hayırlı aksamlar bu verdiginiz yerlere ping olayını bizim ana severden yapabilirim o veriler yeterli olur ise sistemde bulunan cep numaramdan bana ulasabilirsiniz birlikte yapmıs oluruz |
EFSANENET (3. sayfa)
-
-
hayırlı aksamlar
buraya yazdıgını daha yeni gordum kusura bakmayın bu tur durumlarda zaten genel anlamda hangi interneti kullanır iseniz kullanın haftada 1 yada iki kere modemi kapatıp acın kendine gelir gelmez ise buraya yazmadan difek bana ulasabikiyorsunuz yada wp den yazarsınız port resetleme yaparım oda cozum oluyor gecenlerde musterimizin birinde denk geldi o sekilde duzeldi
-
merhabalar
abonelik dondurma sureleri her firmada aynı olur diye dusunuyorum cunku ttnetin verdigi bir olay bu birde dondurma olayına hic bakmayın cunku dondurma yapınca port ucretinin yuzde 70 ini alıyor buda sizlerin cebinden para cıkmasına yok acar bunun icin bulundugunuz bolgode kablosuz internet veren firmalar var ise onlardan rahatlıkca bu sekilde internet alabilecegini dusnuyorum
-
hayırlı aksamlar
bu attıgınız link sayfamızda mevcut degil yuksek ihtimal ile google gecmisinden gelen bir link diye dusunuyorum cunku suan tarifelerimizde vdsl fiber ve kablosuz olarak ayrı ayrı yazılmıstır. yukarda atmıs oldugunuz link sayfamızda mevcut degildir.
-
hayırlı aksamlar
104.18.7.209 bi buna deneme yapmak icin ping attım serverden attıgım icin 1 ms 2 ms ile gitti yine sizlere yardımcı olamk icin oleden sonra bana ulasabilir iseniz sirkette kendimize denemelik kurdurdugumuz vdsl de istediginiz testi yapıp yardımcı olmak isterim
not: sirekete gelen vdsl 16 mbit olması lazım
-
Ocaktan sonra fahiş zam gelmez ve müşteri memnuniyeti devam ederse ben de geçmeyi düşünürüm.. -
Şubat ayında da benim ve yaklaşık 10 arkadaşımın indirimleri/sabit fiyatı garantisi bitiyor. Şimdiden toplu olarak geçebileceğimiz uygun fiyatlı servis sağlayıcı arıyoruz. Şubat ayındaki fiyatlara ve servis kalitesine göre değerlendirme yapacağız bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 22 Kasım 2024; 1:21:10 > -
Benim tesbitime göre bu link, web sitenizde hem ana sayfada hem de footer'da var.
Ana sayfada şurada var.
İkincisi sitenin footer bölümünde şurada bulunuyor. Footer bölümü her sayfadanın alt kısmında bulunduğu için bu link her sayfanızda var.
Bu linkler https://www.efsanenet.com.tr/tarifelerimiz/ sayfasına gönderiyor. Ama böyle bir sayfa olmadığından 404 hatası veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragonBenim tesbitime göre bu link, web sitenizde hem ana sayfada hem de footer'da var.
Ana sayfada şurada var.
İkincisi sitenin footer bölümünde şurada bulunuyor. Footer bölümü her sayfadanın alt kısmında bulunduğu için bu link her sayfanızda var.
Bu linkler https://www.efsanenet.com.tr/tarifelerimiz/ sayfasına gönderiyor. Ama böyle bir sayfa olmadığından 404 hatası veriyor.
bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim web yapımcımıza bilgilendirmeyi yaptım derhal duzeltilmesi konusunda gerekli işlem saglanacaktır
-
-
Hayırlı olsun. 2 hafta önce yazdım ama kimse cevap yazmadı.
ping 1.1.1.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 8.8.8.8 -t
ping logon.warmane.com -t
ping google.com.tr -t
Bu ip ve adreslere ping değerlerinizi yazabilir misiniz?
-
Konya Merkezden Fiber ile
1.1.1.1 için 18-22
146.66.155.1 için 45-50
8.8.8.8 için 25-32
logon.warmane.com 65-70
google.com.tr için 24-30
veriyor.
@KutlugKagan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishak53 -- 1 Aralık 2024; 1:21:20 > -
Teşekkür ederim.
-
Peşin ödeme toplu alım eklenecek mi?
-
Hattımı taşıdım, kullanmaya başladım ve mutluyum. (Türknet vb. firmalarda yoğunluklarda düşmeler olurdu, hiç sorun yaşamadım.)
-
Merhabalar ayın 24 de ISS değiştireceğimde rica etsem bu firmayı İstanbul da kullanan bir arkadaşımız valve ping testi yapabilir mi ?
-
yeni abonelık mı tasımamı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X