Sınırsız sosyal medyalı türk telekom
Bu pakete taşıma için başvuruda bulundum , bundan daha uygun ve bu içerikte paket var mı acaba ? Yoksa iyi fiyat/performans paketi mi ?
Vodafone numara taşıma yapamıyor
Vodafone kullanıyordum 69 tl lik paketi görünce vodafonedan turkcell e taşıdım hattımı ayın 22 sinde hattım Turkcell de açıldı 24 ünde bayiye gittim 69 luk paket için numara taşıma yaptırdım ertesi gün mesaj gelmeyince tekrar bayiye gittim operatör red vermiş dedi bir daha taşıma yaptılar şimdi de evrak bekleniyor diyor 2 gündür hat açılmadı bugün tekrar gittim operatör kilidi konulmuş dendi 4 gündür bir hattı taşıyamadım bana bir de 90 gün geçmeden taşıma yapamazsın diyor git gel diye bir şey duymadı herhalde koskoca mağaza müdürü sorunumu nasıl çözebilirim başka bir bayiye mi gitmem gerekiyor acaba elimde 3 tane sim kart var hepsi çöp mnt işlemi var gözüküyor evrak bekleniyor yazıyor bayi tüm evrakları yükledik diyor son zamanlarda 69 tl 20 gb tarifesine geçebilen var mı ?
Vodafone 15 gb 45 tl 31 aralığa kadar
Merhaba arkadaşlar Vodafone 31 aralık tarihine kadar kampanya yapmış Red 15gb tarifesini aylık 45TL sabit fiyattan 12 ay boyunca taahhüt vererek abone olabilirsiniz.
Sadece bayiden geçiş var şu an 1 saat önce taşıdım hattımı red 20 69 tl için gitmiştim redli 15 gb paketi var abi onu yapayım mı dedi 45 tl e iyiymiş o yap dedim biraz uğraştı ama geçirdi en son.
Vodafone 300 tl güncel tutar olması
ilk 3 ay 79 sonraki 9 ay 99 tl ve ilk ay bedava diye online red 20 tarifesine numaramı taşıdım bugün hat açıldı 12 ay 5 gb hediye verdiler her şey iyi güzel ancak güncel tutar 306 tl gözüküyor üstelik ilk ay bedava olmasına rağmen bu düzeliyor mu yoksa hep böyle mi kalacak ?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.622 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar