1000 Mbps interneti en ucuz veren firma hangisidir?

-
-
millenicom var 600 tl davet ile gidince 500 tl civarına düşüyormuş ama modem kullanım ücreti alıyor ekstra olarak 550 - 575 tl civarında ben de geçmeyi düşünüyordum ama biraz daha bekleyeceğim
-
-
tek seferlik alınıyor dimi hocam modem ücreti
-
200 Mbps üstü tarifeler için Türk Telekom harici hiçbir İSS'yi tavsiye etmiyorum. Port ücretlerinden kaynaklı daha ucuza daha iyi bir hizmet vermeleri mümkün değil. Altyapı kiminse ondan hizmet almalısınız. Gerekirse kullandığınız interneti iptal edip sıfırdan başvuru yapın. 3. parti İSS'lerle uğraşmaya değmez.
-
hocam dediğiniz doğru fakat bi tarafta 1100 tl bi tarafta 600 TL değer mi sizce?
-
ek olarak uanda kullandığım internettten memnunum fakat 600 700 TL civarı 1000 lik internet varken 500 tl ye 100 lük internet kullanmak istemiyorum
-
her ay faturaya ek hocam ben de o yüzden biraz beklettim
-
Saat 19:00 da millenicoma geçiş için aradım. Akşam 22:00 gibi geçiş tamamlandı ve İnternet aktif oldu. Altyapım 1000mbps olmasına rağmen gigafiber olmadan 100mbps üstü veremeyen Türknet yerine 1000mbps verebilen millenicom arkadaşını getir kampanyası ile 6 ay boyunca aylık 508 liraya denk geliyor.
Tüm işlemi telefonda yönlendirerek hallediyorlar. 1000mbps muazzam bir şeymiş.
Geçmek isteyen olur ise referans kodumu kullanarak 6 ay indirimini alabilir.
Referans Kodu: D6F15F88
-
Sitesinde en yüksek 100 Megabit Gozukuoyr. 1000 Megabit nerde fiyatı nedir ?
-
Duyurular kısmına bakın; fiyatlar 1 Mayıs zamsız şu an.
-
Hocam altyapımı sorgulayınca çıktı direkt bana 1000mbps.
Link: https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/fibermill-1000/a6ab5b74-417a-49a4-8c7b-a17af63aeb93
-
millenicom da hergün bağlantım kesiliyor. pişmanım bu iss den
-
hocam yeni mi geçiş yaptınız sürekli mi kesintiler oluyor
-
6 yıldır varım. daha öncede yaşamıştık bunu çok zor çözdürmüştüm. şimdi yine başladık, zaten bıraktım netspeed deneyeyim biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam deneyimledikten sonra unutmazsanız buraya yazabilir misiniz?
-
Fiber mi VDSL mi sorun yaşadığınız.
-
vdsl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X