Şimdi Ara

turkcell'den avea'ya numara taşıma. hat benim üstüme değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. turkcellden avea'ya numaramı taşımak istiyorum. hat malesef babamın üstüne (simkart 10yıl önce alındı). numaramı avea'ya taşıyıp woopsa geçemiyor muyum acaba hat kendi üstüme olmadığı için?

bunun yolu yordamı nedir?

veya önce turkcelle babamla gidip hattı kendi üstüme alabiliyor muyum? var mı böyle bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 10 Aralık 2014; 15:19:18 >

• Alabilirsin üstüne baban olmadan geçiş yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Alabilirsin üstüne baban olmadan geçiş yapmazlar.

hocam peki aveaya babamla beraber gitsek, hat babamın üstüne oldugu için taşınma talebini babam verse ben yine woopsa geçebilir miyim taşındıktan sonra acaba? yaş şartı var mı yani acaba?

şimdi yaptıgım araştırmaya göre hattı üzerime geçirmek için 55-56 tl turkcelle para ödemem lazımmış.

hat babamın üzerinde kalsa, babam aveaya numarayı taşısa ben woopsa geçirip kullansam daha mantıklı sanki, ama olabiliyor mu bilmiyorum
  • artı bir kullanıcısına yanıt
    Olur senin yaşın tutuyorsa onu ayarlarlar.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    evet 25 yaş altındayım. o halde babam kendi adına numarayı taşıtsın, ben de woopsa kendi tc kimlik numaramla girmeyi deneyeyim. bir bayiye gideyim yine bakalım. teşekkürler böyle oluyosa sevndim
  • artı bir kullanıcısına yanıt
    Babanla git işte hallederler hat sahibi olmadan işlem yapamazlar suç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Alabilirsin üstüne baban olmadan geçiş yapmazlar.

hocam peki aveaya babamla beraber gitsek, hat babamın üstüne oldugu için taşınma talebini babam verse ben yine woopsa geçebilir miyim taşındıktan sonra acaba? yaş şartı var mı yani acaba?

şimdi yaptıgım araştırmaya göre hattı üzerime geçirmek için 55-56 tl turkcelle para ödemem lazımmış.

hat babamın üzerinde kalsa, babam aveaya numarayı taşısa ben woopsa geçirip kullansam daha mantıklı sanki, ama olabiliyor mu bilmiyorum

Bir zam et önce Turkcell'e gidip hattı senin üzerine geçirin, turkcell'e o parayi BiR kere vereceksiniz.

Hat senin üzerine gecikince istediğini yaparsın.

Kendi üzerine geçirmezsen her seferinde babanı götürürsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.