Şimdi Ara

Yeni Abonelik - Turk Telekom Modemi ve Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul/Kadıköy/Moda lokasyonunda internet bağlatacağım. Türk Telekom ile ilerleme kararı aldım.

Modemi kendim ayrı da satın alabilirim ancak Türk Telekomun verdiği modem de kolayıma gelmiyor değil. Müşteri hizmetlerini aradığımda 2 modem olduğunu birinin aylık 30 liradan diğerinin ise 40 liradan satıldığını söyledi. 40 lira olan da wifi 6 var ancak üretici bilgisi veremedi, o yüzden kıllandım

Eğer kendim alırsam 1000 liraya kadar modem öneriniz olur mu? Aile evinde Asus AX82U kullanıyorum, o lokasyonda bu seviye bir cihaza ihtiyacım yok. En son ananeme 2 yıl önce zyxel vmg3625-t50b almıştım, turknetin kullandığı cihazdı. Açıkcası ondan baya memnunum, öneri gelmez ise yine bundan almayı düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• VDSL2 İnternet bağlatıyorsanız
    Modemi kurcalamam diyorsanız zyxel alınabilir.
    839 TL

Cihazlara hız sınırı koyarım vb yazılımı kurcalarım diyorsanız keenetic bakınız
    sinerji.gen.tr
    Keenetic Carrier DSL KN-2111 AC1200 867Mbps 4 Port VDSL2/ADSL2+ Modem
    https://www.sinerji.gen.tr/keenetic-carrier-dsl-kn-2111-ac1200-867mbps-4-port-vdsl2adsl2-modem-p-45269

Fiber İnternet bağlatacaksanız
    Bildiğim kadarıyla Telekom gerekli cihazı veriyor, evdeki kablosuz çekim alanını arttırmak için bir router (access Point modunda çalıştırıp) alabilirsiniz.
    500 TL
    amazon
    Xiaomi Mi R4AC WiFi Router 4A 1200 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli
    https://www.amazon.com.tr/dp/B085G5CDY7?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_GGQPAZBPKWDWK4EFT94H

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler yorum için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.