Şimdi Ara

Turk telekom taşınma ile iptal nasil olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 ay tahattutum 10 ayini tamamladim. Aile evine tasindim burada altyapinin a si bile yok en yakin direk 1km uzakta. Altyapi saglayamayacaklari icin iptal etmek istedim tahattut bitmesine cok var o yuzden 3600 gibi bir rakam soylediler. Bende tek sefer odemek yerine iptal etmeyip taksit taksit oderim daha iyi dedim. Ama bugun biri nakil talep edip altyapi olmayınca ikemetgah ve fatura ile iptal ediyorlar dedi. Ikemetgah tamam ama fatura benim adima degil annemin adina. Kac yasinda kadin goturuo faturalari ustume alamam. Acaba ikemetgah+vukuatli nufus kayit(ayni evde oturanlari gosteriyor diye biliyorum) onun adina faturalari gondersem olur mu? Bu durumu yasayan var mi? Yoksa ugrasmamayaim yavas yavas odeyeyim mi? Tecrübesi olanlar paylasabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• robinex kullanıcısına yanıt
    Altyapının olmadığı yere nakil isterseniz ücretsiz iptal hakkınız var evet. Bende aynı durumdayım şu an ama benim yeni adresime altyapı çalılmaları bitmek üzere o yüzden iptal ettirmek yerine askıya aldırdım aboneliğimi 5 aydır fatura çıkmıyor. Hatta dün itibari ile taahhüt bitti ve hala askıda bekliyor abonelik ve fatura çıkmayacağı söylendi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cogg C kullanıcısına yanıt

malesef benim bulunduğum yerde altyapı gelmeyecek o kesin eski yerleşim. bu arada belki biliyorsunuzudur ancak askıda beklediği süre tahattüt süresinden sayılmıyor yani hizmet almaya başladığınızda devam edecek eski tahattütünüz. benim sorum fatura istiyorlarmış elektirik su gibi. sadece bu işlem için yıllardır kullandığı aboneliği kendi üstüme almak istemiyorum. o yüzden benzer durum yaşayan varmı merak ediyorum çözüm varmı diye.

• robinex kullanıcısına yanıt
    Benim durumum sizinkinden farklı tabi ben altyapı gelince taahhüt yenileyip devam ederim. İkamet işi ile sizin durumda çözülür gibime geliyor ama mh ile nakil istiyorum şeklinde görüşüp sonrasında onların yönlendirmeleri ile devam edin derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.