< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EFSANENET (60. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637
Bu konuyu diyorsun sanırım.
Efsanenet Vdsl'de şu an listede orta ve ucuz fiyat arasına yerleşti. Fiber internette ise diğer isplere tarife fiyatına modem kirası ekleyince, 3 aydan sonraki farkı da hesaplayınca en azından Temmuz 2025'e kadar en hesaplısı Efsanenet oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 8 Şubat 2025; 14:45:23 > -
Teşekkürler hocam konu bu değil bulamadım bende silinmiş anlaşılan.
Modem kirası ile ilgili size bir şey danışmak istiyorum. Comnette vdsl kullanıyordun ve kendi modemimle hizmet alıyordum. Sonra firma battı Türknet e geçtik ve binaya fiber geldiği için fiber bağladılar. Modemimin fiber desteğide var fakat kendi modemlerini verdiler. Comnet mağduriyeti sebebiyle 2 ay ücretsiz kullanım sundular, 2 ay sonra iss değiştireceğim. Diğer iss lerde kendi modemimi kullanmak istediğimi söylesem kabul görmüyor mu acaba bu durum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi modeminizi Mac kopyalama ile kullanabilirsiniz fakat geçtiğiniz firmada fiyat dahil olarak yada harici olarak mutlaka modem kirası ödemek durumundasınız kullanmayacak olsanız bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne garip bir uygulamaymış hocam, vdsl e alışmışız fiberdeki bu olay garip geldi. Teşekkür ederim cevabınız için
Katılıyorum size, zammı yüksek yapmışlar bence de. 35Mbit kullanıyorum. diğer firmalarda 260 ₺ den başlayan fiyatlar var. Bu fiyatlar uygulanacaksa ben yakında başka firmaya kaçarım.
-
@efsanenet fiyatlarda indirim güncellemesi olacak mı? Gigaspeed gibi firmalarda 260 TL den başlayan fiyatlar var. Ayda 35 lira nedir ki demeyin yılda 420 TL para yapıyor. Bu parayla termal macun, mouse gibi ihtiyaçları karşılıyor gençler
-
480 nin önünde i var ona tıklayınca açıklama çıkıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir tiklanmiyor. Benim fiber kablo gpon bağlantı sorunu vardı. Telekom gelip duzeltmisti onun ücreti midir. Açıklamada yok. Tamir ücreti 480 tl mi alinmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 12 Şubat 2025; 11:56:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olma ihtimali var. Fiberde en büyük sıkıntı arıza durumunda, servis hizmeti alma zorunluluğu. Vdsl'de en azından kablo ve jak değişimini kendimiz yapabiliyoruz. Efsanenet'e pm'den yazın.
-
Büyük ihtimal Telekom ekibinin gelmesinden dolayı para yazılmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senden kaynaklanmayan bir sorun olduğu için ücret alınamaz. Zaten OBK'ya bağlanan SC/APC FK eğer düzgün takılmazsa içindeki kıl gevşer ileri de de kırılır. Sen düzeltemezsin bunu. Tabi gelen Telekom görevlisi eğer kaydı "kullanıcı kaynaklı" şeklinde kapatıysa yani üçkağıtçılık yaptıysa ücret alırlar. Sor neyin ücreti diye.
Evin içinde olduğundan kullanıcı hatasıymiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evin içinde olması birşeyi değiştirmez. Yanlış ifadeler kullanarak son kullanıcıları yanıltıyorlar. OBK'nın içindeki cam kırıldığında onu seni düzeltmelerini beklemek mallıktan başka birşey değil. Ekipman lazım + işçiliği bilmen lazım.
Tabi benim bu dediğim SC/APC konnektör veya OBK'nın içindeki kıl üzerine söylüyorum. Tam olarak böyle bir sorun mu oldu? Yani, Telekom ekibi evine geldi, ONT'ye gelen konnektör'ü veya OBK'ya kırılan bölgeden füzyon vs. İşlemi mi yapıldı? Ne yaptı yanı eleman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X