Şimdi Ara

Netspeed vs Türknet hat taşıma kaosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hepsi sorunlu ya bunlarin o kadar para bayil yinede internet kalitesi sifir... bulgaristandaki adam bile 10 paraya en kral interneti kullaniyor biz burada 80 paraya rezil oluyoruz

Netspeed vs Türknet hat taşıma kaosu

al an itibari ile netgalaksinin rezilligi.. ping super uplaod sorun yok download hizina bak Kablolu ile yapiyorum testi wifi bile degil buyur gelde netgalakside kal ne yapim ben

• PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    Haklısın paranla rezil olmak böle bişi.
    netspeed'ten netgalaksiye geçmeyi düşnüyordum bu corona muhabbetinden önce fiyatı ucuzdu fakat yorumlardan sonra vazgeçtim uzun süredir böyleymiş netgalaksi netspeed yeni yeni olmaya başladı bu şekilde.baklm ne olacak.

şu tabloyu netgalaksi yetkilisi görüyormu acaba 1.56'da almassın be :D
  • mert478 M kullanıcısına yanıt
    İptal faksı çektim, 24 ay taahhütle sıfır hat kurulumu istedim ve Türk telekom başvurusu yaptım. Türk telekom arıza mesajında TT ve Müşteri kaynaklı hiçbir arıza yoktur yazıyordu. İSS bitik, 10 kişilik eve 1000 kişi dolduramazsın. Kapasiten yettiği kadar alacaksın ve onun bunun altyapısı ile işe girmeyeceksin. Yapa yapa diyorlar ama reklam yüzleri Jahrein'in evi dışında bir yerde olduğunu görmedim. Saçmalık, 75 mbps dediler hızım 24ü geçmedi. Adsl porta almışlar sonra öttüler.. bunlar boş.. 50 tane saçma şeye para veriyoruz, sinir stres olmamak, muhatap bulmaz ve hızlı saha desteği için 14 lira fazla vermek sorun değil. TT sıfır hat kurulumuna ücret talep etmedi bizden dedi, sadece damga vergisi vereceğim 20 lira, onuda devlet alıyor. Türkcell Süperonline fiber yoksa sadece TT kullanın çünkü altyapı sahibi TT. Ve kaliteli hizmet sunuyorlar. 24 ay tahhütde koymaz çünkü İSS değiştirme ile uğraşma derdim niyetim saplantılığım yok. Sabah kalkınca internet yok, akşam gece internet yok, günde 3-5 kopmaya netspeed ve Türknet normal diyor. Boş işler.

• İçimdeki cimri ses bir şans daha ver diyor ama mantığım ve yaşadıklarım senin kafanı ... diyor. :D
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Bugun 3.gun oldu Turknet benimde gecisimi yapmadi. aradim hata cikmis diyor hatayi goremiyor. Eger sali gunu gecis olmaz ise iptal ediyorum Turkneti daha basta boyle ise kullandiktan s onra kim bilir ne cile cekicem. 100Metre ileride oturan komsum var onu 1 gun icerisinde gecirdiler bende niye hata cikiyor netgalaksi kullaniyorum, sozlesme yok hic birsey yok en kolay onun olmasi lazim. Valla simdiden SIKILDIM ya dusunsene birde internetim olmadigini su korona durumunda... guvenipde turknete basvurdurugunu sonra yalan soylerek 2 gunde icerisinde gecis yapacaklarini 1 hafta rahat internetsiz kalirsin acik ara
    Bağlanalı 8 gün oldu, hala telefon aktif değil ve ASDL hatta geçirmişler, VDSL için tarih veremiyorlar. Bu nasıl iş çözemedim, benim kabloda mı sorun var acaba diyerek yeni 50 metre kablo çekmek pahalı olacağı için aradım Türk telekoma başvurdum 24 ay tahhüt verdim ücretsiz oldu, sonra iptal ettim çünkü arıza mesajında TT ve müşteri kaynaklı arıza bulunmamaktadır diyor. Yani bütün Türknetten kaynaklanıyor, bana netspeed başvuruyu reddediyor diyorlardı ama netspeede söyleyince başvuru yok diyordu. 2 firmada yalancı ve sözünde durmuyor. Beklemekten başka çaren yok, ben 2 hafta bekledim. Geçincede vay hızım düşük, niye ADSL'deyim gib isyanlarda bulunma çünkü adamlar bu.. ucuzn etin yahnisi bu kadar. Sabredeceksin başka çaresi yok. Ben kabullendim artık, arada kopuyor ediyor idare ediyor. 75 mbps diye bağladık 35 alamıyoruz. :) VDSL geçiş ve telefon ne zaman olacak diyorum, bizde bilmiyoruz dediler. :))))))

• Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Oha ya bide adsl mi yapmislar tam yuzsuzler. Ben o yuzden diyorum Netgalakside 47 mbps hiz aliyorum dun aksamda iyiydi baya (ilk defa) upload hizini zaten yukselttiler. Simdi turknete gecersem aynisi bendede olacak 16 mbps hiz vermesinler birde 35 mbps hiz alicam onuda kim bilir kac aya gecirirler 70'e neyse ya biraz bekleyelim bakalim. Netgalaksideki internet en azindan aksamlari 30 ustu kalsa razi olucam ama cok dalgalanma oluyor bi 7 cikiyor 3 cikiyor sonra 15 oluyor. pazartesi gecis yaparlar umarim.
    Neymiş telefon hattı çekilene kadar VDSL'ye geçemezsiniz ve ne zaman telefon hattı çekileceği hakkında bilgi veremiyor diyorlar. Ucuz etin yahnisi bu kadar, kabullendim bekliyorum.
  • Turk.net basvuru mu iptal ettim demekki forumda yazilanlar dogruymus... 17.04 islemi baslattigim tarih hafta sonu girdi tamam, pazartesi kagitlari gonderdim ustunden 8 gun gecti ne destege cevap geldi ne internet baglandi dusun yani internet baglandiktan sonra nelerle ugrasicam kim bilir isterse bu firma fiber versin umrumda degil unlu bi youtubercu olsaydik 1 saat icinde bak nasil geciriyorlardi

Netgalaksi nedense herhalde duydumu gectigimi anlamadim internet 1 haftadir super Netspeed vs Türknet hat taşıma kaosu

simdilik netgakalside kaliyorum mecburi olarak

2 Destek kayidi actim ve DH'de destek sayfasina yazdim kimse cevap vermedi iptal etmek istedigimi soyleyince yoneticilere iletelim dedi destekdeki kiz yoo dedim benim talebimi iptal edin ondan sonra siz donebilirsiniz destek kaydina dedim. simdi yarina kadar tekrar iptal icin beni arayacaklarmis bakalim o kac gun surecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 28 Nisan 2020; 13:51:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.