Şimdi Ara

Acil olarak yardım(regleteden hat baglamak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 6 dairelik apartmanda oturuyorum her dairede 1 tane ethernet girişi var yani 6 dairelik kablo var attığım resimde.
    Daha önce TT ekipleri gelip hattı cekti bu hat senin dedi. bugünde Türknet kullanıcı adı şifre geldi bunları modem arayuzune yazarak girebilrsin vs. diye mesaj atmışlar.
    Şimdi onlar benim eve gelipmi baglayacak yoksa ben elektrikçimi çağıracam yada ben bunları bağlayabilirmiyim ?

TT nin çektiği 2 ucu acık kabloyu dairemden gelen kablo hangisi bilmioyrum ama hepsini tek tek deneyip bulabilirmiym yani uclarını birbirine birleştirsem olurmu yinede çünkü anksstrede 1 tane reglete var oda tt direkden gelen hat. için

Acil olarak yardım(regleteden hat baglamak)

• Senin daireden gelen kabloyu kronedeki 1. portun soluna ve sağına çakacaksınız o zaman internetiniz aktif olur (hatta arıza yoksa).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 20 Nisan 2018; 14:20:36 >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    hocam reglet tt nin. Bİna tarafı reglete bağlı değil tekrar kontrol edin derim
  • daireden gelen mavi-beyaz çiftinin hangisinin sizin olduğunu bulabilir iseniz bağlayınca gelir. 6 daire demişsiniz 6 çift mavi-beyaz ı belirleyin binanın teker teker bağlayıp 1 dk bekleyin dsl yanan sizinkidir biri de modemin başında durur ise in çık yapmanıza gerek kalmaz. Bazen sadece ses i bırakıyorlar dsl sinyali aktif olmamış oluyor varsa sabit telefon cihazı sizin için daha kolaylık olacaktır.

Not: Sıfırdan hat açtı iseniz türknet in ekip göndermesi lazım normalde sizi arayıp randevu almaları lazım
  • Cuma gunu aradilar randevu verdiler bugune bakalim geliceklermi.

Baglamaya niyetlendim fakat dairemizden gelen kablolarin mavi beyaz kablolarin yaninda siyah ve sari kablolarinda oldugunu gorunce kafam.karisti iyice yani bi bi kablodan mavi beyaz ve siyah ve sari kablo cikior

Ekibin bugun gelmesini bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne oldu konuyu günceller misiniz ?

• Sozde gelicek olan ekibi bekliyorum hala.. ne arayan ne soran..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mert478 M kullanıcısına yanıt
    Turknet destek konusundan cevabı yazdım

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Destek kaydi olusturdum. Randevu ekibi beklemektesiniz diyor. Ne zaman gelcek dedim gun icinde dedi gecistirdi

Elektrikçi çağırıp yaptırdım dese idiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    3 dk once aradim durumu dediginiz gibi anlattim dedim.dsl.isigi yok temsilci modem.kurukumu yaptinizmi diyor. Zaten bana gelen sinyal yok modem kurukumu nasil yapiyim gerci ben modem.kurukumu k.adi sifre vs yazdim 8-35 vsvs ayarlari yaptim ama dsl isigi yok durumu anlattim dedim.randevu ekibi gelmedi ben elektrikci cagirdim baglattim vs. Ariza kaydi olusturdu beklemede kalin dedi. Baklm.nolcak....

VDSL de Vpi 0 vci 35, adsl de Vpi 8 vci 35 olacak. Ama bu sinyal in olmamasını etkilemez. TT baksın bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.