Şimdi Ara

En az ping veren internet sağlayıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size göre hangisi arkadaşlar. CS GO,Lol gibi oyunlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Farketmez, fiber bağlantılarda +-5 gibi avantajlar olabilir. Tüm servis sağlayıcılar ping konusunda değil daha çok bandwith konusunda kısıtlama yapıyor.
  • exodusium kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığım bölgede fiber yok ama 75mbps turknet var ama kullananlar hep yüksek ping aldığını söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal'da oturuyorum. TTnet VDSL 50mbit ile LoLde 46 max 50(Akk'de olsam bile) , cs de min 35 max 90 gördüm.
  • Türknet, LoL 47, CS:GO Faceit 50-60. 2300 saat oynamışım şuana kadar CS:GO'yu, şuana kadar en iyisi Türknet.
  • Vodafone adsl 16mb e kadar kullaniyorum. Cs go oynuyorum genelde 40 50 arasi ping. En fazla 70 80 oluyor.

• Salimania kullanıcısına yanıt
    Sen yaşıyor musun? :D
    Bu arada modem değerlerinin ekran görüntüsü atsana. Upload'da 4 mbit alabiliyor musun, Salim efendi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Ping Siteleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiryakov K kullanıcısına yanıt
    16 mbit kullanıyorum Kiryakov'cum. Gelen upload 1059 kbps. AKK'siz altyapıyı kullanıyorum fakat hattım fast patch modunda.
  • Salimania kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fast patch modunun konumumuzda olup olmadığnı nereden ogrenebiliriz ?

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Fast path pardon. Forumdaki Turknet yetkilisine yazmıştım ben. Santralle alakalı bi' durum her yerde bu mod bulunmakta.
  • SOL Fiber bence en iyisi.

• vdsl olarak en iyi turknet.
  • Superonline fiber en iyisi

• TürkNet, o bu şu fark etmez. Eğer ki FastPath veriliyorsa ADSL ve ya VDSL fark etmez. Aynı pingi alırsın. Ancak fiberde fark eder. Yani fiber yoksa firma fark etmez. TürkNet geç, Path Mod %90 fastpath olur rahatına bak. Ping mi giriyor ? 50mbit internetin varsa herkese 10 mbit limit koy ping falan olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.