Şimdi Ara

Turknet iletisim ve destek sıfır (Aktivasyon sureci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, turknet baglatmak isteyenlere hangi asamalarda oldugumu ve ne kadar surede insallah internetin baglanacagini gorecegiz.

Mevcut İSS : NETSPEED (2 yillik abone)
    Gecis sebebim : 1.5 aydir yasanan internet kopma sorunu

17.04.2020 : Basvuru evraklari gonderildi.
    20.04.2020 : Belgeler Turknet'e ulasti. Sms geldi sizi gun icinde ariyacagiz onay almak icin. Aramadilar!
    21.04.2020 : Turknet destek kaydi acarak dun arayacaginizi soylediniz lakin aramadiniz dedim ? Aradan 30 dk gecti ve aradi bayan ballandira ballandira anlatiyor onay veriyormusunuz diyor evet diyorum ve kapatiyorum.
    22.04.2020 : Sureci takip etmek adina bilgi almak icin Turknetdestek adli kullaniciya forumdan yaziyorum aktivasyon surecim ne durumda? " Aktivasyon basvurunuzda hata olusmuş hatanin nedeni belli degil, inceleyip tekrardan basvuru yapacagiz. Dedi Hata var ama nedeni neyden kaynakli bilinmiyor. Turkneti aradim onlarda ayni seyi soyledi. Tekrar bavuru yapilacak size bilgi verilcek denip konuyu kapattilar.
    23.04.2020 : Bana bilgi verilmiyor ben ariyorum bant kaydina almislar sanki basvurunuzda hata olmus hata belli degil tekrardan basvuru yapilacak size bilgi verilcek. Denen bu.
    24.04.2020 : Bilgi almak icin tekrar ariyorum sanirim ayni bayan aktivason surec ne durumda diyorum ayni seyleri soyleyip tekrar basvuru yapacaklarini soyleyip konuyu kapaticakken artik sinirlenmeye basliyorum ve sitede yazilanlari hatirlatmak adina 4-5 gun aktivasyon sureci 48 saat yasal.surecten bahsediyorum. Bayan bana sunu soruyor. Siz halihazirda aktif bir internet kullaniyormusunuz ? Sabit telefon hattiniz varmi ? Hat sizin uzerinizemi ? Ya kardesim zaten sana basvuru icin aradigimda bu bilgileri benden istemedinmi neyi soruyosun. Konuyu uzatmadan cevapladik ayni muhabbet kapattim.
    25.04.2020 : Bu sefer aramak yerine farkki bir yol izledim twitterden yazdim " ordaki bayanda basvurunuzda hata var hata belli degil.tekrardan basvuru yapilacak dedi. iyice kizmaya basliyorum.artik Turkneti oglenden sonra tekrar ariyacagim suan cok sinirliyim. 3 gundur hata var nedeni belli degil ve basvuru yapmiyorlar.
    -Bugun yazdiklarim sanirim sonuc vericek basvuru yaptiktan ve onay alindiktan sonra ilk defa arandim ve bilgilendirildim.aktivasyonum tekrar yapildigi soylendi 48 saat sure sonra tekrar gorusmek uzere.
    26.04.2020 : Bugün hiçbir şekilde Türknet ile iletişime geçip durum hakkında bilgi almadım. Dün " 48 saat içinde aktivasyon tamamlanıcak dendi" Yarın saat 14:00'e kadar vakit var göreceğiz.
    Hergun guncelliyecegim arkadslar bu surecte karsi taraftan hicbir bilgilendirme tarafima verilmiyor ben yaziyorum onlar o sekilde birseyler diyorlar.
    27.04.2020 : .https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143127189 Günün anlam ve özeti burada arkadaşlar..
    Güncelleme.
    27.04.2020 : İnternet Aktif edildi. Vatana Millete Hayırlı olsun bundan sonra hiçbir sorun yaşamamak dileiği ile.(Demekki sert konuşmak gerekiyormuş.)

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert478 -- 27 Nisan 2020; 18:0:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yacak tek şey kalmış ttye geçmek ama taahüt var ve fiyat neredeyse 2 katı işte bu yüzden insan sinir geçiriyor.
  • hahahah aynı yalanları banada söylüyorlar işin garip tarafı bu yalanları bunlara söyleten kim ? neden böyle yola başvuruyorlar ? millenicom 4-5 günde ttnet 2-3 günde apartmanıma internet bağlarken Türknet 2 hafta sonra ankastre'de sorun var telefon bağlayamıyoruz diyor :) türknet çalışanları sanki silah zoruyla çalışıyormuş gibi duruyor bu konuyu bi cimer'e açmakta fayda var.yada yoldan tuttuklarını müşteri temsilcisi olarak işe alıyorlar. büyük ihtimallede aile şirketidir tüm akrabaları yönetici yapıp hiç biri kontrol etmiyordur çalışanları ve sistemi.
  • Ayın 15'inden beridir aktive edilmesini bekliyorum. Çevrimiçi işlem merkezinden yazıyorum cevap veren yok. En son 18 Nisan'da cevap verdiler. Her gün bir defa yazıyorum. Saat başı yazmak mı gerekiyor anlamadım. Forumdaki türk.net yetkilisine yazdım -başlığa etiketlediğiniz- cevap vermedi. Yani ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Hakaret mi etmek gerekiyor arkadaşlar yol gösterin. Günyüzüne çıkmamış, gelin bohçasındaki işlemeler gibi güzel cümlelerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LRavenque -- 25 Nisan 2020; 11:59:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LRavenque

