Şimdi Ara

Vodafone numara taşıma rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İzmirde Vodafone icin iyi hızlar bunlar temel işlerinizi görür, benim bulunduğum bir cok yerde basit PDF ekli mailller atamıyorduk 0,05-0.5 arası dolanıyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tubalingo kullanıcısına yanıt
    Hocam vodafone'dan adam gibi cevap beklemek, samanlıkta iğne misali çok zor 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

İyi mi? Hocam memleketim Balıkesir de ilçesinde çok çok daha iyiydi böylesine büyük bir şehirde anlam veremedim kötü olmasına. Çok şaşırtıcı bir şey yani.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    En güzeli gidip şubede tüm işlemleri tamamlamak. Hem Sim kartı da girmişken alıyorsun.

• emr0n kullanıcısına yanıt
    Hocam o üyenin hiçbir şeyine inanmayın, izmirdeyim vodafone şebekesi stabil bir 20-25 mbit'lik hız veriyor, anca yoğunluğun olduğu yerlerde 4-5 mbit'e düşüyor, o üye bildiğin koca 24 milyonluk firmayı yemiş bitirmiş, asıl tt mobil denen operatörü kullanmayın, şehrin göbeğinde şakasız 2g gördüm...

• Hocam 3 operatörü de yıllardır kullanıyorum, TT Mobil de internet hızı Vodafone dan yüksek, hakkını yemeyelim ama konuşma sürekliliği Vodafone da daha iyi, yani uzun yolda Vodafone daha kesintisiz konuşturuyor. TT Mobil çekiyorsa Vodafone dan daha iyi internet hızı veriyor ama Vodafone kadar geniş alanda çekmiyor. Bu işin en iyisi Turkcell ama oda gereksiz pahalı. Birde Turkcell son 1-2 yıldır mevcudu koruyor, üzerine pek koymuyor.
    Telefonumda mecburen 3 operatörün de Online islemler uygulaması var. Turkcell ve Vodafone un uygulamaları daha stabil çalışıyor, TT Mobilinki bazan açılmıyor, bazan tarife paket bilgilerini yanlış gosteriyor. Kararlı bir uygulama degil.
    Vodafone numara taşıma rezaleti

Hocam haklısınız vodafone hızda kötü, telekom hızda iyi ama bana göre tamamen benim ilimde telekom hem hızda hem kapsamada berbat.

Turkcell'e gelirsek rekabet kuralları gereği en pahalısı olmak zorunda. İyi tarifelerde var hocam olmaz mı, 6 gb 1600 dakika 26 tl var misal.

20 gb 56 tl var misal, telekoma 20 gb 65 tl vereceğime turkcell'e veririm.

Bana göre Turkcell>Vodafone>TT

• Tabi hocam haklısınız bulunulan lokasyonda önemli. Misal bir çok aile hekimliği birimi hasta arama hatlarında Bimcell tercih ediyorlar, sebep olarakta telefon sadece mesai saatlerinde aynı oda icerisinde kullanılıyor diyorlar. Ama bakıyorum doktor ve hemsirelerin çoğu kişisel hat olarak Turkcell yada Vodafone tercih ediyor. Kullanılan lokasyonlar ve kişinin mobilitesi tercihte en önemli etken.
    Yakın arkadaşım Turkcell kullanıyordu, Vodafone a geçmiş. Yazliklarinin oldugu bölgeye her yıl 6 ay mobil baz cihazı getiriyormuş Turkcell ama Vodafone o bölgeye sabit baz istasyonu dikmiş bu yıl. Öyle olunca orada yazlığı olan herkes Vodafone a geçmiş. Çünkü bazan kışında haftasonlari gidiyorlarmış. Birde Turkcell in mobil baz cihazi bazan ariza yapıyor birkac saatten birkaç güne kadar süren kesintiler olabiliyormus.
    İşte diyorum ki o bölgeye TTM ilk sabit baz istasyonunu dikmiş olsaydı herkes TTM ye geçecekti. Kim yatırım yapıyorsa onu görüyor insanlar.

Bende çoğu işimi internet üzerinden yaptığım için bana da internet önemli hocam en ufak takılmaya gelemem.

Okul/iş/hayat gereği internet bana önemli dediğim gibi, benim ilçemde de internet hızında Turkcell en iyisi, Vodafone ortası, Telekom en kötüsü.

Dayanamayıp Turkcell'e taşıdım, mecbur ayda 69 TL ödeyeceğim ama hizmeti paşalar gibi alacağım.

Şunu biliyorum ki mobilde Turkcell'den, sabit internette Türk Telekom'dan şaşmam.

Turkcell kendini aşmış, dağda bayırda, havanın girmediği yerlerde çekmez dediğimde Turkcell'in 3G ara sıra 4G verdiğini bilirim.

Telekom'la diken üstündeydim, acaba gideceğim yerde şebeke olacak mı, çekecek mi diye.

Turkcell'e geçtim, artık o korkuyu yaşamayacağım.

Şehirde yılların eski jenerasyonu 2G veriyorsa bir operatör, operatörüm demesin.

Vodafone'a gelirsek, kapsamasına laf yok eyvallah, hatta Turkcell'in sinyalinin ara sıra girmediği yerlere Vodafone 4G veriyor.

Ama gel gelirsek Vodafone'un hızları 2G hızı gibi, ya kardeşim hiç mi çeki düzen vermezsin şu hızlara?

0.03 mbps görmüşlüğüm var Vodafone 4G'de.

Ama kendimce şundan şaşmam

Sabit internet : Türk Telekom > Diğer İSP'ler

Mobil : Turkcell > Vodafone > Türk Telekom

Küçük yerlerden ziyade büyükşehirlerde sıkışık ve yoğun yerlerde operatörlerin farkı ortaya çıkıyor, en kötü operatöre geçmişsiniz Vodafone standartlarında iyi sayılacak hızlar almışsınız, ayrıca bu kadar sorunlu bir firmaya geçiş yapma cesaretiniz için tebrik ederim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    hiz olarak tt vodafoneden iyi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.