Arkadaşlar merhaba,
Kendi cihazımda büyük güncellemelerden sonra vs hard reset atarım hiç bir sorun yaşamadım.
Bugün kardeşimin cihazı da yıllardır sıfırlamadığımız için bir sıfırlayalım dedik. Direk hard reset attım. Cihaz açıldı. Ama dokunmatik çalışmıyor. Güç tuşuna bastığımda '' Unlock the device to continue'' Hiç bir şekilde bu ekrana müdahale edemedim. Sadece tuşları algılıyor dokunmatik çalışmıyor.
Ses kısma artı güç yapıp kapattım. Tekrar açtım sorun aynı.
Ses kısma artı güç yaptım kapattım. Ses açma artı güç yapıp recovery moda aldım. Ordan tekrar hard reset vs yine sonuç alamadım.
Güvenli modda açtım yine aynı sorun var.
Cihazın şifreyi vs biliyoruz ama hiç bir şekilde kurtarma ekranı gibi bir şey bulamadım.
Yine Recovery modda update diye bir kısım var. Orada erecovery sekmesine girip update and recovery system seçeneğine girince wifi e bağlanıp yazılımı tekrar indiriyor ama işleri daha da çıkmaza sürüklersem diye onuda yapmadım.
Garanti bitti ama servise gönderip bu olayı düzeltmek dışında bir önerisi olan var mı? Boşuna zaman kaybetmeyelim. FRP galiba bu olayın adı. Benden başka yaşayanda göremedim. Keşke önce sıfırlayıp sonra factory atsaydım ama olan oldu. Bir çözüm önerisi olan var mı?
ÇÖZÜM:
Cihazı servise vermeye karar vermiştim.
Orjinal kılıfını çıkarıp kendi klavyeli kılıfı takıp açtığımda dokunmatik tekrar aktifti. Sorun çözüldü.
Sebebi tahminimce orjinal kılıf arka kapağa tam yapıştığında akıllı kılıf diye bir özellik devreye giriyor dokunmatik çalışmıyor. Cihaz sıfırlanınca bu ayar otomatik açıldı ve dokunmatik kılıf çıkana kadar çalışmadı diye düşünüyorum.
Oral B Pro 3000 585 TL
Bir süredir araştırıyordum. Pro 750 gibi modellerde şarj 1 hafta gidiyor vs. Bu Pro 3500 le aynı donanımda sadece seyahat kabı yok.
İlgilenenler için fiyat avantajlı geldi.
Link:
https://www.hepsiburada.com/oral-b-pro-3-3000-sensitive-clean-sarj-edilebilir-dis-fircasi-p-HBCV00001FORP3
Arkadaşlar fiyat bana baya iyi geldi. 4199 a 128gb olanı hepsiburada aylar önce sattığından beri ilk defa bu kadar hesaplı gördüm.
Şuda var artık giriş seviye cihazlara talep azaldı mı? Bu seviyeler artık normal mi olacak gibi sorular var kafamda. Acil bir ihtiyacımda yok ben kararsız kaldım.
ACER Swift 3 Sf314-42 R3-4300u 8gb 256ssd 14"freedos Nx.hseey.003 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lenovo İdeapad 4600h/8gb/512gb 6727TL
Arkadaşlar cihaz baya sattı zaten araştıranlar biliyordur. Bende şimdi fark ettim 23.59'da indirim bitiyor. Satıcıyla ilgili bilgim yok.
N11 6500TL üzeri cihaza 222tl 10.000 üzerine 355tl kupon veriyor 23.59'a kadar geçerli : Bilgisayar Kategorisine Özel Kuponlar ve İndirimler - n11.com
Ciddi bir esneme başladı laptoplarda ama yakın zamanda lazım olan biri için bence güzel fiyat. Cihazı bugün Teknosa'da incelemiştim. Ekranla ilgili şunu belirteyim son iki seviyeden öncesi çok düşük parlaklıkta ama son seviyelerde parlaklığı gayet canlı. Onun dışında kasa kalitesi falan orta seviye bir cihaz. Uzun kullanımda bizleri neler beklediğini kimse bilemez. İyi alışverişler.
TÜRK TELEKOM TECRÜBELERİM HERKES OKUSUN
|
Tarihi geçmiş ultimate prostar
|
|
|
Indirwmeme birşey kurdurmama virüsü
|
|
Sattığım ürünlerde her şeyi dürüstçe yazmaya çalışıyorum kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok bugüne kadar da başardığımı düşünüyorum. Referanslarım ortadadır. |
Referansı az yada olmayan üyeler önce ürün göndermeyi benimsemeli aksi takdirde benim gözümde sadece dolandırıcıdır. |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.485
İkinci El Bölümü Mesajları: 359
Konularının görüntülenme sayısı: 34.792 (Bu ay: 537)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 630 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El