Şimdi Ara

LG C1 Güncelleme Sonrası Sunucu Bağlantı ve Market Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün televizyona 03.51.15 güncellemesi geldi,tv ye yükledim kurulum tamamlandı.Sonrasında fark ettiğim Tv internete bağlı olmasına rağmen uygulama marketine bağlanmıyordu.Bunu üzerine Tv yi resetledim.Kurulum sırasında fark ettim ki Tv sunucuya bağlanmıyor.İntternetten yaptığım araştırmalarda güvenli internet paketine sahip isp lerde böyle bir sorun olabilir yazıyor,ancak benim internetimde güvenli internet paketi seçili değildi.Telefonun internetini bağladığımdada evdeki interneti bağladığımdada sorun düzelmedi.

Bu sorunun başka yaşayan kişiler var mı,çözüm konusunda bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

• Sorun küresel,beklemekten başka çare görünmüyor,

LG C1 Güncelleme Sonrası Sunucu Bağlantı ve Market Sorunureddit
    From the LGOLED community on Reddit: LG app store down?
    https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/1iyvq9q/lg_app_store_down

• Merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir gelişme yada düzelme oldumu ? Yardımcı olursanız sevinirim

• Koray5248 K kullanıcısına yanıt

Merhaba,sorun hala devam etmekte bir çok ülkede beklemekten başka bir çare görünmüyor,ilginç olan LG gibi bir firmanın bu hala çözememiş olması,verdiğim linklerden süreci takip edebilirsiniz.

• Sizdeki kaç inç ? Evo panelmi

Arayüz çok kötü olmuş sakın yapmayın. Tv kullamımı zorlaşmiş

Tv kullanımı uygulama gibi yapılmış. Youtube izlerken tvye tek tuşla geçiyorduk şimdi uğraş dur. Evde yaşlı kullanıcı varsa sakın bu güncellemeyi yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 28 Şubat 2025; 9:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın fabrika ayarına güncelleme yapmayın. bazı kişiler bunu yapınca açılışta kullanıcı sözleşmesini bile imzalayamadığını ve tvnin tuğlaya döndüğünü yazmışlar. Yeni güncelleme gelene kadar böyle kullanın

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Ben fabrika ayarlarınada döndüm,Tv bomboş kaldı,en kötü iyi bir tvbox alacağım yanına,,bir dahada Lg markasına tövbe,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ethan Winters kullanıcısına yanıt

03.41.05 vardı herşey çok iyiydi. menülerde geçişler kısayollar çok pratikti. bunda güncellemeyi kapatamıyoruz ne zaman güncelleme gelse ekranda uyarı veriyor güncelle diye. Bende uyarı gitsin diye yaptım tv kütük gibi oldu.

Bende uygulamalara giriyor o konuda sorun yok. Arayüz çok kötü olmuş. Geri tuşuna basında geriye gitmek yerine geçmiş uygulamlar açılıyor.

youtube izlerken tvye tek tuşla geri dönemiyoruz. ana ekran tuşuna basınca ana ekran kapanmıyor. Birsürü saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 28 Şubat 2025; 15:24:3 >
  • markete giriyo suan ama bişe indirmiyo giriş yapın diyip duruyo girmeme ragmen

• Ulan Samsung'u ayrı dert, LG'si ayrı dert. Bu nasıl iştir arkadaş. LG C1 Güncelleme Sonrası Sunucu Bağlantı ve Market Sorunu LG C1 Güncelleme Sonrası Sunucu Bağlantı ve Market Sorunu 

• WaRMaSTeR W kullanıcısına yanıt
    İşte Tcl bu konuda 1 numara. Güncellemesi çok servisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 1 Mart 2025; 1:31:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.