Şimdi Ara

Süperonline kurulum süreci için destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 3 saate kurulum için geliyorlar. Şunu sor, bunu iste, modem şöyleyse imzalama vs. önerileriniz varsa dinlemeye açığım.

Gelip, pişman olacaksın, öleceksin , cehennemde yanacaksın diyen arkadaşlar nolur yazmayın. Para bu noktada önemli değil veririm parasını iptal ettiririm. Bir yandan diğer internetim aktif, superonline 2. İnternet olacak.

• TP-LINK EX530v - Superonline şu modemi talep et artık bunu veriyorlar

• Artık sen hak etmişsin çare yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen hafta gelip bağlantıyı yaptılar. Evde değildim telefondan gerekli bilgileri verdim. Akşam mesai çıkışı eve geldiğimde hayatımın şokunu yaşadım. Muhteşem bir bağlantı yapmışlar.

Merdiven boşluğundan fiber kabloyu 4. kata çıkarıp evin içine getirmişler. Bağlantıyı yapıp gitmişler. Bir haftadır müşteri hizmetleri ile uğraşıyorum. Kurulum için gelen sms vs herşeyi de vermiştim. Şimdi uğraşıp duruyorum.

Böyle bağlantıyı yapan teknik servisin ellerinden öper, başarılarının devamını diliyorum. Bu teknik servisi işe alan firmayı da tebrik etmezsem olmaz.

Apartman sakinleri ile ayrı bir tartışma içerisindeyim. Çoluk çocuk bu ne deyip asılıp duruyor. Her akşam apartmana girdiğimde giriş kattaki komşumdan ayrı laf yiyorum.

• By_Mucahit kullanıcısına yanıt

len bu ne abooooow yuh artık

geçmiş olsun asıl maceran şimdi başlıyor inş ben yanılırım

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

• By_Mucahit kullanıcısına yanıt

Bu ne mal bir işçilik böyle. İlk defa internet bağlatsam, Şöyle bir görüntü görsem, o kabloya iki kurşun sıkarım valla.

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

Sp ci arkadaş farklı hesapla geziyor galiba forumda.Süperonline kurulum süreci için destek 

İnsan kroşeyle çakar; işaretli yerden. Daireye gelince çıkartır kabloyu merdiven dışına.

Çıkart göster kaployu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • “Sp ci arkadaş farklı hesapla geziyor galiba forumda”

anlamadım açıkçası daha açık konuşun herkes bilsin neyin ne olduğunu ne demek istediğini

1000 ci, klarnet diyen, vdsl e çöp diyen .Süperonline kurulum süreci için destek 

Sen değil hocam, bize sallayan vardı ya. Şimdi de Mobil başlığında. Uslübu yine aynı. Hiçte belli etmiyor, N ile başlayan.Süperonline kurulum süreci için destek 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.