Merhaba, Millenicom almayı düşünen yurdumun tatlı insanları ve sayın müşteri hizmetleri. Bu iss'ye geçmek isteyenlere uyarıyorum ve müşteri hizmetlerini insafa davet ediyorum.. |
Millenicom telefon üyeliğimi iptal etmedi, 20 dk açmayan müşteri hizmetleri
-
-
millenicom müşteri hizmetleri ne kadar sürede telefonunuzu açıyor?
-
Açmıyor sisteme kayıtlı olduğun telefon harici bir telefonla ara bana duva edeceksin.
-
Öyle yaptım, ilk açtılar sonra derdimi anlayınca baya beklettiler.
-
Edeveltten iptal et sende ne uğraşıyon onlar seni eşşek gibi ararlar sonra niye iptal ettriyorsunuz diye
-
E-devletten nasıl iptal edilir biliyomusunuz köprü modu gibi bir şey varmış. Benim annem üstüne onun da edevleti yok
-
Bankacılık uygulamasıyla e devleti aç iptal et gitsin bugün yaptım bende çok kolay.
-
Hocam nasıl rica etsem daha detaylı anlatır mısınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlatılacak bir şeyi yok ki.Abone kimse onun e devletine girilecek millenicom yazılacak o bölümde abone fesih işlemi yazıyor o kadar.Sisteme girerken şifre giriş yerine sağdan bankacılık sistemi seçilecek böylece e devlet üzerinden işlem yapılacak.
-
iptal edeceğinizi anlayınca numaranızı kara listeye alıyorlar farklı bir numaradan arayın
-
Gerçekten mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X