Şimdi Ara

Teknosa Preo LL-V9A Hava Soğutucu Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknosa'dan aldığım hava soğutucu ile ilgili yaşadığım ve tüm süreçlere başvurduğum bu hikayeyi burada sizlerin de desteği ile devam ettirmeyi düşünüyorum.

İnsanları keriz yerine koyan bir firmadan bir daha bir adet tüy bile satın almayacağımı belirtmek istiyorum. Kesinlikle müşteri memnunuyeti konusunda "0" bir firma.

İstek: Ekşi'de yazar olan biri varsa bu durumu yazmasını rica ediyorum. Çok fazla mağdur insan var.

Ufak Özet:

Aldığım ürün Preo LL-V9A. Mağazada önünden geçerken baya serin hava üflemesi sonucu bu sıcaklıkların buhranına kapılarak "Buna birde soğuk su ve buz koysak baya serin üfler." düşüncesi ile satın aldım.

Eve gelip kendi buz küpü ve evde bulunan buz küpleri ile bir deneme yaptıktan sonra işe yaramadığını gördüm ve sorunu kendimde arayarak buna 10 kg buz ve 35 litre soğuk su koyarak deneyeyim makinenin işlevine öyle karar vereyim diye düşündüm ve diğer günün ilk işi olarak 5 litre iki adet su aldım. Bu suları dondurup buz şeklinde hazneye koyduktan sonra 35 litre soğuk su ilave ettim ve o şekilde çalıştırdım. Sürpriz olsun diye de odanın kapısını çektim 15 dakika dışarda bekleyip odaya öyle girdim. Girmez olaydım. Oda hem sıcaktan uçmuş, hem çok pis bir koku sarmış. Hem de nemden durulamaz hale gelmiş sauna odası olmuş.

Bunun üstüne satın aldığım günün ertesi günü hemen teknosayı aradım ama ne duyayım iade alamayız servisin onay vermesi lazım. Servis kesinlikle iade için onay vermiyor ve ürününü savunuyor. Ben size ürün bozuk demiyorum diyorum. Ürün işlevini yerine getirmiyor diyorum. Ürün serin ortamlarda düzgün çalışıyor olabilir ama sıcak ortamda etkisi sadece zarar.

Ayrıca servisten dönen ürünü gidip mağazadan almazsam, ürünün kayıp ürün durumuna düşeceğini ve bir daha da ürünü alamayacağımı söylüyorlar. Ayak üstü hem ürüne çöküyorlar hem de paramıza :)

Böyle bir firmadan asla alışveriş yapmayın. Hele Amazon gibi firmalar dururken gidip mağazalardan elektronik alışverişi kesinlikle yapmayın. Daha kendi markası olan preo ürünün arkasında durmayan bir firma başka ürünün arkasında hiç durmaz.

Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptım.

Cimer'e ticaret bakanlığına ürünün satışının kaldırılması için gerekli yazıları yazdım.

Ürünle ilgili hergün yaşadığım şikayetlerin aynısını yaşayan insanlar yazmaya devam ediyor.

Lütfen sizlerin de yardımı ile konuyu yukarıda tutarak ses getirelim istiyorum. İnsanlarımız mağdur olmasın daha fazla.

Şikayetvar Linkim: https://www.sikayetvar.com/teknosa/nem-ve-sicaklik-kabusu-teknosadan-aldigim-hava-sogutucu-hayal-kirikligi-yaratti

Ürünle İlgili Genel Şikayetler: https://www.sikayetvar.com/teknosa?k=hava+so%C4%9Futucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burunısıran -- 3 Temmuz 2024; 15:21:24 >

• Konuya destek talep ediyorum
  • Hiçbiri klimanın yerini tutmaz klima var ken boş iş bunlar.

• Hocam gerçekci olalım, aldığın marka zaten vasatın altında, ürünün beklediğin performansı vermeyeceğini de bilirsin -ki verebilenler fiyatıyla kendini belli ediyor, kısaca kumar oynamışsın kasa kazanmış.

Öte yandan o ürünü normal şartlarda iade almazlar çünkü kusurlu değil.

• Mehmet K. kullanıcısına yanıt
    Mehmet hocam çok doğru söylemiş, kumar oynamışsın ve kasa kazanmış.

3-4kw klimalar bile odayı zor soğutuyor şu aylarda. Kıçı kırık 200 wattlık fan nasıl soğutacak. Mesele sadece serin hava almak da değil ayrıca.

Ortamdaki nemi uzaklaştırmanız lazım. Bunu da klimalar yapıyor sadece:))
  • teknosa benim gözümde hırsız konumunda aldıgım usb bellegi yarım saat sonra geri almadılar bi özellik eksikti hatırlamıyom degiştirmediler bile çöktüler

50tl lik üründe bile bunu yapan firma binlerce tl lik üründe size ateş bile eder belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 3 Temmuz 2024; 22:32:57 >
  • İade ettim arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.