Merhaba, 2 gündür uğraşıyorum. iPhone 11 den fotoğrafları Windows 10 fotoğraflar uygulamasi ile içe aktar yaparak transferi başlatıyorum 3k resim ve video var hep 600 civarında duruyor. Normal disk içinden kopyalama yapmaya çalıştığımda 18 saat yazıyor bu kadar süre PC ye bağlı bekleyemem. En son Zapya diye wifi transfer programıyla taşımaya başladım ama kaliteleri bozulurmu bilmiyorum. Aldığım hata bazı .... Aktarilamadi diye uyarı veriyor. iPhone forumunda çözüm olarak fotoğraflar ayarlarında ozgunleri tut seçeneğini seçin diyor. Onu da yaptım faydası olmadı. Bir çözüm varmı bu kadar para veriyoruz daha fotoğrafları PC ye atamiyoruz. Duvara firlatacagim telefonu az kaldı |
İphone11 PC Fotoğraf atma sorunu(Windows)
-
-
Syncios kullanabilirsiniz -
Geç gördüm biraz ama sorun hala devam ediyor orjinal kablo ona rağmen böyle bir sorun olması çok saçma. Başka bir PC yok olsa onda deneyeceğim
-
Windows bilgisayarda şu ayarı yaptığınıza emin olun;
Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Hangi planı kullanıyorsanız onun üstünde yazan "plan ayarlarını değiştire tıklayın > gelişmiş güç ayarlarını değiştir > USB ayarları > usb seçmeli askıya alma ekranı > pilde veya prizde > devre dışı
-
Bunu denemiştim ama bir daha deneyeyim.
Not: tek tek taşıma yöntemi denedim. Hata verdikçe devam ettim ve şey dikkatimi çekti bazı resim ve videolarda hata veriyor özellikle. Mesela yanlışlıkla mi çekildi full siyah bir resim var onda hata veriyor ve uzun videolarda hata veriyor 10dk üstü videolar.
iPhone dan soğudum resmen. İlla mac mi kullanmamız gerekiyor sorun yaşamamak için anlamadım ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X