Ayın 15'inden beridir aktive edilmesini bekliyorum. Çevrimiçi işlem merkezinden yazıyorum cevap veren yok. En son 18 Nisan'da cevap verdiler. Her gün bir defa yazıyorum. Saat başı yazmak mı gerekiyor anlamadım. Forumdaki türk.net yetkilisine yazdım -başlığa etiketlediğiniz- cevap vermedi. Yani ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Hakaret mi etmek gerekiyor arkadaşlar yol gösterin. Günyüzüne çıkmamış, gelin bohçasındaki işlemeler gibi güzel cümlelerim var.
    İşin garibide kendileri sütten çıkmış ak kaşık...
    Sürekli sorun sizde deniyor. Fakat asıl sorun kendileri, asıl sorun yönetimdeki kişi veya kişiler.
    Geçen dönemlerde bir furya vardı allah'tan onu düzeltip iş bilen erkek müşteri temsilcisi almışlar.
    Burada ayrımcılık kesinlikle yapmıyorum fakat bir insan 6 kadın müşteri temsilcisine laf anlatamaz mı ? Gerçekten hiç birşey bilmiyorlar ve hiç laftan anlamıyorlardı.
    Şikayet kaydı bırakıncada "bizim müşteri temsilcilerimiz en üst düzeyde eğitim almaktadır" gibi absürt cümle kullanıyorlardı. Yine topu kendilerinden alıp bize paslıyorlardı.
    He kardeşim biz gerizekalıyız 2 cümleyi yan yana getiremiyoruz sorun bizde tamam siz mükemmelsiniz.
    İşin garibide 10-20-30 herneyse bu miktarda personel alsalar zaten daha çok kara geçip insanları bıktırmayacaklar. İnanın 10 20 tl fazla olsun umrumuzda olmaz fakat bu konuları hiç bir zaman çözüme kavuşturamadılar.
    Türknet alıntısı ;
    "Telefon başvurunuzun ankastre kutunuzdaki arıza nedeni ile yapılamamaktadır. Ankastre kutunuzdaki sorunun giderilmesi için Türk Telekom veya elektrikçiden destek alabilirsiniz. Sorunu giderip bilgi vermeniz durumunda başvurunuzu tekrar yapacağız. İyi günler dileriz"
    Komediye bakar mısınız ? Aynı hafta millenicom ve türk telekom aynı binaya internet hizmeti verirken kendine toz kondurmayan Türknet elektrikçi çağırın diyor lol.
    Ankastre kutusunda arıza varsa ki olması imkansız baktım, Türktelekom'la siz iletişime geçip bu sorunu siz düzelteceksiniz.

• Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. 80 lira vermek için uğraşırken sağdan soldan masraf çıkıyor, beklendiğin de yanına kalıyor. Hadi bağlattın diyelim ne kadar verimli olacak bilemiyorsun.

kendi teknik personel kadronu oluşturmak ne kadar zor olabilir yav? 81 ilde kurma tamam 3 büyük şehirle başla. Eminim ki superonline, ttnet'ten bayağı müşteri alırlar. Demek ki amaçları şimdikiyle yetinmek. Dediğin gibi sorun üsttekilerde. Vizyonsuz adamlar demek ki. Birkaç yayıncıya sponsor olup reklam yapmak vizyonlu olmak değilmiş. Çok yanlış anlamışlar.

• Ya Allah akıl fikir versin kardeşim. Ortalık yıkılıyor burada. Milet isyan ediyor, hergün 3er 5er başka ISS'ye kaçıyor insanlar sen Turknet'e geliyorsun. Gel ne diyeyim bir arıza kaydı açıp 20-30 gün sürünüp hiçbir çözüm bulunmadığını gördüğün de belki NetSpeed'e rahmet okuyacaksın :)

Gel gel Turknet harika hepimiz huniyle dolaşıyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirket34 -- 25 Nisan 2020; 14:56:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, bugün arkadaşlarıma işlemlerinizin önceliğini ilettim. Bugün sizinle görüşme yaparak başvurunuzu tekrar yapacağını 48 saat içerisinde onaylanacağının bilgisini paylaşmıştır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hahaha forumları dolaşın bu cevabı verdiği kaç kişi hala yazıyor ve sorununun çözülmesini bekliyor. Bu TurknetDestek e güvenmeyin. O insanlara yalan söylemek için maaş alıyor

• Mirket34 kullanıcısına yanıt
    Kismen hakli.olabilirsin lakin onunda isi bu ayni gorevi ben yada sen yapsan elinden fiziksel birsey gelmediginden dolayi calisan olarak bizlere araci oluyor burada burada iyimser davranmayacagim lakin daha once sorunumu turknetdestek adli kisi ile cozdum. Fakat burdaki insanlara daha fazla zaman ayirmalilar cunku forumdaki kisiler oyun download ve interneti ust duzey kullanan kullanicilar bizlerin sorunlarina forum aracilogi ile cozumler uretseler hic bir skinti kalmaz 48 saat sonra ne olacak gorecegiz konuyu guncelleyecegim surekli.

