site yapımcısına iletip çalışma saatleri diye yazan yeri yarın kaldırtmıs olurum bana bir yetkili iletti fakat vakit bulup iletişime gecemiyorum buraya bile uzun zamandır bakmamısım cok yazan olmus yeni yanitlaya biliyorum anonim hesap dediginizi anlamadım efsannet ismi ile actım buraya sizde isim ne cıkıyor bilmiyorum zaten suphesi olan 546 543 42 00 dan bana direk ulasabiliyor sorun olmaz vakit bulabilir isemde adminin verdigi numara ile iletişime gececegim |
EFSANENET (5. sayfa)
-
-
Vdsl tarife ücretlerine ne zaman artış yapmayı planlıyorsunuz?
Bazı ISS'ler tarifelerinin artış tarihlerini şimdiden açıklamaya başladı. Örneğin; Poyraznetten Atlantisnet'e geçenlerin tarife ücretleri Şubat ayında, Gigaspeed ise Haziran ayında fiyatlarını artıracaklarını açıkladılar.
Şubat ayından itibaren Atlantisnet'in fiyatını 500TL'ye artıracak olması nedeniyle ben de ocak ayında ISS değişikliği yapacağım. Bu nedenle geçeceğimiz firmanın fiyat artış tarihini öğrenebilirsek ona göre hareket edebiliriz.
Tahmini fiyat artış tarihi ve miktarı açıklayabilirseniz ben ve forumu takip edenler de bilgi sahibi olmuş olur. (yağmurdan kaçarken dolu'ya tutulmayalım.)
-
önceden iptal olmuş yine risk olabilir mi diyorsunuz
-
Bunun yanıtını bizler (üyeler) değil, ilgili işletmeci ve Btk verebilir hocam.
-
hayırlı aksamlar
fiyatlarımız subat ayında yuzde 90 oranın da degişip tarife bası 100 tl eklemeyi planlıyorum ocak ayında gelecek olan zam ile maliyet hesabı yapıp yinede netleştirecegiz
-
hayırlı aksamlar
evet onceden iptal oldu btk isteklerinden dolayı daha sonra tamamlama yaparak tekrar lisansı almaya hak kazandık tekrar iptal olabilir mi dusunmussunuz acık ve net olarak bu iptal olayı 4 buyuk firma haricinde herfirmanın basına gelebilecek bir olaydır yakınzamanda orneklerini acı bir sekilde gorduk
-
Geçmiş olsun. Daha önceden millenicom abonesiydim. 2 ay internet vermeden fatura kesince aboneliği iptal ettirdim. Mevcut durumda salona kadar hat çekili ancak abonelik mevcut değil. Modemi kendim kurabilirim. Bana User / Pass vermeniz yeterli. 6 aylık ödeme yaparım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kocakusGeçmiş olsun. Daha önceden millenicom abonesiydim. 2 ay internet vermeden fatura kesince aboneliği iptal ettirdim. Mevcut durumda salona kadar hat çekili ancak abonelik mevcut değil. Modemi kendim kurabilirim. Bana User / Pass vermeniz yeterli. 6 aylık ödeme yaparım.
Arkadaş telefona döndü. 1 saat içinde üyelik işlemleri tamam. Bence fazla düşünmeye gerek yok. Yaptıkları iş ortada. Çoğu firma Telekom altyapısını kullanıyorum diye açıkça belirtiyor zaten. Bir sorun çıkana kadar herhangi bir fark olmuyor. Sorun çıkarsa da efsanenet in sorunu kısa sürede çözeceğine inandım. Diğer firmalarda kurulumu zorunlu tutanından abonelik hat tahsis bedeli alanına kadar değişiyor. Arkadaşa durumu anlatınca şöyle yaparsan ücretsiz çözebilirsin şeklinde yönlendirdi. Bence bu müşterinin öncelikli tutulmasına örnek gösterilir. Durumda anlaştıktan sonrasında evrakları e-devlet üzerinden gönderdi. Ben de onaylarını verdim. Bundan sonrası Telekomun keyfine kalmış durumda. Telekom ucu verdikten sonra ben sizi arayacağım diye de belirtti arkadaş. Daha ne yapsın? Tutum uygun. Ben ikna oldum. Varsa yöntemi 3 - 5 senelik peşin ödeme yapabilirim...
-
hayırlı aksamlar
tesekkur ederim
genelde bu konularda turk telekom eve gelip gelmedigine pek bakmıyor sadece mustakil evlerde kablo iceri giriyor ise o kabloya baglaya biliyor fakat apartmanlarda direk ankastre kutusuna iki ucu acık kablo bir de etiken bırakıp geciyor
( birsonrakine kişiye yanıt vermek icin okumaya basladım sizmissiniz sizin işlemi tamamdık galiba insallah ilerleyen zamanlarda da sıkıntı yasamadan devam ederiz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanenet -- 8 Aralık 2024; 19:24:5 > -
Merhabalar,
Umarım gayret ve disiplin içinde çalışmalarınız başarıya doğru ilerler.
Şehit, gazi ve engelli bireyler için ( kendileri ve 1.derece aile yakınları) tanınan indirim hususlarında sizleride bir çok servis sağlayıcısında olduğu gibi katkı sunmanızı bekliyoruz,
Tşk...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanbulut06 -- 9 Aralık 2024; 15:15:20 > -
Bugün 16.57 itibariyle internet erişimi tamamlandı. Daha erken olabilirdi ancak Telekom'dan evi bulamadık diye aramışlar. Ben de geç gördüm. İşten çık eve git diyene kadar saat 16 yı geçmişti. Telekom ekibi benimle birlikte eve geldi. Hattı çekti. İsmail bey'e ilettim. O da hemen açılışı verdi. Kablosuzda 45 mbit görünüyor hız testinde. Modem içinden baktığımda da 51192 kbit bağlanmış görünüyor. Herhangi bir sorun sıkıntı görünmüyor. Tavsiye ederim. Modem keenetic extra dsl -
iyi dilerkleriniz icin tesekkur ederim bu konu uzerinde hassasiyet ile duruyoruz sonuclanır sonuclanmaz sitemizde eklemeyi yapacagız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X