En uyguna turk telekom altyapısı kullanan 1000 mhps tarifeler firmalar hangisidir ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En uygun 1000 mhps internet
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bir elin parmaklarını geçmiyor zaten 100 üstü veren firma, sanırım 2 alternatif var millenicom ve gigaspeed.. millenicom zamanında kullanmıştım çok sıkıntılı firmaydı hala da öyleymiş sanırım. Ama gigaspeed e bakabilirsiniz bir araştırın isterseniz. @Ceyhan988
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 14 Ocak 2025; 10:17:34 > -
En uygun 1000 Mbps veren Türk Telekom fiber kullanarak, Türk.Net var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türknet ttfiberi kullanarak 1000 vermiyor en fazla 100 veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
turknet tt fiberde enfazla 100 mhps vermiyomu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk.Net en fazla 100 Mbps veriyor. Alternatiflere 1000 Mbps baktım gigaspeed, D Smart var.
https://kareliletisim.com.tr/kampanyalar/karelnet_fttx_1000_mbps
sanırım burası en uygunu ama hiç kullanmadım.
-
Sadece kendi alt yapisinin oldugu yerlerde uyguna veriyor tt alt yapisinda 100 uzeri paketi yok malesef
internet nasildir bilemiyorum.ama karel firmasi buyuk bir ozel sirket zaten millenicom ile nerdeyse ayni fiyat bu fiyatlat + olarak modem fiyati eklemelisiniz turknet haricinde modem parasi almayan firma yok diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 28 Ocak 2025; 9:17:18 >
Maalesef iyi değil ailemin evindeki interneti karele geçirdim istanbul dışındaysanız pingler kötü 500 mbps tarifede ortalama 80-100 mbps alabiliyorsunuz kapasite yetersiz 3 ayın dolmasını bekliyorum
-
Tt altyapıdan
Kendi altyapısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 28 Ocak 2025; 9:40:10 > -
cok tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalıştığım ofis ve kendi evimde şu ana kadar kullandığım en iyi bağlantıyı Turknet gigafiber ile sağlıyorum. İnşallah Hep böyle güzel hizmet ve hıza devam ederler .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X