Merhaba arkadaşlar geçen sene sokağımıza her yere fiber döşendi ve bizimde adsl hizmetimiz VDSL olarak güncellendi hali ile. 12mbitten VDSL olarak 35mbite geçtik alt yapımız daha fazlasınıda destekliyor 90mbit felan alabiliyorum sıkıntı yok. Lakin ben Fiber hizmetten yararlanmak istiyorum. aşağıda iletmiş olduğum görselde karşımdaki ve yanımdaki binaların sorgulamasında hepsinde fiber görünüyor. lakin benim dairemde görünmüyor. VDSL ile Fiber kablo aynı direkten diğer dairelere gidiyor bana VDSL gelirken diğer dairelere yine aynı direk üstünden Fiber turuncu kablo ile veriliyor. bu konu hakkında ne yapabilrim. ? https://store.donanimhaber.com/d3/fc/e7/d3fce7b926e5ac3dfa17f4406462a943.jpg < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert478 -- 7 Mart 2021; 19:57:33 > |
Sokaktaki fiberden neden faydalanamıyorum ? Türknet
-
-
Turknet yetkilisi var forumda. Pm at. -
Merhaba, https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan iç kapı numarasını değiştirerek sorgulama yapabilir misiniz? Eğer ki ADSL ve VDSL alabileceğinize yönelik bilgi veriliyorsa bu konuda türk telekom müdürlüğüne talebinizi iletmeniz gerekiyor. Bulunduğunuz binaya fiber hizmeti verilmiyor olabilir.
Şu an için mevcut abonelerimizin fiber geçişinizi yapamıyoruz. Ancak sıfırdan fiber başvurusunda bulunmanız durumunda fiber hizmetinden yararlanabilirsiniz. -
Sistem tekrar mı değişti? Randevu alarak mevcut vdsl abonelerini fiber e geçirdiğinizi söylemiştiniz
-
Türktelekom tüm sokağa fiber döşemiiyor sadece yeni binalara döşüyor türktelekom genel müdürlüğüne fiber için başvurmanız lazım.Fiber geldikten sonra fibere geçebilirsiniz. -
geçenlerde arkadaşın evinin önünde bulunan apartmana altyapı çekilirken arkadaş çeken ekiplere kendi evi için fiber altyapı çekebilir misiniz diye sormuş 3 daire var arkadaşın evinde, 8 daire altına çekmiyoruz demişler fiber için sanada çekmezler büyük ihtimal kapı önünden geçse bile belirli sayı altına çekilmiyor, ben de geçen gün altyapı ekibini gördüm söyledim ekiplere gelip baktılar telekom direği yakında diye kolay çekilir ben şefe söyleyeyim dedi not aldı gitti, 2 saat sonra müdürlükten aradı arkadaş daire sayısını sordu 8 dedim tamam dedi ben bilgilendirme için arayacağım dedi 1 saat sonra aradı geldim eve proje çizmek için eğer müsaitse kapıyı açar mısınız dedi açtım kaç hız alıyorsun dedi 100 alabiliyorum kutu yakın zaten alırsın dedi niye fiber istiyosun dedi ben de ping süresi ve stabil olsun diye dedim peki dedi ben bilgilendirmek için arayacağım diyip gitti geçen çarşambadan beri aramadı sanırsam çekmeyecekler
-
Bölgenize gigafiber altyapımızın gelmesi durumunda evet randevu alarak geçişinizi yapıyoruz. Ancak türk telekom fiber altyapısı varsa şu an için geçiş yapmıyoruz. Bu konuda arka planda çalışma yapılıyor. Gelişme olması durumunda duyuru yapacağız. -
Onlarda aynı şekilde hizmet aldığınız firmaya talebinizi iletin onlar ilgili Telekom müdürlüğüne talep oluşturabilir diyorlar. Anlıyacağınız onlar topu size sizde topu onlara atıyorsunuz.
Ha Türk telekom müşterisi olsaydım bu kadar sorun yaşarmıydım bence yaşamazdım gider fiber paketlerden alırdım hemende kurulurdu. Farklı firmadan aldığımız için ne siz nede onlar ilgileniyor malesef.
-
tuketici.btk.gov.tr adresinden talep iletebilirsiniz.
-
Merhaba, onların kendi fiber altyapısı için biz belirttikleri gibi bir talep oluşturmuyoruz. Bu konuda size yanlış bilgilendirme yapılmış. -
Sitemizde fiber kablolar var turuncu kalın. dairelere kadar sarı kablolar döşenmiş ama hizmet yok. Bundan nasıl faydalanabiliriz. Konu ile alakalı olabilir diye sordum. Teşekkürler şimdiden. -
Merhaba, fiber bağlantılar hangi servis sağlayıcısına aitse ona başvuru yaparak durum hakkında bilgi alabilirsiniz. -
Altyapı kimin ise, tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilirsiniz.
-
Ben ettim tınlamadılar -
ben de ediyordum 1 yıldır, geçen gün sokakta ekipleri altyapı çekerken gördüm onlara söyledim onlar ilgilendiler müdürlüğe ilettiler yoksa kimsenin umrun da olup çekeceği yoktu, btk cimer hepsine şikayet ettim adamlar binanızda fiber altyapı yoktur adsl/vdsl vardır sadece diyip kapatıyorlar şikayet talebini işi direkt çözücek insanlar altyapı çeken ekipler ben onu anladım diğer türlü asıl yetkili kişiye ulaşılamıyor ulaşılırsa da çok zor ulaşılıyor 1 yıldır uğraştığım şeyi 10 dakika sürede hallettirdim şu an oturduğum binaya proje çizmişler altyapı ekibinin kablo çekmesini bekliyorlar sonunda bu bakırdan kurtulup gpon altyapıya geçicem
-
Hayırlı olsun, bende müdürlüğe gideyim diyorum ama gıcığız birbirimize. Bir de adresimde 100mbps vdsl bağlı, onu da bahane ederler diye gitmiyorum açıkçası. -
bahane edeceklerini sanmıyorum, binaya müdürlükten proje çizmek için gelen arkadaş bana kutuya yakın olduğumu ne kadar hız aldığımı sordu 100 aldığımı söyledim100 alabiliyorsun zaten fiberi niye istiyorsun dedi bir sorun falan mı var dedi varsa çözelim sorunu dedi ben de ping süresinden dolayı istediğimi söyledim o da herhangi bir şey söylemeden ben çizeceğim tekrar bilgilendirmek için arayacağım dedi ve gitti, 1 haftadır bekliyorum gelsinler diye çekilemeyecek olsa bana da çekmezlerdi büyük olasılıkla arkadaşa çekmediler mesela daire sayısı yetersiz diye en az 8 daireye çekiyoruz demiş bizim tam 8 daire var
-
Evet bir de daire sorunu var, şehirde bizim bina da dahil binaların %80'i 4-5 daireli. Sadece siteler (6*2) ve yeni binaların çoğu (4*2) 8 daire sınırını aşıyor.
Dediğim gibi umudum yok pek, yine de Vakıfbank'ta işim olduğu bir gün müdürlüğe de uğrarım. Cam kablo hayalim, hedefim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 10 Mart 2021; 12:51:27 > -
Gelir bir gün cam inşallah hocam :) Hayaliniz/hayalimiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Mart 2021; 15:28:23 >
Benzer içerikler
- türknet kurulum ücreti
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- türk telekom iptv engelleme
- vlan id nedir
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- gigafiber nedir
- turkcell abone sayısı
- internet hızlandırıcı
- turknet fiyat
- en iyi internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X