merhaba, comnet kullanıyorum malum olaylardan sonra geçiş yapma kararı aldım. ayrıca yılbaşında bu evden çıkacağım. bu evde de geçeceğimiz evde de tt altyapı fiber. nakil ücretiniz nedir? |
EFSANENET (6. sayfa)
-
-
hayırlı aksamlar
tasıam ucreti 400 yada 600 tl yazmalarını dusunuyorum bu ay icinde ilk tasımamızı iller arasında oldu yaptık bu ayın sonunda fatura edecekler tam net birsey diyebilirim normalde belirledikleri fiyat var biz bu vae isine basladıgımızda bize ilettikleri fakat malum 3 4 aya bi fiyat degiştirtikleri icin bize fatura etmeden tam fiyat belirlemiyorum
-
Sayın Efsanenet; ödeme yöntemleriniz nedir? Sadece oim üzerinden mi fatura ödeniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odeme yontemlerimiz banka havalesi yapabilirsiniz kredi kartı ilede online işlemlerden odeme yapıp otomatik odeme talimatı verebilirsiniz 2025 yılında musteri sayımıza gore bankalar ile anlasmalar saglanacaktır
-
Hadi ve Faturamatik ile ödeme seçeneği gelirse çok iyi olur.
alt yapımız entegrasyonları hazır fakat acmayı dusunmuyorum sebebi ise butur seyler hep maliyetdir maliyette sizlere verecegimiz hizmetin artması demektir bunun icin listeme hic almadım ilerleyen zamanlar icin pazarlık yapılır aldıkları komisyonları dusururler degerlendirilebilir
-
Milletçe minnet duyduğumuz kahramanlarımız ve hayatımızın her anında yaşayabileceğimiz sağlık sorunları olabileceği empatisi ile hayatını idame ettiren engelli bireyler için komik olmayacak rencide etmeyecek bir düzenleme yapacağınızı umarak hasssasiyetiniz için teşekkür ederiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanbulut06 -- 10 Aralık 2024; 13:15:42 >
dns değiştirebiliyor muyuz bu firmada ?
Özel olarak engel yok. Ben modem içinden değiştirdim.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
Eyvallah patron
Arkadaşlar ben de günlerdir gündemde olan malum firmadan efsanenet’e geçiş yaptım mesajla kullanıcı bilgilerim iletildi şimdi interneti kullanabilmem için ne kadar beklemeliyim ya da direkt modem arayüzüne bilgilerimi girdikten sonra kullanabilir miyim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Direkt gir kullan
Teşekkür ederim hocam 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet den bir anda kendimi bende burda buldum
Şirketin sahibi ismail bey çok cana yakın iyi niyetli bir kişi. Firma henüz ufak çapta sitesinde yazan toplam abone sayısı 4000 lerde. Aktif o kadar da yoktur yani. Comnet sayesinde büyümek için bir fırsat yakaladılar inşallah iyi değerlendirir. Kullandıkça yorumlarımı yazarım.
-
bu fiyatları ne zamana kadar sağlayabileceksiniz misal gigaspeed haziran25 diye özellikle belirtiyor.
comnetten geçiş yapmayı planlıyorum iki ayrı hattım var problemlerle karşılasmayalım.
-
Hocam en kötü ihtimalle 6 aylık peşin ödeme yapıp fiyatı sabitleyebilirsiniz... Ben öyle yaptım. 1 aylık çıkan faturayı ödeyip 6 aylık uzatma ödedim. 211 gün boyunca daha fiyat değişti, fatura otomatik ödendi mi vs derdiniz olmaz. 15.06.2025 tarihine hatırlatıcı yazdım. O zaman gelince bir uzatma daha alır geçerim.
işin gerçeği sorgulamadım çok başvuru yaptım işyeri internetim için , kullanıcı bilgileri geldi ama suan online işlemlere giremiyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X