Şimdi Ara

EFSANENET (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
48
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin WhatsApp'tan yazdım paketlere geçiş işlemi başlatmak istiyorum.

• Efsanenet e geçiş yaptım. Sağolsun İsmail bey ilgilendi. Bugün comnet ten geçiş işlemlerini başlattım.
  • carissma06 C kullanıcısına yanıt

1 saat oldu,hiç bir ulaşım sağlayamadım. Ne site üzerinden ne de whatsapp. edevlet onayında da gözükmüyor. Çok talep var galiba. Ondan mıdır bilmem.

• arif32 A kullanıcısına yanıt

Firma birkaç mesaj önce yazan arkadaşın da dediği gibi büyük bir firma değil. Şuan görünen 4200 ile biten telefon numarasını kullan tek kişi idare ediyor tüm teknik işleri. Teknik ekip kalabalık değil. Comnet mağdurlarının da yığılması sonucu gecikmeler olabilir diye tahmin ediyorum ancak hizmet almaya başladıktan sonra önceki arkadaşların referansına göre sorunsuz ve uygun fiyatlı internet kullanabilirsiniz.

• bende geçiş işlemlerimi başlattım. ön kayıt yaptırıp kimlik fotokopimi yükledim. CHURN evrağını bekliyorum...

• Geçiş yapan arkadaşlar geçiş öncesi mevcut servis sağlayıcılarından ve sonrasında efsanenetten belli başlı ip adreslerine ping/hız değerlerini yazarlarsa aynı şartlar ve lokasyon altında performans değerlendirilmesi yapılabilir.

• Kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi? comnetdeki gibi her site açılıyor mu mesela

• Bende geçiş yaptım bakalım ne olacak?
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Hocam edevlet onayı bana da gelmedi daha
  • geçiş işlemini tamamladım galiba. online işlemlere girip kimlik fotokopisi yükledim, şimdi herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

• md3likan M kullanıcısına yanıt

Bekliyeceğiz. Başka işlem yok ama benim pek umudum yok. Sınırlı bir kadroyla iş yürümez gibi. Comnet direk kapattı. Hemen internet taşıma işlemlerimi yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 11 Aralık 2024; 14:41:29 >
  • efsanenet E kullanıcısına yanıt

Daha fazla kitleyi kapsamanız adına tavsiyem 100Mbit'in üzerindeki hızlarda da hizmet vermeniz.

• Comnet ten taşımaya başvurdum. Aradım numarayı direkt yetkili çıktı çok samimi bir konuşma ortamında işlemlerimi yaptı.

• bende başlattım comnetten geçiş işlemini hakkımızda hayırlısı olsun, yeni bir macera başlıyor gibi ilk izlenim  

• ''Vdsl – Adsl altyapı üzerinden bağlantı yapacak abonelerimiz için 400 TL evde kurulum ücreti Alınacaktır.'' Sitede bu ifade yazıyor geçişlerde de alınacak mı bu ücret bilgisi olan var mı ?
  • bende comnettten geçiş yaptım bekliyoruz siteye kimlik fotokopisini yükledim e devlette onaylanacak talep yok yazıyor

• DeXtrin kullanıcısına yanıt
    Comnet fiberden mi geçtiniz?
  • bunda ödemeyi hizmet açılınca mı yapıyoruz yoksa şimdimi onu sormayı unuttum.

• modem ucreti dahilmi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.