Arkadaşlar, 3 saate kurulum için geliyorlar. Şunu sor, bunu iste, modem şöyleyse imzalama vs. önerileriniz varsa dinlemeye açığım. Gelip, pişman olacaksın, öleceksin , cehennemde yanacaksın diyen arkadaşlar nolur yazmayın. Para bu noktada önemli değil veririm parasını iptal ettiririm. Bir yandan diğer internetim aktif, superonline 2. İnternet olacak. |
Süperonline kurulum süreci için destek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TP-LINK EX530v - Superonline şu modemi talep et artık bunu veriyorlar
-
Artık sen hak etmişsin çare yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
len bu ne abooooow yuh artık
geçmiş olsun asıl maceran şimdi başlıyor inş ben yanılırım
Bu ne mal bir işçilik böyle. İlk defa internet bağlatsam, Şöyle bir görüntü görsem, o kabloya iki kurşun sıkarım valla.
Sp ci arkadaş farklı hesapla geziyor galiba forumda.
İnsan kroşeyle çakar; işaretli yerden. Daireye gelince çıkartır kabloyu merdiven dışına.
Çıkart göster kaployu.
-
“Sp ci arkadaş farklı hesapla geziyor galiba forumda”
anlamadım açıkçası daha açık konuşun herkes bilsin neyin ne olduğunu ne demek istediğini
1000 ci, klarnet diyen, vdsl e çöp diyen .
Sen değil hocam, bize sallayan vardı ya. Şimdi de Mobil başlığında. Uslübu yine aynı. Hiçte belli etmiyor, N ile başlayan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X