Bugün başvuru yaptık interneti 200 mbps olarak açtık. Ben online işlemlerden 1000 mbps olarak geçiş yaptım. Geldiler 1 saate hemen bağlandı fakat 1000 mbps pakette 500-600 Mbps geliyor. Ne yapmam lazım? |
Türk Telekom 1000 Mbps internette 500-600 Mbps veriyor
-
-
hocam modem ne marka birde kablo ile mi bağlı wifi mi
-
Asus RT-AX82U modem kablo ile bağlayım. Gigabit portlu.
-
Bu sitede kaç çıkıyor speedtest.net doğru sonuç vermiyor çoğu zaman.
www.nperf.comİnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin - nPerf.comhttps://www.nperf.com/en/tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 4 Temmuz 2022; 18:58:2 > -
-
Bölgede kapasite sorunu var galiba arıza kaydı açın. HDD ve işlemci çok yavaşsa da böyle çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 4 Temmuz 2022; 19:1:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BluepowerBölgede kapasite sorunu var galiba arıza kaydı açın. HDD ve işlemci çok yavaşsa da böyle çıkabilir.
Online işlemlerdenmi açıyım direkt?
-
HDD ve işlemci çok yavaşsa da böyle çıkabilir bilgisayardaki hard disk saniyede en az 100 mb yazabiliyor mu? pc'de problem yoksa online işlemlerden veya telefonla arayıp söyleyin kontrol etsinler gelen sinyali.
hdd test için :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 4 Temmuz 2022; 19:4:25 > -
M2.ssd var bilgisayarda telefondan hız testi yapınca 600 Mbps çıkıyor İphone 11'de wi-fi 6 ile bağlı.
-
Wifi'da 600 megabit normal wifi'da tam 1000 alan hiç görmedim ama ethernetle bağlı bilgisayarda 600 çıkmasında sorun var arıza kaydı açın bir baksınlar hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 4 Temmuz 2022; 19:6:40 > -
Modemin dibinde 600 çıkıyor wi-fi 6 cihazda telekomun verdiğini kullanmıyorum. Telefon ile arıcam arıza kaydı açıcam teşekkür ederim.
-
Vay be..
Bende 200 var, şimdi bunu görünce bi titreme geldi.
-
Modemde qos ayarı kapadım 800 Mbps çıktı fakat 900-950 arası gelmesi lazım normalde.
-
Wi-Fi ile 800 alıyorsanız normal. Ethernetle de 900-1000 arası gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, bende gigabit internet bağlattım. Kullandığınız Wi-Fi 6 router hangi marka-model? Memnun musunuz? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus rt-ax82u memnunum ama bütçe az ise pahalı. Ben 1200 lirayken almıştım.
-
Superonline 1000 alana 200 veriyor, 500 yine iyi :D
-
buna guldum
-
Hocam modemle PC ve modemle gpon arasındaki kablo kaliteniz ne durumda acaba? Cat5/5e/6/6a/7? UTP/FTP/FFTP veya SFTP mi, kaç awg?
Kablo kalitesi 100-200-500’de belki çok etkilemiyor ama 1000 gibi cihazların teorik üst sınırlarında sorun olabiliyor. Telekom, SOL gibi firmalar bazen cat5 kablo bile getirebiliyor.
Cat5e 1000 verir diyenlere takılmayın, kaliteli cat6/6a/7 kablolar ile değiştirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 5 Temmuz 2022; 9:12:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi router'ınızla değil de firma cihazıyla ne kadar hız alıyorsunuz? Belki sorun sizin cihazdadır. Ayrıca şuan kullandığınız router'da donanımsal hızlandırma ile çakışan QoS gibi servisler aktif mi?
Benzer içerikler
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom port başvurusu
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom internet çekmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
- modem kurulumu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X