Şimdi Ara

EFSANENET (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rosmisal Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.031
Cevap
48
Favori
38.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dns turktelekom dns leri genel anlamda kısıtlama yok sorumluluk musterinin oldugu icin biz sadece yasal prosedur u uyguluyoruz

• airflow1 A kullanıcısına yanıt

geciş işlemi icin basvurdu iseniz sizi arayıp bilgilendirme yapmısımdır evrakları gonderdi isek 2 gun sure icinde red yada onay gelir bana ulasabilir iseniz işleminizi kontrol edebilirim

• DeXtrin kullanıcısına yanıt

iyi dileriniz icin tesekkur ederim sayfamızda gorunen aktif abone sayısıdır bunun 450 li vae de geri kalanları wifi tarafında olan abonelerimizdir elimizden geldikce yardımcı olmaya birebir ilgilenmeye calısıyorum insallah ilerleyen zamanlardada sizleri mahcup etmem

• onurk_ kullanıcısına yanıt

bu mevcut fiyatlar 2024 ocak ayında yapıldı 1 sen fiyat degişmeyecek diye ilettik ve suan icin 2025 subat diye planlıyoruz ocak ayında tt tarfandan yeni zam fiyatı belli olur maliyet hesabı yapıp yeni fiyata geciş yapılacaktır

• onurk_ kullanıcısına yanıt

basvuruyu bize yaptı iseniz size ulasmıs ve ilk gelen bilgileri degiştirmiş olmamdan giriş yapamıyor olabilirsiniz bana ulasabilir iseniz yardımcı olabilirim

• 2 basvuruyu hallettik sağolun tekrar bu saatte.

giganet netgsm vs derken 5 dkda kararlaştırıp üyelikleri kaydırdık efsanenete

sırada comnet ve tüketici hakem heyeti ile ugraşmak kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk_ -- 11 Aralık 2024; 1:15:53 >
  • Ben de geçiş yaptım 1 günde bitti işlem.
  • kocakus K kullanıcısına yanıt

önce öde sonra kullan tarzı calısıyor bu fırma demek kı

• Dün EfsaneNet yetkilisi ile WhatsApp görüşmesinde yeni fiber bağlantılarda bağlantı/aktivasyon vb. isimler altında herhangi bir ücret almadıklarını sadece aylık abonelik ücreti aldıklarını belirtti. Yeni fiber alacaklar için güzel bir fırsat.

Aynı durum VDSL'de geçerli değil. VDSL'de hat tesis ücreti varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 11 Aralık 2024; 10:50:54 >
  • DeXtrin kullanıcısına yanıt

Bence de. Eğer hizmetlerinde sorun yaşanmıyorsa aynı fiyat olsa dahi desteklemek amaçlı bu tür küçük firmalara yönelmek lazım. Ben de Netinternet'den hizmet alıyorum. Ocak ayı sonunda indirim/sabit fiyat garantisi vs bitiyor. Ocak ayı içinde çevremdeki 8-10 kişi ile birlikte (Ben nereye onlar da oraya) toplu olarak EfsaneNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bu zamana kadar kullancılardan hizmet kalitesi ile ilgili bilgiler geldikçe geçiş yapmayı düşünen bizim gibi kişilere ışık tutacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 11 Aralık 2024; 10:58:53 >
  • Evet arkadaşlar, comnetten efsanenete mi geçiyoruz? ne yapmamız gerekiyor sayın @efsanenet Comnetten geçiş yapacağım.

• ben de geçiş başvurusunu yaptım şimdi comnet'ten. şubatta gelecek zammın gigaspeed ve netgsm'in hazirana kadar sabitlediği fiyattan fazla olacağını düşünmüyorum. olursa da efsanenet'in yine 1 sene sabit fiyat garantisi verdiği durumda hazirandan sonraki fiyat yine düşük kalacaktır diğer firmalara göre diye umuyorum. hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzeban -- 11 Aralık 2024; 12:27:59 >
  • Değerli efsane yöneticileri önceki sayfalar da Ocak da zam yapılacağından bahsetmişsiniz eğer bu Bilgiyi verebilirseniz hesabımıza uyarsa 2 arkadaş taşıma yapacağız
  • Arkadaşlar comnetten geçince modem ne olacak? Aynı modem devam mı edecek? Mülkiyet Telekom da galiba.
  • Ref alabilirim
  • Bu sabah Comnetten Efsanenete geçtim Herşeyi yaptım hala internet yok. Forumdaki efsanenet kullanıcısına meaj attım. En son dün gece online imiş. Firmaya whatsapptan yazdım. Cevap yok.Comnetin kapandığı bir günde Efsanenet yekilisinin bu sayfada sürekli online olması gerekir bence.Şöyle adam akıllaı bir firma yok.

• efsanenet E kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Comnetten geçiş yapacağım. Comnet modemi var. Daha doğrusu Telekom getirmişti bu modemi. Size taşıma yaptığımda yeni modem mi gelecek yoksa varolan modem mi devam edecek?
  • semihstr S kullanıcısına yanıt
    Ref in faydası var mı?
  • xweser X kullanıcısına yanıt

+1

• bende de Ftth modem var. Nakilde Modem de yeni firmaya geçiyor Başvurumu dün akşam yapmıştım bugün sabah tamamlandı netim geldi sorun yok şimdilik. Bu arada bu firmaya geçmek isteyenler devasa call centerin olduğu firmalarla kıyaslama yapmayın lütfen. Unutmayın o call centerlari büyük olan firmalarda ki işçilerin parası sizden yani tarifenizden çıkıyor. Comnet in kapanmasi sebebiyle başvuru yoğunluğu olacaktır. Fiyat performans olarak şimdilik güzel ilerisi için bakıp göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.