Sokaktaki fiberden neden faydalanamıyorum ? Türknet
Merhaba arkadaşlar geçen sene sokağımıza her yere fiber döşendi ve bizimde adsl hizmetimiz VDSL olarak güncellendi hali ile. 12mbitten VDSL olarak 35mbite geçtik alt yapımız daha fazlasınıda destekliyor 90mbit felan alabiliyorum sıkıntı yok. Lakin ben Fiber hizmetten yararlanmak istiyorum. aşağıda iletmiş olduğum görselde karşımdaki ve yanımdaki binaların sorgulamasında hepsinde fiber görünüyor. lakin benim dairemde görünmüyor.
VDSL ile Fiber kablo aynı direkten diğer dairelere gidiyor bana VDSL gelirken diğer dairelere yine aynı direk üstünden Fiber turuncu kablo ile veriliyor. bu konu hakkında ne yapabilrim. ?
https://store.donanimhaber.com/d3/fc/e7/d3fce7b926e5ac3dfa17f4406462a943.jpg
Türknet Vaad edilen hızı vermiyor ve ilgilenmiyor.
Arkadaşlar Türknete geçtim arkadşaım tavsiye etti hata mı ettim bilmiyorum dünden beri internetim 16mbit olarak görnüyor. iç tesisatımı bir önceki kullandığım internetten dolayı yeniledim ve Türknete geçerkende yeni modem aldım elimde Asus ac750 var onunla test ediyorum internetim dün bağlandı abone olurken 80mbit alt ypaınız var görünüyordu ve başvurduk dün sabah baglandı aktif edildi 16mbit destek kaydı açıyorum ilgilenmiyor kimse nasıl iştir bu. bir önceki internet 50mbit kulalnıodum zaten.
Birde 16mbit VDSL olarak görünüyor Türknet profilimi 16 olarka ayarlamış orda. Paket dğeiştirme bölümündede sadece ADSL16 görünüyor geçiş yapamıorum.
41606824 ve 41613229 ilgili destek kayıtlarına acilen bakılıp hız profilmin güncellenmesini talep ediyorum.
Hizmet no:8838167341
Merhaba gorseldeki urunden var lambalardan biri yanarken sondu tek.lamba ile calistirsak sorun olurmu ?
|
Türknet Twitch vb. donma sorunu Çözümü
|
|
Turknet iletisim ve destek sıfır (Aktivasyon sureci)
|
|
|
|
Segtor Bilişim Game Hosting Hizmetleri |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 63.264 (Bu ay: 732)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar