Vodafone kullanıyordum 69 tl lik paketi görünce vodafonedan turkcell e taşıdım hattımı ayın 22 sinde hattım Turkcell de açıldı 24 ünde bayiye gittim 69 luk paket için numara taşıma yaptırdım ertesi gün mesaj gelmeyince tekrar bayiye gittim operatör red vermiş dedi bir daha taşıma yaptılar şimdi de evrak bekleniyor diyor 2 gündür hat açılmadı bugün tekrar gittim operatör kilidi konulmuş dendi 4 gündür bir hattı taşıyamadım bana bir de 90 gün geçmeden taşıma yapamazsın diyor git gel diye bir şey duymadı herhalde koskoca mağaza müdürü sorunumu nasıl çözebilirim başka bir bayiye mi gitmem gerekiyor acaba elimde 3 tane sim kart var hepsi çöp mnt işlemi var gözüküyor evrak bekleniyor yazıyor bayi tüm evrakları yükledik diyor son zamanlarda 69 tl 20 gb tarifesine geçebilen var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhas06 -- 26 Aralık 2022; 23:9:34 > |
Vodafone numara taşıma yapamıyor
-
-
Gri listeye alınmış olabilir geçmiş olsun. -
ben hattımı babamdan devir almıştım üstüme. operatör değiştirebilir miyim?
-
Gri liste ne oluyor hocam
-
Başka vodafone bayisinden taşımayı deneyin? -
Hangi operatördesiniz? -
Turkcell
-
SMS ile sürpriz fırsat tarifelerine geçebilirsiniz.
-
operatör değiştiremiyor muyum?
-
belirsiz. denerseniz bizi de bilgilendirin.
-
Gri liste ne oluyor herhangi bir borcum felan yok daha önce hiç davalık dosyalık olmadım sicilim temiz ayrıca yıllardır numara taşıma yapıyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi.
-
Bugün farklı bayiye gidip deneyeceğim.
-
Farklı bayiye gittim başvuru yaptırdığım önceki bayi 12 tane işlem yapmış nasıl becerdi bilmiyorum ? Hepsi askıda kalmış işlemlerin o yüzden numara kitlenmiş vodafone tarafında hepsini iptal ettirmek ve sim kilidini kaldırmak için dün işlem yaptılar umarım artık hiçbirine inanmıyorum ama 2 gün sonra gelin deneyelim dediler bakalım bi indirim alacaz diye 40 takla attırdı allahın operatörü.
-
Türk telekoma taşımak varken niye bu kadae uğraştınız vodafone için -
Fiyatı uygun ve bölgemde en iyi çeken vodafone ve turkcell tt çekmiyor
-
Hazır Turkcelle yeni müşteri olarak geçmişsin Vodafone ile hiç uğraşmadan sürpriz fırsat 20GB ye geçmeni öneririm.
-
Bu bayiler cidden çok beceriksizler. Bende Vodafone E Sim'e geçtim bir türlü aktif olmadı tekrar fiziksel SIM'e geçmek içinde 100 TL istiyor bu kadar da olmaz yani. E SIM'e geçmek için 100 lira verdim birde beceremedikleri iş için 100 lira vereceğim. Müşteri hizmetleri de ayrı bir dünya biri 24 saat içinde aktif olur diyor diğeri de inceliyorum filan geveledi yeni E SIM alın dedi zar zor kayıt açtırdım. Kendi hataları yüzünden benden ekstra para vermemi istiyorlar.
-
Zaten o paketteyim şu an eğer 31 ine kadar taşınmazsa ondan devam ederim
-
Vodafone ile çekimi aynı bile olsa Turkcell çoğu bölgede kat kat hızlı internet sağlıyor. Şehir dışı yollarında falan da çoğu bölgede Turkcell daha iyi. Fazladan 30TL vermek çok büyük bir yük değil diyorsanız hiç geri dönmeyin 😀
Ben de şuan Turkcell faturasızdayım. Sanırım bu sürpriz tarifelere ben geçemiyorum git gele de zaman yok ne yapacağım bilemedim valla…
-
Doğrudur ama beni kurtarıyo 20 gb yetmiyor 12 ayın 6 ayında geziyoru çünkü vodafone da ek paketler çok uygun turkcelle göre turkcell de 10 gb 200 lira böyle saçmalık mı olur ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X