. Pazartesi teslim almışlar lakin hiçbir bilgilendirme gelmedi. Yazdım nedir diye 10 dk sonra belgeler ulastı bilmem ne. başvuıru için sizi arıcaz sms geldi. gün boyunca bekledim arayan olmadı. sonraki gün yazdım bunlara arıcaktınız noldu dedim ? 10dk sonra aradı. onay veridm. hala tık yoktu. bu sabah sordum son durum nedir diye . Geçiş başvurunuzda hata var inceleyip tekrar göndericez dediler. Hala bklioruz bakalm ne kadar sürede geçişimiz sağlanacak...
  • Pazartesi kargo ile gonderdim dun gece ellerine ulasti inceleniyor diyor bugun aradilar ulasamadilar siz onu arayip onay verebilirsiniz bosuna beklemeyin 8081 ile biten numarayi arayin.

Sitede hala sizi arayacagiz cikiyor ama bize ulasin'a tiklayinca en son guncelleme tarihi aradigim saati gosteriyor sizde o numarayi arayin sesli onay mesaji birakin onlarin aramasini beklemeyin.

Telefondaki eleman 48 saat icinde gecis isleminiz gerceklesecek diyor bakalim simdi sokaga cikma yasagida var.

Netgalaksi cok kotu aksamlari cok dusuruyorlar hizi ustelik sabit ip 18TL turknet'de 12TL eger turknet'de sorun cikarsa sabit ip alirim oda sorunlu olursa mile gecerim son care
  • quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Pazartesi kargo ile gonderdim dun gece ellerine ulasti inceleniyor diyor bugun aradilar ulasamadilar siz onu arayip onay verebilirsiniz bosuna beklemeyin 8081 ile biten numarayi arayin.

Sitede hala sizi arayacagiz cikiyor ama bize ulasin'a tiklayinca en son guncelleme tarihi aradigim saati gosteriyor sizde o numarayi arayin sesli onay mesaji birakin onlarin aramasini beklemeyin.

Telefondaki eleman 48 saat icinde gecis isleminiz gerceklesecek diyor bakalim simdi sokaga cikma yasagida var.

Netgalaksi cok kotu aksamlari cok dusuruyorlar hizi ustelik sabit ip 18TL turknet'de 12TL eger turknet'de sorun cikarsa sabit ip alirim oda sorunlu olursa mile gecerim son care
    Ben 2 gündür aktivasyon bekliyorum yarın yasal süre doluyor bakalm ne diyecekler. Adamlara yazıp sormasak arayacakları yok.

Hadi ya, ama suanda internetin var degil mi? birde yasal sure ne kadar? ogrenimde gecis olmaz ise bende iptal ederim. Benim suan netgalakside devam ediyorum gecis olmaz ise kalmaya devam ederim.

bugun itibari ile sayfamda bu cikti 48 saat icinde bakalim gececek miyim

Hocam. Bugün canıma tak etti aradım. Dedimki cuma evrak gönderdim pazartesi elinize geçti arıcam dediniz aramadınız salı ben söyleyince aradınız böyle böyle başvuru yaptınız ben soruyorum ne oldu hata almısısnız diye ve diyorumki hata ne bilmiyoruz diyor. Tekrar başvuru yapılacak dün dediniz diyorum yapmadınızmı hala ? hemen iletiyorum talebinizi diyor bayan saçmalığa bak. Dün dedinizki "Geçiş başvurunuzda hata ve tekrardan başvuru yapıcaz" bugün aradım beyfendi 1 kere başvuru yapılmış hata alınmış hata bilinmiyor tekrardan başvuru yapılacaktır. ne ? nasıl yani diyorum yapılacaktır derken ? ne zaman yapıcaksınız dedim aciliyetinizi iletiyorum dedi. dedim 48 saat aktivasyon süreci bu akşam dolmak üzere ne olucak dedim 6 iş günü beyfendi demezmi onada tamam dedim bizim iş haftaya kaldı bide şey dedim bu hata acaba Netspeed onay felanmı vermioyor öyleseyse ariyim konuşayım dedim yok beyfende onla alakalı olsa biz hatayı görürdük diyor :D töbe est.. daha hizmet başlamadım sinirlenmeye başladım ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.