• mert478 M kullanıcısına yanıt
    80 küsür saat önce açtığım kaydı, kayıdı açar açmaz gelip buna yazdım beni yormasınlar diye. O süre içerisinde 3 defa arkadaşlarıma ilettim dedi. Bir kişi bile nokta dahi yazmamış kayıtlarımın içine. İşi gücü insanlara yalan söylemek. Arada çözebileceği ufak tefek birşey varsa onu çözdürmek.
    Kusura bakmayın kimse korumasın onu bana.

Ben 1 sorunum var ondan çok burada zaman geçiriyorum. Benim hakkım nerede?

• @Mirket34 abi firma iyi değil ama denizee düşen yılana sarılıyo. şimdi ikinci ay bedava olucak benim açabilirlerse tabi.SOnra iptal edicem interneti iki ay için alıyorum ama.NOlcak ya çok tedirginim.Şöyle de bir şey var sorun olmayan kişiler gelip de türknet sıkıntı demezki.BU forum KONU açmaz yani.BEn başka oparatörden geçiyorum bugün sesli onay alıcaklar hadi bakalım.
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    O kadar anlatılanlara rağmen ısrarla geçeceğim diyorsun, geç. Çok çok çok şanslıysan işin hemen görülür. Ama forumu oku adam evrakları göndereli 4 gün oldu hala kimse aramadı diyor düşün daha alo diyememişler.

Şimdi tüm bunları bile bile hala onay verip 2 hafta sonra benim netim hala bağlanmadı derseniz de kusura bakmayın ama haketmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirket34 -- 25 Nisan 2020; 16:55:56 >
    beni şimdi arasalar ne zaman açacaklarını sorsam yalan söylerler mi?

Sesli onay vermezsem ne oluyor?

Millenicom'a sorayım bir de.
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin kardeşim

https://forum.donanimhaber.com/netspeed-millenicom-turknet-hepsinden-mi-uzak-duralim--142739661-2
    hepsi aynı.

Paraam olsa uğraşmazdım eğer internete dayalı işim varsa verirdim aylık 150 lira .Öğrenciyim derslerden geri kalı.1mps internetleyim şu an.
  • Başvuralı 21 gün oldu hala bağlamadılar ne gelen var giden aldatıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Dostum direkt Millenicom Türk Telekom veya Superonline a başvur.

Biraz beklersin ama Turknet'te beklediğin kadar değil, ayrıca bundan sonra da böyle bir beklemen olmaz. Biz Turknet ile herşeyde 2-3 hafta bekliyoruz ve çözüm bulamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirket34 -- 25 Nisan 2020; 17:59:10 >
  • Bugün hiçbir şekilde Türknet ile iletişime geçip durum hakkında bilgi almadım. Dün " 48 saat içinde aktivasyon tamamlanıcak dendi" Yarın saat 14:00'e kadar vakit var göreceğiz.

Dün OİM'den yazılan mesaj aynen şu şekilde;
    "Merhaba Mert Bey ,ben Nazan Ç.
    Sizi aradım, internet başvurunuzu sistemsel sorun nedeni ile tekrar yaptığımı ilettim. Başvurunuz 48 saat içinde sonuçlandığında sms olarak gelen kullanıcı adınızı ve şifrenizi modeme tanımlayarak internet kullanımı sağlayabilirsiniz.Geçişiniz tamamlandıktan sonra telefon başvurunuz yapılacaktır 4 iş günü içinde olumlu yada olumsuz sonuçlandığında size bilgi vereceğiz "

Oyalama taktiklerimi bilmiorum yarın göreceğiz. Telefon başvurusu daha yapılmamış zaten orasıda ayrı bi olay.
  • 2 haftayı geçti 88 olan hızı 100 yapamıyorlar veya yaptıramıyorlar türk telekom iplemiyor gibi geliyo nakil yaptırıcam adreste altyapı gözükmüyor eskiden oturduğum binada altyapı yok nasıl oluyorsa eğer beni oyalarlarsa nakilde 2-3 gün bekleyip çözülmezse sorun iptal edicem türk telekoma geçicem uğraşmayacağım bunlarla 20 lira fazla veririm doğru düzgün hizmet alırım 85 yerine 105 veririm bari ne alcağımı bilirim ne gelceğini bilirim arayınca muhattap bulurum ya da işi çözecek birini bulurum umarım bağlarlar yoksa işin yaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.