< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 13 Ocak 2018; 2:5:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 13 Ocak 2018; 2:5:34 > |
ah be satıcının kafası çalışmıyor ki. Burda thh ye veririm bak thh ye veririm diye tehdit edip zorla satıcıyı zarara sokup bu işten kar sağlamaya çalışanlara tamam efendim telefonunuzu gönderiyoruz diyip kargoya 1 adet hıyar vereceksin, parayı da iade etmeyeceksin. Sonra gel gör eğlenceyi, ağlamaktan helak olacaklar paramızı iade et başka birşey istemiyoruz diye.
Dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememişler. Önceden Hepsiburada Vatan falan bu fiyat hatalarını yapınca bahaneniz hazırdı müstehak onlara, daha önce bana böyle böyle yapmışlardı, acımam onlara beter olsunlar bilmem ne diyordunuz. Eeee hani kızgınlığınız sadece büyük perakadencilereydi, noldu şimdi eptt de satış yapanlara mı sardınız. Fiyat hatası yaptı diye adam batsın mı, iflas mı etsin. 1-2 tane satmış olsa telefondan nazarlık ders niteliğinde ufak bir zarar edip göndersin diye düşüneceğim ama DH kitlesini bildiğim için bu telefondan 100 lerce satılmıştır. 5 er 10 ar alanlar olmuştur. O yüzden satıcıyı bu olayda haklı görüyorum |
İyi cesaret valla ne idiğü belirsiz cihaza 2500 vermek
|
İptal edildiği an başlayalım bence şikayetlere
https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi?goURL Ayrıca sözleşmeyi kaydedin bilgisayarlarına/cihazlarınıza:) |
Yorumunuza saygım var ama kimi haklı bulduğunuz zerre umrumda değil ahlaki değerlerim burada iş güzarlık yapan herkesden daha yüksektir. Fiyat imkansız olsa zaten tenezzül etmem hb nin 300 500 TL ye 1080ti yi sattığı konuda yorumum mevcut bakmak isterseniz, kötü niyetli alıp mağdurum edebiyatı yapılmasından bende hoşlanmam. Teknosa demo ipad tabletleri çok daha ucuza sattı. Ben alırken bu para verir mi acaba diye düşündüm hatta. Ilave olarak 1 adet aldım. Herşeyi geçtim ben bunu bir müşterime yapsam benim hatam olmasa, sistem hatası olsa bile arar özür diler iptal için onayını rica ederim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |