Şimdi Ara

EFSANENET (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.143
Cevap
51
Favori
46.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışma içeren mesajlar temizlendi lütfen konuyla alakalı şekilde ilerlemenizi rica ederim.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922

• Merhaba

İşletmecilerin konularında işletmecileri ilgilendirmeyen veya genel çerçeve anlamında konu dışı sayabileceğimiz sohbetleri şu konularda yapabilirsiniz

Mobil sohbetlerimizi yaptığımız konu

https://forum.donanimhaber.com/en-uygun-teklifler-2023-ana-konu-3-operator-ve-sanal-operatorler-dahil--154791797-551

İnternet servis sağlayıcılar sohbetlerimizi yaptığımız konu

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiber-optik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883-2680

Bu iki konu genel anlamda operatör ve işletmeci sohbetlerinizi yapabileceğiniz konulardır. İşletmecilerin konularında işletmecileri doğrudan veya dolaylı ilgilendirmeyen konuları bu konularda yazabilir ve sohbet edebilirsiniz.

İşletmecilerin konularında ve alakasız konularda alakasız sohbetler yapmak kurallarımız dahilinde yasaktır.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922#38099922

• güzel zam yapmışlar

• Uygulamada zam gözükmüyor ne kadar olmuş

• EFSANENET
  • Pazartesi abone oldum zamsız fiyat dan.

• hal33 H kullanıcısına yanıt

Haaaah gelmiş :)

• köy evi için 16 mhps vdsl adsl sınırsız en ucuz paket hangi firmada suan icin euronet var fakat oda fiyatları güncelleyecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sakın haa sakın haa firmayı eleştrirmeyin mesajınızı hemen siliyorlar...

• Amaç eleştirmek mi; yerleştirmek mi?

Bir firma zammın nedenini paylaşmış.

EFSANENET

Firma Ocak 2024- Aralık 2024 arasında eski tarife fiyatlarının geçerli olduğunu kampanya şartları sekmesinde paylaşmış mı? Paylaşmış; sözünde durmuş mu durmuş. Daha ne aldatması yahni.

Şimdi de güncel fiyatların Temmuz'a kadar geçerli olduğunu da paylaşmış.

Örnek verdiğiniz firmalar önce abonenin hizmet numarasını versinler.

Bankaya vadeli mevduat hesabı açtın; enflasyon 30 iken 40 faiz alırken, ben bunu almam demiyorsunuz. Koy koy suyundan da koy misali.

Zamdan etkilenmek istemiyorsanız; taahhütlü ya da peşin ödemeli hizmet verenlere bakacaksınız.

Pananet'te 100 vdsli 100 TL'den 12 ay kullandım, peşin ödeme ile. İptalde de kalan paramı 1 hafta içinde geri aldım. Allah razı olsun. Xnet'te görüyoruz; vatandaş 1 ayı geçmiş hala iade ile uğraşıyor. Abone sayısı ve firmanın büyüklüğünü düşününce, küçük firmaları bu kadar eleştirmekte biraz abes yahni.

Hizmetten veya ücretten memnun değilseniz; geçersiniz başka firmaya. 3 ay kuralı var geçemiyorum derseniz; bunu da firmalar belirlemiyor.

Amaç üzüm yemek mi; bağcıyı mı dövmek anlamadım. Bir firma açın siz hizmet verinde faydalanalım. Yoh; bedava verelim.EFSANENET 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

geldi yine kralı kraldan daha çok savunan vatandaşlardan biri EFSANENET 

EFSANENET EFSANENET son cümlenize iyi güldüm bedava verelim istersen diye.. zaten ondan dolayı memnun kalmadık ya ondan dolayı eleştirdik ya derdimiz bedava alamamaktı EFSANENET EFSANENET EFSANENET 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 23 Ocak 2025; 13:46:31 >

• Evinizi de bedava kiraya verirsiniz herhalde. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

nerden bildiniz uyguna verdim zaten evi kiraya hocam

• Uygunla bedava aynı değil.

Uygun göreceli, ayrıca Uygun'a sordum kirayı; hiçte uygun değil dedi. Hattan ekledi, doygun oldukça doygun diye. 

• hee tamam o zaman  

bu arada az önce efsanenet sahibi ismail amcayı aradım adam fena değilmiş cidden bildiğin arkadaş gibi sohbet ettim oda durumu anlattı zam durumlarını.

efsanenete devam kısaca   @efsanenet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 23 Ocak 2025; 15:7:52 >
  • önemsizbiridir Ö kullanıcısına yanıt

Biz, size göre firmanın adamlarıydık ve ikna edemedik sizi. Ama İsmail Bey firma sahibi olarak ikna etmiş sizi. Hayırlı olsun 😅

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.