Şimdi Ara

Türknet Vaad edilen hızı vermiyor ve ilgilenmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türknete geçtim arkadşaım tavsiye etti hata mı ettim bilmiyorum dünden beri internetim 16mbit olarak görnüyor. iç tesisatımı bir önceki kullandığım internetten dolayı yeniledim ve Türknete geçerkende yeni modem aldım elimde Asus ac750 var onunla test ediyorum internetim dün bağlandı abone olurken 80mbit alt ypaınız var görünüyordu ve başvurduk dün sabah baglandı aktif edildi 16mbit destek kaydı açıyorum ilgilenmiyor kimse nasıl iştir bu. bir önceki internet 50mbit kulalnıodum zaten.

Birde 16mbit VDSL olarak görünüyor Türknet profilimi 16 olarka ayarlamış orda. Paket dğeiştirme bölümündede sadece ADSL16 görünüyor geçiş yapamıorum.

41606824 ve 41613229 ilgili destek kayıtlarına acilen bakılıp hız profilmin güncellenmesini talep ediyorum.

Hizmet no:8838167341

@TurkNet Destek

• OİM'den iletmiş olduğum 100mbit lik paket değişikliği için sms geldi aktif edildi diyor lakin ben hala 16mbit kullanıyorum ??

@TurkNet Destek

• Modemi vdsl olarak kurdunuz mu sıfırlayıp attığım link üzerinden denermisiniz?

Büyük ihtimalle başta adsl olarak kuruldu modeminiz şuanda vdsl kurulum yapmanız lzm.

• Yaptım hocam yapmazmıyım 2 adet modem var elimde. biri eski huwai biride yeni aldığım Asus ac 750 türknet tarafından bana atılan hız problemindeki sonuca bakarmısınız

https://prnt.sc/100xpot

Hız profili hala 16

• mert478 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliğinizi yaptım. Keyifli kullanımlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, paket değişikliğinizi yaptım. Keyifli kullanımlar dilerim

Sizde olmasanız biz ne yapacağız hocam ellerinize sağlık. Başvuru sırasında 80mbit alabileceim görünüyordu lakin 57mbit görebiliorum bunun için bir arıza kaydı açılıp kontrol edilebilirmidir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.