Routerın içerisindeki hız testi ne sonuç veriyor? |
Türk Telekom 1000 Mbps internette 500-600 Mbps veriyor (2. sayfa)
-
-
Cat 8 var 15 metre.
-
Aynı hızlar geliyo 600-800 arası geziyor.
-
Hocam çok merak ettim cat8 kaç awg ve koruması var :)
Amazon’dan ugreen falan aldıysanız, hele bi de yassı olanlardansa eyvah :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5-6 test yaptım 600-800 arası hız geliyor.
-
Amazondan almıştım ugreen 24 awg. Bildiğimiz kablo kalınlığında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC517E97F -- 5 Temmuz 2022; 13:40:55 > -
Muhtemelen sorun teşkil etmiyor ama UTP (kablo üzerinde yazar) parazit çok olan bölgede etkileyebilir.
Aslında kablo üreticilerinde cat8 kablo ya yok ya da aşırı pahalı. Ugreen kablo cat8 olma ihtimali yok ama limitini test edemeyeceğiniz için basıp gönderiyor.
Ben belden f/ftp cat6a kablo alıyorum 23awg. Sol Cat5 ve cat5e kablolarıyla değiştirince gözle görülür fark olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dümdüz koridordan geliyor kablo çok sıkıntı çıkardığını düşünmüyorum arıza kaydı bıraktım çözülmezse tanıdığı sokcam araya.
-
Kablonun uzunluğu nedir?
Cat kablonun yakınında elektrik kablosu, mikro dalga fırın, telsiz telefon gibi cihazlar var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 5 Temmuz 2022; 17:39:41 > -
Yukarda dümdüz koridordan geliyor yazdım. Eve gelen fiber hat elektrik kısmından geliyor. Cat kablo etrafında sadece petek var. 15 metre kablo.
-
Fiber kablodan sadece ışık geldiği için o kısmın hiç bir önemi yok çünkü etkilenemez. CAT kablo üzerine düşmek lazım. Kısa bir kablo ile test edip yazdınız mı göremedim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 5 Temmuz 2022; 20:57:49 > -
bende 50 mbps kullaniyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kısa cat5e taktım. 3 metre cat 6a taktım modem hız testi kablosuz yaptım 600-800 arası yine hiç bişey değişmedi.
-
altyapı yoksa yapcak bişey yok.
-
Tt fiber kablo binaya cekildi diger islemler icin bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X