Gain 1 Yıllık 99 TL
1 yıllık 99 tl ye düşmüş 3 kişi ortak kullanabiliyor Paycell ile ödemede 30 indirimle 69 tl ye geliyor Kişi başı 23 TL
S.a arkadaşlar 2009 yılında bölgeye fiber döşendi 160 metre ötede tip 7 dolap koydular son 3 yıldır 100 mbit kullandım eve kadar fiber için kaç defa müracat ettiysek cevap alamadık geçen yıl evin 55-60 metre yanına t23 kabin koydular internet ilk başlarda baya rahatladı snr değeri 19.2 db dı 1 yılda snr 7.8 db düştü sonra telekom ekipleri port değiştirdi 11.4 db oldu ama telekomcu 2-3 kişi daha 100 lük paket bağlatsa hızın düşer dedi burada özel proje fiber çektiren arkadaşları görünce kendim kas hastasıyım gidemediğim için babamı telekoma yolladım müdür yardımcısı ile görüşmüş oda erişim planlamaya mail atmış fiyat çıkarması için 4 gün sonra aradılar 20.650 tl çıkardılar düşündüm yaptırmaya karar verdim bugün babam ödeme için telekoma gitti 20.650 tl dedikleri tutarı çok büyük indirim yaparak 20.315 tl ye düşürmüşler ödemeyi yaptım belediyeden ruhsat alınıp 10 güne tamamlarız dediler resimde görünen A noktasından telekom tünelinden B Noktasına kablo çekecekler B noktasından C noktası olan benim eve 57 metre kazı yapılacak zaten B noktasında fiber kablo var neden uzaktan kablo gelecek dedim mecbur A noktasından çekmek zorundayız ana bağlantı noktası orası dediler
Arkadaşlar şunu da belirtmeden geçemeyeceğim fiber bağlatmak için bayağı bir uğraştım ama kimse oralı olmadı ağzının ucuyla konuşan vdsl neyine yetmiyor diyen insanlar parasını verince çay ısmarlayayım kahve ısmarlayayım moduna geçti Ülke gerçekten değişik bir durumun içinde Allah sonumuzu hayretsin
Detayları resimleri ileri günlerde buradan atarım
GÜNCELLEME 04.07.2022
Ödemeyi yaptıktan 13 gün sonra bugün ekip geldi kaldırım taşlarını söküyorlar 80 cm derinliğe kadar kazıp 40 lık boru döşeyeceklermiş 3 günde bitiririz dediler
Bugünlük çalışmaları bitti 10 metre kazı yapabildiler
Deezer Hifi Aile Üyeliği
Grup dolmuştur
Samsung Türkiye S20 lere Zam Yaptı
|
Apple Müzik Aile Üyeliği Kardeşliği
Yanıyor!!! İphone 8 64 GB Demo 2549 TL
İphone 8 Turkcell Volte (HD SES) Sorunu
|
Apple Ücret İadesi Yapmıyor
|
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.284
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 71.282 (Bu ay: 753)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.270 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar