üyede firma sahibide konuşarak çözüme ulaşmışlar tatli dil herşeyi değiştirmiş anlaşılan bende gece yarısı interneti bağlattım gece beraber aktif etmiştik kendisiyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EFSANENET (57. sayfa)

-
-
sağol kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 24 Ocak 2025; 8:41:19 > -
Merhaba arkadaşlar efsanenet fiber de iptv engelleme yapıyor mu bilgisi olan varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herhangibir engelleme yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bölgesel tt kaynaklı olabilir yakin zamanda internetim hic kesilmedi
Bölgeseldir hocam.İstanbul/ataşehir sorunsuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsun'da çalışmalar var; bir ihtimal bundan kaynaklı olabilir.
İlerleyen zamanlarda Arkadaşını getir tarzında kampanya yapılacak mı @Efsanenet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
senin tarife de zamlandı 1 ay ucuz odersin
-
yapmayı düşünmüyoruz dediler..
bence yapılmasın sonra batıyorlar bu bedava hakların artmasından dolayı
bende doğru bulmuyorum bu uygulamayı
-
:) haklısınız
-
Mayıs 21 ne kadar zamsız fiyattan ödeme yaptım.
-
hocam 6 aylık ödemeyi nasıl yaptınız ?
3 aylık seciyorum 765tl oluyor , yeni kartla öde ediyorum aylık cekmeye calısıyor.
30 gün tanımlamıslardı borc yansıtarak onu ödedikten sonra 6 ay uzatabilir miyim kontrol eder misiniz?
birde engellilere %25 vardı hocam sözleşmede onda gelişme varmı ? @efsanenet
-
BİZ UYGULAMADAN BUNU YAPAMIYORUZ. BİZDE İSTİYORUZ BU HAKKI @efsanenet uygulama imkan versin toplu peşin para vereyim. zamdan mevcut müşteriler bir süre etkilenmemiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 29 Ocak 2025; 9:32:30 > -
ben görüstüm dün, 1aylık borcumu ödedikten sonra 3 aylık 765 tl olarak ödeyebiliyorum. 6 aylığı kaldırmışlar ve 2.bir 3 ay daha ilave ettiremiyorsunuz keşke 6ay uzatabilseydik malum fiyatlar...
engelli indirimi ile ilgili bir dönüş alamadım , aradığım kişi İsmail beye söylecegim size dönüş yapar dendi ama dönen olmadı biraz yoğunlar sanıyorum. Keşke sözleşmede yazdığı üzere bi %25 indirim alabilseydik bulunsun diye bırakıyorum.
burda modem yok onu almak gerekiyor. Bakalım 3ay sonra durum ne olacak gene bi değerlendiririz.
-
Şu an eve geldim internet yok. Ankara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara'da çalışma var, belki ondandır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X