Şimdi Ara

Numara taşıma sonrası kalan bakiye uçtu-faturasız hat turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell faturasız kullanıyodum numarayı taşıdıktan sonra içerde kalan 10 lira uçtu, turkcelle sordum içinden çıkamadılar iki gündür
    Ne olabilir telsiz kullanım desem hadi 1,5 lira aylık ama 10 lira niye kesilmiş, taşımasam ayda 1,5 kesilcekti
    İşin ilginci turkcell iade için mesajda yolladı iban nosu verin diye lakin iade başvurusu yapılmıyor bakiye silindiği için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• search in vain kullanıcısına yanıt
    bende bugün vodafone'dan turkcell'e geçtim banada mesaj geldi bakiye iadesi için
    başvuru yaptım ama "Girmiş olduğunuz telefon numarasına ait bilgi bulunamamıştır" diye hata mesajı veriyor.
  • Oda bişeymi, benim 99 lira uçtu, bir hafta oldu hala içinden çıkamadılar, çıkacaklarınıda sanmıyorum. Turkcell artık iyice bozdu işleri, hiç bir sorunu çözmüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzlemO

bende bugün vodafone'dan turkcell'e geçtim banada mesaj geldi bakiye iadesi için
    başvuru yaptım ama "Girmiş olduğunuz telefon numarasına ait bilgi bulunamamıştır" diye hata mesajı veriyor.

Vodafone da öyle bir sistemmi var. Benim bildiğim vodafone bayilerinden yapılabiliyor işlem.
    Varsa link verebilirmisiniz.
  • ÖzlemO Ö kullanıcısına yanıt
    Noxco hocamın dediği gibi vodafone iade işlemlerini bayileri aracılığıyla yapıyor. Eğer internet üzerinden başvuru açıldıysa linki burada paylaşırsanız memnun oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtığı konuyu gördüm, turkcell sitesi üzerinden yapmış başvuruyu, e doğal olarakta olmamış tabiki.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Turkcell faturasız kullanıyodum numarayı taşıdıktan sonra içerde kalan 10 lira uçtu, turkcelle sordum içinden çıkamadılar iki gündür
    Ne olabilir telsiz kullanım desem hadi 1,5 lira aylık ama 10 lira niye kesilmiş, taşımasam ayda 1,5 kesilcekti
    İşin ilginci turkcell iade için mesajda yolladı iban nosu verin diye lakin iade başvurusu yapılmıyor bakiye silindiği için

telsizi yıllık kesiyor 18 tl falan düşüyorlar üstüne üstlük borçlusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Turkcell faturasız kullanıyodum numarayı taşıdıktan sonra içerde kalan 10 lira uçtu, turkcelle sordum içinden çıkamadılar iki gündür

telsizi yıllık kesiyor 18 tl falan düşüyorlar üstüne üstlük borçlusunuz

Hacı faturalı hatlarda yıllık kesiliyordu ama bu hat faturasızartık faturasızlarıda mı peşin kesiyorlar?
    Ayrıca ne diye bana şu kadar iadeniz var mesajı yolluyo o halde turkcell, iki gündür işlemin içinden çıkamadılar net bişey söyleyemediler hala bu işte bi katakulli var gibi

Müşterinin vergisini operatörler Ocak ayında peşin ödüyorlar devlete. Müşterilerden ise taksitle 12 aya bölerek alıyorlar. Bakiyeniz 0 TL iken numara taşırsaniz sorun olmaz borçlu olmazsınız yani . Ama bir miktar TL niz varsa, vergi ücreti kesilir,ücret kesildikten sonra hâlâ TL kalmışsa hesabınıza yatar ücret.

Sizin hesabınızda 10 TL varmış Ocak ayı hariç diğer ayların vergisi 16 küsür olduğu için para alamayacaksınız. Borçlu da olmayacaksınız. 20 TL bakiyeniz olsaydı 4 TL civarı alabilirdiniz. Umarım anlatabilmişimdir.

• Oh ne güzel memleket varsa yoksa hortumlasınlar
    Sizin yaptığınız şu açıklamayı hala lider operatör ingiltere çiğ köfte fedaisi turkcell yapamadı bana

Zıkkım zehir olsun o kesilen para

geri donun para içinde kalır

• Hattınızda t varsa o diğer operatöre transfer edilmez bunun için imzalı dilekçenizi kimlik fotokopiniz ve altına banka hesap numarası iban numaraları ile kendi operatörünüze faks veya e-mail yolu ile gönderin onlar banka aracılığı ile size gönderirler paranız kalmaz en azından vodafone de öyle idi ama nezman para yatar o bir iki ayı bulur kanımca :)
  • turkcell yıl sonuna kadar olan kısmı kesiyor geriye kalan tl niz varsa onu size veriyor yani 17 18 liranız yalan oluyor. benim 7.5 tl gitti vermediler diyeceğim o ki 1 yıl içinde tekrar turkcell e dönmeyecekseniz bakiyenizi sıfırlayın öyle taşıma işlemi yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi yıl içinde turkcelle taşmıştık faturasız numarayı başka operatöre taşısak içindeki 15 tl yi verirler mi yoksa telsiz ücreti diyemi alırlar..lakin numara taşımayla gelenler yıl sonunda kadar tk ücretinden muaf değil mi?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Operatörler yeni gelen aboneleri hayrına muaf tutmuyorlar, bu yılın ücretini eski operatör zaten devlete ödediği için kendilerinin ödemesine gerek kalmıyor bu yüzden de sizden tahsil etmiyor. Eski operatör de alacağını tahsil etikten sonra kalan bakiyeyi iade ediyor.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    yani diyosun ki şimdi bizim 15 tl yi keserlermi ki numarayı taşısak...iyide eskiden böyle değildi ki..parayı kurtarmanın başka yolu yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Ağustos 2015; 11:56:42 >
    Bakiyeyi sıfırlarsanız ancak kurtarırsınız
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bir sms göndermek için,hatta 20 tl yüklemek bu ne diyceksiniz acaba

yalnız numarayı taşırsak parayı alıyozmu almıyozmu hala anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Ağustos 2015; 12:04:44 >
    Paraya doymuyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.