Şimdi Ara

EFSANENET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OzgrTM Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
48
Favori
37.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da kullanan kimse yok mu acaba? Vdsl hat kullanıp "104.160.143.212" şu adrese tracert yapabilecek var mı? Adres riot games valorant sunucusuna aittir.

• Ben cok memnunum tavsiye edrim.. fiber100

• Engelli tarifesi var mı
  • Ocak ayından sonra 300TL lık paket 500 olacakmış Atlantisnette, şimdiden efsaneye geçmeyi düşünüyorum. Hizmet alanlar yorumlarsa iyi olur.
  • Peşin ödeme yapsak fiyat artışlarından etkilenmeme durumumuz olur mu ? Şuan geçiş yapsam ocakta zam gelirse bir anlamı olmayacak
  • Çok ilginç firmaya geçiş yapmayı düşünüyoruz ama sabahtan beri hiçbir kanaldan burada yazılan tel no oim wp den ulaşılmıyor geri dönüşte olmuyor

• Evropos E kullanıcısına yanıt

o zaman geçmememiz lazım demek ki şimdiden böyle ise sorunludur sorun olunca da muhatap yok anlaşılan

Alıntı

metni:
    Çağrı Hizmetleri0850 840 79 16 (Call Back)0546 543 42 00 - 01 -02 - 09 - 110800 606 20 28
    Çalışma SaatlerimizPazartesi - Cumartesi: 09:00 - 19:00

mesai saati dışında aramışsınızdır...

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

suan mevcutta bulunan 6 odeme mevcut sizleride kendimizide madur etmemek adına bu ayın ortalarında 3 aya inecekdir

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

hayırlı aksamlar

vermiş oldugunuz ip ye server dan 2,3 ms ile ulastım yinede ist de bulanan abonemiz var ise dener se sevinrim

• Death Time kullanıcısına yanıt

hayırlı aksamlar

engelli tarifesi icin 3 musterimizde denemesini yapıyorum kabul ettiklerinde yontemi ogrenip yeni gelen abonelere direk bu sekilde bir tarife olusturup devam ettimeyi planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanenet -- 7 Aralık 2024; 2:46:49 >
  • byzamane kullanıcısına yanıt

pesin odeme yapabilirsiniz fiyat konusunda korkmanıza gerek yok diye dusunuyorum onumuze engeller cıkmadıkca fiyatlar konusunda uygun olmayı dusunuyoruz

• SaMoVe kullanıcısına yanıt

atlantis gibi koklu bir firmanın o sekilde fiyat artısı saglayacagını dusunmuyorum buyuk fiyat artısları genelde haziran temmuzda olur onun sebebide trasmisyon ucretlerine gelen artısdan kaynaklı olur yine bizi tercih eder isenizde yardımcı olmaktan mutluluk duyarız

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

pesin odememiz vardır suan icin 6 ay ile sınırlıdır bu ayın ortasında 3 aya cevirme planım var sizlerin zarar etmemesi gibi bizlerinde zarar etmemesi icin bu sekilde bir onlem dusunuyorum

bana numaranızı iletebilir iseniz size ulasım saglamıs olacacagım suanakadar bizleri arayanlar bende olan numara sonu 4200 olan numaradır ben istirahatta iken sirkete yonlendirrim ve sirkete duser vae konusunda suanda elemanları egitmedigim icin tek yardımcı ben olabiliyorum cunku vae konusunda bircok bilmedigimiz sorun ile karsılasıyoruz kendimi egitiyorum ki elemanları osekilde egitecem wp den yazmıs ve silmiş iseniz donus saglamamısımdır cunku bizden vazgecmişki silmiş yazıyı diye dusunuyorum geri kalanda wp de yazılanlara ornek suan saat 2:43 okumadıgım mesaj cevaplamadıgım bir yazı varmı diye bakıp gec olsada yazıp ilgilenmeye calısıyorum

• SaMoVe kullanıcısına yanıt

bu saatleri nerden gordugunuzu iletebilir iseniz degiştirme yapayım yada yanına şirket merkezi kapanıs acılıs saati yapayım cunku 19:00 dan sonrada bana ve bizlere ulasabilirsiniz

• efsanenet E kullanıcısına yanıt

AtlantisNet şubattan sonra 500 tl 100mbps olacak diye firma yetkilisi kendi söyledi.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160161884

Kendi internet sitenizde yazıyor.

https://www.efsanenet.com.tr/bize-ulasin//

Alıntı

metni:
    Çağrı Hizmetleri0850 840 79 16 (Call Back)0546 543 42 00 - 01 -02 - 09 - 110800 606 20 28
    Çalışma SaatlerimizPazartesi - Cumartesi: 09:00 - 19:00

Ayrıca "Firma Yetkilisi" olup olmadığınız belli değil. Öyleyse yetkilendirsin adminler. Anonim hesapla burada yazmanız sorun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 7 Aralık 2024; 3:9:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.