1 yıllık 99 tl ye düşmüş 3 kişi ortak kullanabiliyor Paycell ile ödemede 30 indirimle 69 tl ye geliyor Kişi başı 23 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 30 Aralık 2022; 9:45:55 > |
Gain 1 Yıllık 99 TL
-
-
23 liraya her türlü alana ortak olurum 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene de yıllık almıştım ama eskiden günlük özet haber ve ekonomi yayınları oluyodu onu da kaldırmışlar, içerik çok yetersiz. yıllık verdiğim o paraya bile acıdım sonradan, derseniz ki çöp parasına yıllık abonelik alıyorsun ne bu tatava, doğru ama kullanmayacağın şeye vereceğin 10 lira para bile israftır.
netflix'i de ortak kullanıyoruz mesela forumdan arkadaşlarla ama evdekiler her gün oturup belgesel, dizi, film vs. izliyorlar. gain'de içerik çok ama çok yetersiz.
yine alınabilir tabii tercih meselesi, geçen sene de bu gibi bir yıllık indirim yapmışlardı almıştım. aynısını görünce 1 yıllık kullanım sonrası yorumda bulunmak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Aralık 2022; 7:7:10 > -
Paycell %10 indirim de eklersen üstüne 10tl de öyle gelir toplamda senelik üyelik 60₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%10 gelmedi. Dijitalden 30 bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğeri de ben olurum. Kaldı 1 :)
Diğeri de ben olurum hocam :)
-
23 liraya bende her türlü ortak olurum isteyen özelden ulaşabilir.
-
Maximum ile %50' sini alabilirsiniz. Kampanya şartlarına göre 1 Temmuz - 30 Kasım 2022 arası ilgili firmaya ödemeniz olmaması gerekir. Aksi halde %20 alırsınız.
Ben kart bilgilerimi maximum ile değiştirdim, bu akşam çekim olması gerekiyor.
Senelik 50 TL hiç bir şey değil. İçerisinden 1 tane dizi izlesem, benim için yeter.
Maximum Kampanya Linki
www.maximum.com.trDijital Dizi Film Platformu Ödemelerinize İlave MaxiPuan! | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/dijital-dizi-film-platformu-odemelerinize-ilave-maxipuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaky -- 30 Aralık 2022; 17:16:52 > -
boş yer var ortak olmak isteyen varsa ulaşsın dostlar.
Ekip Tamamlandı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolasbride -- 30 Aralık 2022; 10:54:3 > -
ortak olabilirim hocam özelden yazdım
-
bu var blu tv var açıp prime var açıp izlemiyorum bile
-
bende ortak olmak isterim
-
Ortak olabilirim. Pm lütfen.
MCC kodu büyük iht. 6540 olarak geçiyor.
6540 Non-Financial Institutions – Stored Value Card Purchase/Load
Kaynak: https://usa.visa.com/dam/VCOM/download/merchants/visa-merchant-data-standards-manual.pdf
Kaynak 2: https://www.cepteteb.com.tr/Dokumanlar/MCC_Kodu.pdf
Kaynak 3: https://www.citibank.com/tts/solutions/commercial-cards/assets/docs/govt/Merchant-Category-Codes.pdf
Kaynak 4: https://www.dm.usda.gov/procurement/card/card_x/mcc.pdf
-
Sırf ayak işleri dizisini izlemek için ortak olabilirim pm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 30 Aralık 2022; 11:38:8 >
geçen sene de böyle bir kampanya ile almıştım 1 kere bile izlemedim
-
Aynen 40 lira zaten neye vermiyorum ki deyip aldım hiç izlemedim setçilere 2-3 bardak çay parası oldu anca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen sene ben de aynı şekilde aldım. İçerik çok çok yetersiz. Amazon prime ya da hepsiburada ile blu tv almak çok daha mantıklı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üye olanlar bunu kacırmasın
geçen sene de yıllık almıştım ama eskiden günlük özet haber ve ekonomi yayınları oluyodu onu da kaldırmışlar, içerik çok yetersiz. yıllık verdiğim o paraya bile acıdım sonradan, derseniz ki çöp parasına yıllık abonelik alıyorsun ne bu tatava, doğru ama kullanmayacağın şeye vereceğin 10 lira para bile israftır. netflix'i de ortak kullanıyoruz mesela forumdan arkadaşlarla ama evdekiler her gün oturup belgesel, dizi, film vs. izliyorlar. gain'de içerik çok ama çok yetersiz. yine alınabilir tabii tercih meselesi, geçen sene de bu gibi bir yıllık indirim yapmışlardı almıştım. aynısını görünce 1 yıllık kullanım sonrası yorumda bulunmak istedim |
gelir yine "sigara parasına yaeee" 'cılar, o sigara paraları birikiyor aylık kaç ediyor haberin var mı ?
netflix amazon prime hbo max disney plus hulu peacock amc+ paramount apple+ sky go fox now yerli versiyonlar; blutv puhutv gain exxen bein bitti mi ? bitmedi. daha bunun müzik versiyonu var; youtube spotify fizy apple music tidal deezer bitti mi ? tabiki hayır. bi de maçlar için; bein tivibu dsmart ssport exxen ama unutma, hepsi ne de olsa "bi cigara parası". |
geçen sene de böyle bir kampanya ile almıştım 1 kere bile izlemedim |
hepsine abone olsanız bile aylık ödenen toplam tutar, günde 1 paket sigara parası yapmıyor. Hala geçerliliğini koruyor ''sigara parası'' önermesi. |
Benzer içerikler
- pegasus doğum günü indirimi
- çaykur çaycı kaliteli mı
- amazon indirim kodu
- dalan 4"lü sabun a101
- asimsiz prime guclu yeni 30gb
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X