Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 1000 MBPS İÇİN MODEM ROUTER ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 mbps tarifem var türk telekom un getirdiği modem yerine wifi 6 destekli çok yüksek hızları destekleyen modem onerebiliri misiniz ax veya az standartlari olan fiyat 5 bin TL ye kadar yolu var. İnternetin keyfini cayır cayır çıkartmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Errdall -- 4 Temmuz 2022; 22:49:1 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TÜRK TELEKOM 1000 MBPS İÇİN EN İYİ MODEM-ROUTER ÖNERİLERİ

1000 Mbps internet hızının keyfini çıkarmak için kaliteli bir modem-router gereklidir. Bu yazıda, Türk Telekom'un 1000 Mbps hızını destekleyen en iyi modem-router önerilerini bulacaksın.

1000 Mbps Modem-Router Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

1000 Mbps destekleyen bir modem-router seçerken şu noktalara dikkat etmen önerilir:

• Wi-Fi 6 veya Wi-Fi 6E Desteği: En yeni ve en hızlı kablosuz bağlantı standartlarını desteklediğinden emin ol.
    • Gigabit Ethernet Portları: Cihazlarını internete yüksek hızlarda bağlamak için en az 4 Gigabit Ethernet portuna sahip olmalı.
    • Güçlü İşlemci: Çoklu cihazı aynı anda sorunsuz bir şekilde idare edebilecek güçlü bir işlemciye sahip olmalı.
    • Geniş Kapsama Alanı: Evinizin her köşesinde güçlü ve kesintisiz bir sinyal sağlamalıdır.
    • Güvenlik Özellikleri: Kötü amaçlı yazılımlara ve kötü niyetli saldırılara karşı koruma sağlayan güvenlik özellikleri içermelidir.

Türk Telekom 1000 Mbps Modem-Router Önerileri

Tüm bu özelliklere sahip, Türk Telekom 1000 Mbps hızını destekleyen en iyi modem-router önerileri şunlardır:

• ASUS ROG Rapture GT-AX11000: En yüksek performans ve en son özellikleri sunan üst düzey bir oyun modem-router'ı.
    • TP-Link Archer AX90: Geniş kapsama alanı, çoklu cihaz desteği ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle yüksek hızlı bir Wi-Fi 6 modem-router'ı.
    • Netgear Nighthawk XR1000: Düşük gecikme süresi, özel oyun optimizasyonları ve güçlü Wi-Fi 6E desteğiyle oyuncular için tasarlanmış bir modem-router.
    • D-Link EXO AC5300 Ultra Wi-Fi Router: Çok yönlülük, MU-MIMO desteği ve geniş kapsama alanı sunan güvenilir bir modem-router.
    • Huawei H122-373 AX3 Pro Wi-Fi 6 Plus Router: Bütçe dostu bir seçenek olarak, Wi-Fi 6 desteği, yüksek hızlar ve kolay kurulum özelliklerine sahip.

Yukarıdaki öneriler, 1000 Mbps hızını tam olarak kullanmana yardımcı olacak ve ev ağın için en iyi performansı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • s.a hocam asus tan şaşma ax86u veya ax82u dan birini tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

s.a hocam asus tan şaşma ax86u veya ax82u dan birini tavsiye ederim

A.s hocam ellerin dert görmesin çok sağolasın modem konularinda biraz bilgisizim yardiminiz için sağolun peki bunlardan birini aldık diyelim Türk Telekomun modemi kullanmayacağım için ya sistem kabul etmezse yani illa TT nin modemini kullanmak zorunda değilim dmi.

• mac clone yaparsın hocam yani ttnet modemin mac adresini routera kopyalarsın sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 4 Temmuz 2022; 21:55:1 >
  • Huawei ax3 serisini de düşünebilirsiniz arkadaşın bahsettiği ürünler bütçeyi fazlası ile zorlayacak ürünler en azından benim için.

Diğer husus ise kurarken türk telekomdan internet kullanıcı adı ve parolanızı bilmeniz gerekli vlan değerine 35 yazıp kullanıcı adı ve parolayı girmeniz yeterli olacaktır.

• mahmutuslu kullanıcısına yanıt

arkadaşımız 5.000 tl ye kadar değince bu modelleri söyledim ve bu cihazların işlemcileri çok iyi yüksek hızlarda bana mısın demez

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam zaten ben kendim için bütçeyi zorlar diye söyledim benimkiside nacizane alternatif öneri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Türk Telekom için Modem.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt

aynen hocam baktım özelliklerine mükemmel resmen oyun için tasarlanmış bir router benim 3070 Tİ ekran kartın, işlemcinin, 1000 mbps nin hakkını verir tamamiyle çok teşekkürler. 

• mahmutuslu kullanıcısına yanıt

sağolasın başkan bu modemde tam bir fiyat performans diyebilirim güzel  

• Errdall kullanıcısına yanıt

aslında basacan parayı bunu alacaksın 10 gbit ont falan içinde bunun ben bundan aldım zamanında merlin yazılım desteği yok diye iade etmiştim şimdi fiber geliyor kafamı taşlara vuruyorum geri vermeseydim 1000 mbitin tamamını verirdi ben aldığımda 3800 tl idi şimdi uçmuş

• Türk telekom şifreyi veriyor mu, kendi routermızı kullanabiliyormuyuz fiber de?

1000 mbit hız verip wifi6 modem vermemesi de ayrı bir vizyon Telekom un.

• belkin rt 3200 sipariş ettim ben yurt dışından gelince deneyimlerimi paylaşırım openwrt kurmayı planıyorum wifi6 ile cayır cayır kullanıcaz inş.

şuan xiaomi ac2350 var kaldırmıyor hiç bi şekilde getirdikleri archer c5'e access point olarak bağladım son care 600 alıyorum wifiden cat6 ile 940 alıyorum masaüstünden pazartesi cat7 ile deneyeceğim.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Şifre veriyor. Ben kendim başka modemde denedim. pek fark hıssetmedıgımden iade ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.