Merhaba. Forum destek sayfası şu an benim için çalışmadığı için buraya yazıyorum. dhgiris.com sitesi devreye girdiğinden bu yana foruma giriş yapamıyorum. Parola değiştirsem de sistem yeni parolamı kabul etmiyor. Şu an Facebook ile giriş yaptım ama özel mesaj gibi özellikleri kullanamıyorum. Profil sayfasında hesap durumum şu şekilde görünüyor: Üyelik Durumu: Yönetici onayı bekliyor GSM Onay GSM Onayı Gerekiyor mesajı var, ancak numara kısmına tıkladığım zaman çıkan pencerede GSM onayınız başarılı yazıyor ve bir işlem yapamıyorum. Numaramı da değiştiremiyorum ve sistemde kayıtlı olan numarama artık erişimim de yok. Bir yönetici yardımcı olabilirse sevinirim. |
Forum giriş ve gsm onay sorunu
-
-
konuyla ilgileniyorum.
-
Merhabalar. Bu konuyu açan arkadaşımın mağduriyeti devam ediyor ama yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
18.01.2022 itibariyle sorun devam etmektedir.
-
Bu konuyu açan arkadaşımın mağduriyeti devam ediyor ama yardımcı olabilecek kimse var mı acaba
-
Konuyu arkadaşlara iletiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.konuyla ilgileniyorum.
hocam benim @HayatınıYaşayamayanaAdam hesabım sınırsız uzaklaştırma aldı. Giriş yapamıyorum mesajlar kısmında önemli şeylerim vardı. Yardım eder misiniz?
-
Destek talebi açar mısınız?
-
açamıyorum telefon onayım yok. oturum kapanıyor destek kısmına tıkladıgımda
-
hocam napacam ben hesabıma giriş yapamıyorum :(
-
konuyu arkadaşlarımıza ilettim. düzelmiş olması gerekiyor.
-
hala giriş yapamıyorum hocam
-
Aldığınız hata nedir tam olarak?
-
sınırsız uzaklaştırma aldıktan sonra kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum giriş yapıyorum ve tekrar kullanıcı adı ve şifre girmemi istiyor. kullanıcı adı ve şifrem doğru olduğu halde oturum açmıyor. Şifremi de değiştirdim fakat yine aynı sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatiniyasayamayanadam1 -- 4 Nisan 2022; 16:54:10 > -
hocam sonuç yok mu hala mesaj kısmına girmem lazım önemli şeylerim var
-
@Kanatlandırmayan_Redbull geçmiş olsun knk
-
karşim beni niye istemiyorsunuz forumda ya mesajıma cevap bile verilmiyor :(
-
gsm onayı yapamıyorum kod gelmiyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz ?
-
-
Merhaba, probleminiz devam ediyor mu? Eğer ediyorsa hangi sayfada sorun yaşadığınızla dair ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
-
sorunum düzeldi destek sayfası tarafından teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X