|
Samsung Galaxy S24 serisi Amazon’da indirimde!
-
-
Yazida 3 modelde de 12 gb ram var yazilmis. S24 modelinde 8 gb ram var. -
S24 Ultra, Trendyol'da Mediamarkt satıcısında 57.160 TL şu an.
Asıl kaçmaz fırsat o bence. (Amazon'da 66000 TL prime fırsatı adı altında) -
Haklısınız. Güncelledim. Teşekkürler -
256gb olan versiyona bakmışsınız 512gb olan versiyon hiç bir yerde 60 bin tl altında satılmıyor...
256gb s23 ultra ise amazonda en iyi fiyat 47.999 10 bin tl vermeye değer mi düşünülür...
-
Amazon'da S24+ 256 gb 36,973 Lira, S24 256 gb 38.878 Lira yani almayı düşünenler için fırsat bence. -
Gözle görülür bi fırsat gözükmüyor. 24-29 Kasımı beklemekte fayda var. -
Kendim 1.5 yıla yakındır S23 Ultra kullanıyorum, babam da 3 aydır S24 ultra kullanıyor.
İkisini de deneyimledim ve gerçekten değmez. Aralarında yansıma önleyici ekran kaplaması dışında elle tutulur hiçbir şey yok.
-
Dün gece 512gb hafıza 12gb ram olan versiyonu 54bin kusur liraya Samsung Türkiye satıcısı satıyordu... 256gb hafıza ve 8gb ram almaktansa azıcık kesenin ağzını açmak mantıklı... Aslında bu fiyatlar Türkiye şartlarında uçuk rakamlar ama ve lakin 30bin TL nin altında bir fiyata alternatif olacak telefon yok, bu telefona muadil olabilecek bir telefon aklıma poco f6 pro geliyor, o telefonda ucuz değil artık...
-
Poco'ya Xiaomi'ye o paralar kesinlikle verilmez. 10 bin lira altına aynı özelliği sunsa bile verilmez.
Babam Xiaomi 13 Pro'dan geçiş yaptı. (Kendisi sever 6 ayda bir garip cihazlar alıp denemeyi.)
13 Pro kağıt üstünde S23 Ultra ile neredeyse aynı fakat kullanım olarak aralarında dağlar var.
-
+ haklı olmakla beraber insanlardaki algı aynı özellikteki muadil ürün ne kadar ucuz ise benim için o yeter mantığındalar, yazılımda android arayüzünü kullanan en iyi firmalardan biri samsung olduğundan iki firmayı kıyaslamak pek doğru değil ama donanım olarak birbirine yakın diyebileceğim sadece f6pro geliyor türkiyede satılan onunla tabiki kıyaslanamaz ama aradaki 20 bin gibi bir ücrete değer mi o da tartışılır... demem o ki s23 ultra çok iyi bir cihaz olsa da hala bana göre fiyatı biraz pahalı fakat apple ürünleri ile kıyaslarsak da çok çok ucuz ;)
-
hani indirim nerde? -
Evime sokmam Samsung'u... -
Evet hocam katılıyorum, S23 Ultra ile arada fiyat olarak var fakat o fiyatlara çıktıktan sonra insan biraz da prestijli dursun istiyor :)
S23 Ultra, Apple ürünleri kadar olmasa da en azından o prestiji sağlıyor. Xiaomi'nin 5 üst modelini de kullansan insanların gözünde 5 bin liralık kaçak cihazdan farkı yok.
-
kamera tarafında iyi bir xiaomi istiyorsanız da 13t pro veya 14t pro öneririm güncelleme de iyi veriyorlar işlemcisi de iyi (4 yıl ana + 5 yıl güvenlik) bana sorarsanız samsung ultra serisinde iyi bir satış rakamı istiyorsa fiyatlarını kırdı ama yeterli gelmedi az daha indirirse yılbaşından önce çok satış yapar yoksa 13t pro ve 14t pro hem düşük fiyat hem işlemci hemde lecia kamerada çok albenisi var...
-
Hocam üst mesajlarda da yazmıştım, kağıt üstünde sayısız albenisi dahi olsa Samsung her zaman daha önde maalesef. Bunu Xiaomi'nin 9T, 11T, 11 Ultra, 13 Pro modellerini kullanmış biri olarak söylüyorum.
Leica'nın en baba lensini de koysa yazılım tarafını hiçbir zaman beceremiyorlar. Gcam ile bir nebze düzeliyor ama neden uğraşayım ki Gcam ile?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 3 Aralık 2024; 15:43:57 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
S24 Ultra, Trendyol'da Mediamarkt satıcısında 57.160 TL şu an.
Asıl kaçmaz fırsat o bence. (Amazon'da 66000 TL prime fırsatı adı altında) |
256gb olan versiyona bakmışsınız 512gb olan versiyon hiç bir yerde 60 bin tl altında satılmıyor... 256gb s23 ultra ise amazonda en iyi fiyat 47.999 10 bin tl vermeye değer mi düşünülür... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X