Kalacak ev bulamamak sigara alkol
Birinden bir şeyler isteyememe karakterim
Selamlar.
Hem kendine beni çeken hem de hayatıma uzun vadede bir şeyler katan aktiviteler yapmak istiyorum ki dizi,tv film kız arkadaş gibi saçma sapan bana bir şey katmayan şeylerin yerini doldurayayım boşlukta kalmamayayım
Disiplin için
Ne düşünüyosunuz, 1 ay sonra çok şey belli olacak
Merhaba, Millenicom almayı düşünen yurdumun tatlı insanları ve sayın müşteri hizmetleri.
Bu iss'ye geçmek isteyenlere uyarıyorum ve müşteri hizmetlerini insafa davet ediyorum..
Arkadaşla canım sıkılıyor evde, normalde bu mahalleyi severim (ıspartanın en sessiz sakin mahallelerinden birisidir) ama bu sakinlik hoşuma gitmemeye başladı tüm gün evdeyim canım sıkılıyor 2019 yks sınavına girerken bu forumda takılıyordum
Korona olma ihtimali olan nadir görüştüğüm ailemden! birinin yanında sosyal mesafeli ve maskeli olarak ağır iş yaptım sonra terledim ve terim soğudu sonra aynı gün hasta oldum boğazım ağrıdı.Şimdi biraz ateşim var ama çok değil normal hasta olunca da böyle hissediyordum bir de yediklerimden midir bilmiyorum, sürekli bir gaz sıkışması var, çok afedersiniz.
Ya kararsız kaldım, of ben dışarı bile çıkmıyor onlar ise virüs getiriyor. Sizce koronavirüs müyüm emin değilim test olmaktan da korkuyorum.
Üniversitede evlenmek mümkün mü
|
|
Genel Sağlık sigortası- öğrenci bilgisi olan
|
Olmasın Sükût-u Hayal |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.777
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 28.972 (Bu ay: 218)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 853 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar