Turk telekom mobil ip
Turktelekom hat alamayi dusunuyorum. Ihtiyacim olan mobil veri kapatinca yada ucak moduna alinca internet icin yeni ip vermesi.
-Turkcell de her seferinde farkli ip blocklarindan veriyor cok guzel ama asiri pahali.
-vodafone hattim da var ancak vodafone ip araligi cok kisitli hep ayni xx.yy.zz.??? veriyor sadece sonu degisiyor
-turktelekom ev internetim de aynı vodafone gibi hep aynı aralıkta veriyor
O yüzden türk telekom mobil kullananlar mobil veri kapatip acinca yada ucak moduna alinca ip araligi degisiyormu?
iPad 8.nesil kasa değişim ücreti ne kadar?
Merhaba yeğenim kasayı yamultmus ekran batarya vs bir sıkıntı yok ama yinede değiştirmek istesek ne kadar ücreti. Apple sitesinde garanti dışı servis ücreti 4100 TL yazıyor. Gerçekten bu fiyat sa yenisini alırım daha iyi. Bu konuda bilgisi olan varmı?
İphone11 PC Fotoğraf atma sorunu(Windows)
Merhaba,
2 gündür uğraşıyorum. iPhone 11 den fotoğrafları Windows 10 fotoğraflar uygulamasi ile içe aktar yaparak transferi başlatıyorum 3k resim ve video var hep 600 civarında duruyor. Normal disk içinden kopyalama yapmaya çalıştığımda 18 saat yazıyor bu kadar süre PC ye bağlı bekleyemem. En son Zapya diye wifi transfer programıyla taşımaya başladım ama kaliteleri bozulurmu bilmiyorum.
Aldığım hata bazı .... Aktarilamadi diye uyarı veriyor.
iPhone forumunda çözüm olarak fotoğraflar ayarlarında ozgunleri tut seçeneğini seçin diyor. Onu da yaptım faydası olmadı. Bir çözüm varmı bu kadar para veriyoruz daha fotoğrafları PC ye atamiyoruz. Duvara firlatacagim telefonu az kaldı
Max 8K Bütçe ile TV tavsiyesi
Bütçe: 8000
Min inç : 65'
ek özellik: sesle komut ve arama
Biraz eskide kalmışız o yüzden LG, Samsung, Philips gibi markalar önerebilirseniz sevinirim.
Yeni internet ping sorunu?
iç tesisat için hangi kablo?
|
Wisp Özellikli Outdoor Router Önerir misiniz?
|
iPhone 11 ekran dalgalanma sorunu?
|
Aliexpress Xiaomi Aksesuar Satıcı Önerisi?
|
A2 Lite vs Moto Z2 Play vs Nubia Z17 miniS
|
Meslek: http://www.ceprobin.com
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 257
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 31.206 (Bu ay: 339)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar