Teknosa Preo LL-V9A Hava Soğutucu Rezaleti
Merhabalar,
Teknosa'dan aldığım hava soğutucu ile ilgili yaşadığım ve tüm süreçlere başvurduğum bu hikayeyi burada sizlerin de desteği ile devam ettirmeyi düşünüyorum.
İnsanları keriz yerine koyan bir firmadan bir daha bir adet tüy bile satın almayacağımı belirtmek istiyorum. Kesinlikle müşteri memnunuyeti konusunda "0" bir firma.
İstek: Ekşi'de yazar olan biri varsa bu durumu yazmasını rica ediyorum. Çok fazla mağdur insan var.
Ufak Özet:
Aldığım ürün Preo LL-V9A. Mağazada önünden geçerken baya serin hava üflemesi sonucu bu sıcaklıkların buhranına kapılarak "Buna birde soğuk su ve buz koysak baya serin üfler." düşüncesi ile satın aldım.
Eve gelip kendi buz küpü ve evde bulunan buz küpleri ile bir deneme yaptıktan sonra işe yaramadığını gördüm ve sorunu kendimde arayarak buna 10 kg buz ve 35 litre soğuk su koyarak deneyeyim makinenin işlevine öyle karar vereyim diye düşündüm ve diğer günün ilk işi olarak 5 litre iki adet su aldım. Bu suları dondurup buz şeklinde hazneye koyduktan sonra 35 litre soğuk su ilave ettim ve o şekilde çalıştırdım. Sürpriz olsun diye de odanın kapısını çektim 15 dakika dışarda bekleyip odaya öyle girdim. Girmez olaydım. Oda hem sıcaktan uçmuş, hem çok pis bir koku sarmış. Hem de nemden durulamaz hale gelmiş sauna odası olmuş.
Bunun üstüne satın aldığım günün ertesi günü hemen teknosayı aradım ama ne duyayım iade alamayız servisin onay vermesi lazım. Servis kesinlikle iade için onay vermiyor ve ürününü savunuyor. Ben size ürün bozuk demiyorum diyorum. Ürün işlevini yerine getirmiyor diyorum. Ürün serin ortamlarda düzgün çalışıyor olabilir ama sıcak ortamda etkisi sadece zarar.
Ayrıca servisten dönen ürünü gidip mağazadan almazsam, ürünün kayıp ürün durumuna düşeceğini ve bir daha da ürünü alamayacağımı söylüyorlar. Ayak üstü hem ürüne çöküyorlar hem de paramıza :)
Böyle bir firmadan asla alışveriş yapmayın. Hele Amazon gibi firmalar dururken gidip mağazalardan elektronik alışverişi kesinlikle yapmayın. Daha kendi markası olan preo ürünün arkasında durmayan bir firma başka ürünün arkasında hiç durmaz.
Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptım.
Cimer'e ticaret bakanlığına ürünün satışının kaldırılması için gerekli yazıları yazdım.
Ürünle ilgili hergün yaşadığım şikayetlerin aynısını yaşayan insanlar yazmaya devam ediyor.
Lütfen sizlerin de yardımı ile konuyu yukarıda tutarak ses getirelim istiyorum. İnsanlarımız mağdur olmasın daha fazla.
Şikayetvar Linkim: https://www.sikayetvar.com/teknosa/nem-ve-sicaklik-kabusu-teknosadan-aldigim-hava-sogutucu-hayal-kirikligi-yaratti
Ürünle İlgili Genel Şikayetler: https://www.sikayetvar.com/teknosa?k=hava+so%C4%9Futucu
İstanbul Çatı Katı Klima
Merhaba dublex bir dairede üst katta oturuyorum. Üstümde ki çatı ince sayılabilecek bir çatı ama ev tamamen yalıtımlı. Aşağı katım 28-29 derece olurken benim bulunduğum kat gündüz güneş yediği zaman 33-35 derece arasına kadar çıkıyor.
Salonum 25m2 civarında 12.000 BTU'luk bir klima almayı düşünüyorum çünkü klimayı koyacak yerim 90cm civarında. Sizce 12.000BTU soğutma için yeterli olur mu? Isıtma olmasını istemiyorum gerek yok.
Çatı katında oturup kullananan arkadaşlar ya da deneyim eden kişiler ya da konu hakkında bilgisi olan kişilerin görüşlerini bekliyorum.
Teşekkürler.
Yurt Dışı iPhone Cihaz Almak
Merhaba arkadaşlar, telefoncuların 26 ile 28 bin TL arasına sattığı yurt dışı cihazları alınır mı? Bu cihazların kullanım süreleri dolmasına yakın imei kaydı yaptırabilir mi? Alıp kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarınızı bekliyorum.
LOL Mobil ( TFT - Card Game - MOBA)
|
Sizce Bu Montaj Nasıl Olmuş?
|
PUBG Takım Aranıyor!
Web Whatsapp 3-4 PC'de Açma
|
23 Aralık Dünyanın Sonu Geliyor !
Kargo İle İlgili Bir Proje
|
Herkesin Ev Almasını Sağlayacak Proje
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.358
İkinci El Bölümü Mesajları: 330
Konularının görüntülenme sayısı: 13.096 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 148 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket