Arkadaşlar merhaba geçen ay hızımı 500mpbs e yükselttim modem olarak türktelekomun verdiği zte H3600 V9 modemini getirmişlerdi fakat modem ile aramda 1 duvar ve 3 metre mesafe var ama tam 500mbps alamıyorum pc wifi gücünü tam göstermesine rağmen 350yi geçmiyor modemin yanında 540 alabiliyorum bir tek türk telekomdan başka bir modem talep etme şansım var mı acaba böyle bir durumla karşılaşan oldu mu teşekkürler. |
Türk telekomun verdiği wifi 6 modem hk.
-
-
wifi ı ilk defa mı kullanıyorsunuz?
-
Nasıl yani ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi den fazla bir şey bekleme en iyi bağlantı kabloyla olan bağlantıdır. Gözüm görecek.
-
Wifi yüksek hızlarda böyledir, tam hızı almak için her zaman kablo takman lazım. 350 aldığına şükret onu da alamayanlar var, 1 tane beton duvar arkasından 30 Mbite düşen yerler var.
-
WiFi kartınızın modeli nedir?
-
Bağlanmaya çalıştığım cihazın kartını mı soruyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarınızdaki WiFi kartını soruyorum.
-
Mediatek Wifi 6 mt7921 modeli
-
Router ve WiFi kartınız uygun. Windows mağazasında "WiFi Analyzer" isimli programı indirerek modem yanında ve duvar arkasında sinyal değerlerinizi ölçün. Bana göre -20 dBm ile -50 dBm arası RSSI değeri harikadır, üzeri mutlaka ping/loss yaratacaktır. 5 GHz frekansları 2.4 GHz'e göre daha hassastır. Aradaki bir tane duvar bile ciddi derecede hızınızı etkileyecektir. Gerçekçi olmak gerekirse 5 GHz bandında router ile client arasında engel olmadığı sürece stabil çalışıyor.
-
Teşekkürler hocam bakacağım.
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe örneği
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom dns çalışmıyor
- tivibu başka internette çalışırmı
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- statik ip öğrenme
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- internet hızlandırıcı
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X