Şimdi Ara

EFSANENET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.efsanenet.com.tr/

Merkez Ofis

İzzetbey Mahallesi Dumlu Caddesi No 15/A Çumra/KONYA

E-posta

info@efsanenet.com.tr

Çağrı Hizmetleri

0850 840 79 16 (Call Back)

0546 543 42 00 - 01 -02 - 09 - 11

0800 606 20 28

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cumartesi: 09:00 - 19:00

EFSANENETefsanenet
    e-Devlet Dijital Onay Nasıl Yapılır - EfsaneNet
    https://www.efsanenet.com.tr/e-devlet-dijital-onay-nasil-yapilir/

EFSANENETefsanenet
    Sözleşme ve Formlar - EfsaneNet
    https://www.efsanenet.com.tr/sozlesme-ve-formlar/

EFSANENETefsanenet
    Banka Hesap Bilgilerimiz - EfsaneNet
    https://www.efsanenet.com.tr/banka-hesap-bilgilerimiz/

EFSANENET

EFSANENET

EFSANENET 

• Geçiş yapanlardan geçiş süreci hakkında ve kullananlardan yorum alabilir miyiz ?

• Uygunmuş 3 ay sonra düşünebilirim zam yapmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu firma herhalde daha zam yapmadı çünkü fiberde modem kirası dahil 255 tl çok uygun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

hayırlı gunler burayı bir musterimiz sayesinde ogrendim sizşere yardımcı olmak icin katıldım geçiş sureclerimiz yasal durum basvuru yapıldıgında evraklarda sorun olmaz ise 2 gun icinde karsı firma red yada onay vermek zorunlulugu vardır geciş saglandıktan sonra lokasyonda ki swichler tanımlı ise internete hemen baglanabilir ve kullanabilirsiniz tanımlı olmaz ise tanımlamalarını ttnetten isteriz ve 4 5 6 gun icerisinde tanımlamaları yaparlar

• circassianman kullanıcısına yanıt

zam durumları suan icin ocak subat yada mart ayında olacak 1 sene sabit fiyat ile basladık ve aynı hizada devam ediyoruz ocaktan sonra ttnetin yapacagı fiyat artısına gore fiyat degiştirlecektir

• 06turkmen kullanıcısına yanıt

evet zam yapmadık halen fiber modemlerde 15 tl modem kirası almaktayız ocak ayından sonra yapılacaktır.

• EFSANENET

EFSANENET

• efsanenet E kullanıcısına yanıt

Konya dışında kullanmak sıkıntı olmuyor değil mi

bazı sağlayıcılar bazı illere yayın veremiyor o yüzden EFSANENET 

hayırlı aksamlar

konya dısı su sekilde kablosuz baglantı veremeyiz bu verdigimiz baglantılar turktelekom altyapısının oldugu yerler altyapı sorgusunda port cıkıyor ise her yere verebiliriz basvuru yapıldıktan sonra 2 3 gun icide ttnet baglar o bolgenin tanımlarını bize yaptılar ise hemen internet gelir yapmadılar ise 4 yada 5 gun oranın tanımını yapmaları bekleriz ve onun ardından internetiniz gelir

• Merhaba

Benim efsanenette ki aboneliğim de dün aktif oldu swichin tanımlı olmaması nedeniyle uzun bir bekleme sürem oldu ne yazık ki ama o efsanenetten kaynaklı olmamaktadır.Firma yeni olduğu için benim swichim tanımlı değildi ve türk telekom tanımlamayı geç yaptı. türk telekom taahhütümmün bitmesine 2 gün kala geçtim istanbulda ikamet etmekteyim alt yapı türk telekom olduğu için aynı hızları alıyorum şuanlık bir sorun yoktur. İsmail beyin ilgisine alakasına teşekkür ederim, tanımlamayı bekledim ama karşımda muhattap bulabilmek bile güzeldi.Geçmeyi düşünen arkadaşlar türk telekom alt yapılarında sorun yoksa aynı hızı alacakları için bu firmayı değerlendirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinaltunn -- 28 Eylül 2024; 23:32:44 >

vdsl için düşünmüştüm

Bursa da hizmet verdiğiniz müşteriler varsa direk açılır internetim

Ama yoksa Türktelekomun keyfine kaldık yani EFSANENET 

bursada musterilerimiz var fakat ornek bursada 1 tane swich ile olay bitmiyor 8 10 tane olabiliyor bunun icin adresbilgilerinden ttnet tarfındaki temsilcilere soruyoruz var ise hemen baglanır yok ise 4 5 gun surer diyebiliyoruz sitemizde bulunan sonu 42 00 nolu hattan mesat atın yada ulasın adres bilgilerini alarak kontrol edebilriz numaranın tamamını yazmadım buraya yeni katıldım kurallar nedir ne degildir bilmedigim icin sitemizdeki iletişim hattından bana ulasabilirsiniz

• akinaltunn A kullanıcısına yanıt

merhabalar

iyi dilekleriniz için tesekkur ederim

Yazabilirsiniz sıkıntı olmaz

Mesaj atarım size EFSANENET 

Forum desteğe ulaşın firma yetkilisi olarak üyelik Almanız sizin için daha iyi olur

yukarıda bi admin gormustum ona yazdım ne yapmam gerektigini soyledi iletişime gecicem ve dediginizi ayarlıyacam umarım zor olmaz

• Fiyatlar gerçekten çok uygun

Yardımcı olurlar zor olacağını düşünmüyorum

• Yeni İnternet kurulumu yaptıracaktım konuyu gördüm firmayla çalışan arkadaş var mı? Konya yollarına düşüp peşinde koşmayız demi 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

hayırlı gunler

sayfamızda bulunan 546 543 42 00 telefon numarasından direk bana ulasabilirsiniz yardımcı olurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.